Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaalaaa

prawdziwa przyjazn

Polecane posty

Gość aaalaaa

co o tym myslicie a moze ktos widzi czego ja nie widze. no wiec jestesmy we trzy kolezanki tzn. przyjaciolki tak przynajmniej myslalam ale od momentu kiedy kupilam auto od mojej przyjaciolki wszystko sie jakos popsulo a do tego zaczela sie wtracac w rzeczy ktore wogole ja nie obchodza i dzis nie wiem jest ona jeszcze moja przyjaciolka czy nie prosze o pomoc

Gość Może boi się tego,
przyjaciół nie powinno się mieszać do spraw finansowych, bo z tego nie wynika nic dobrego. Zresztą nigdy nie lubiłam być w kręgu 3 dobrych przyjaciółek, bo tak jest że są 2 dobre przyjaciółki i ta druga.:/

Gość habit
no wlasnie ta droga jest problemem bo zawsze do mnie przychodzi i zawsze ma cos do powiedzenia ze po co ona mi to auto sprzedala , ze z przyjaciolmi sie interesow nie robi , ze po co ona sie w to wtraca itd , wiec nie wiem sama w czym problem, co mam o tym myslec a dzisiaj to juz szczyt zadzwonila do niej odemnie z domu i ja op.... ze po co ona sie wtraca w moje prywatne zacie i ze jak jest moja przyjaciolka to ma sie troche powstrzymywac mmmmmmmmmmmm???

Gość hmn...
To one się wzajemnie kłócą a Ty jesteś biernym obserwatorem tych zmagań tak?