Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agagagagaga

Torebka ZARA

Polecane posty

Gość Agagagagaga

Hej, mam nadzieję, że ktoś mi pomoże :) Wszędzie szukam torebki takiej jak ta: http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/en/zara-W2011/118156/467060/PLAITED%2BSHOPPER Tylko w wersji troszkę tańszej (max. do 250 zł), bo jednak prawie 500 zł za torebkę dla studentki to duuuuuużo za dużo ;) Czy nie wiecie gdzie mogłabym podobną dostać? Jakieś namiary na sklepy internetowe macie? :) Jeśli tak, będę bardzo wdzięczna za pomoc! Pozdrawiam! :)

Gość czikita banany
niezbyt ta torba tak szczerze. wiem nie pytasz sie jaka jest ale wygląda jak z drewna :O

Gość ciapelek
Widziałam takie w Prima Moda ale cena podejrzewam-podobna. nie patrzyłam nawet na cęnę bo nie w moim typie. Poszukaj innej bo ta jest fatalna!!!!!!!!!!!!

Aga torebka fajna, trochę za "sztywna" bym piowiedziala, ale prosta i klasyczna. fakt jest taki, że widziałam taka za 499zł i nigdzie więcej, nawet podobnej ;/ niegrzeczna z czego jest wykonana twoja torba, ktora ostatnio kupilas?

Gość izabeklaaaa
czikita, nie ładne co ładne, ale co się komu podoba

ciociaklocia, bardzo fajna torba, kupuj nie zastanawiaj się, tym bardziej że jest taka tania! Nawet jak Ci się szybko znudzi, to za taką cenę nie będzie szkoda!

Gość Agagagagaga
No ciociaklocia ta szara torebka bardzo bardzo fajna i cena kusząca! :) Tylko że ta jest bardziej elegancka a tamta z ZARY taka i do bardziej "codziennego" stroju i do czegoś eleganckiego... Eh no nie podaruje sobie tej torebki :P

Gość niegrezczna90
alu generalnie w tym sklepie mają albo torebki ze skóry naturalnej, albo z wysokiej jakości skóry ekologicznej. są bardzo trwałe i wytrzymałe, nawet po długim czasie nie widą śladów użytkowanie. przetestowane na sobie :)

ciociaklocia osobiście bym wybrała gładka w kolorze brązu, ale cena przystepna więc jesli to twój styl to ją bierz ;)

No ja chyba się zdecyduję na tą szarą, nie przeszkadza mi ze jest bardzo elegancka, bo właśnie tak się muszę ubierać do pracy więc torba wpisze się w mój biurowy styl :)

Ona sie nie swieci. Wiem ,bo ja mam. JEst zrobiona ze swietnej skory. Jednak kolezanka kupila sobie w ZARZE w Hiszpanii i na jej torebce zaczely wyskakiwac babelki powietrza :( a to oznacza, ze nie porzadnie wykonana. pozdro

Gość Big-Brands.pl
W pierwszej kolejności kojarzy mi się to,że torebki z ZARY są drogie i niestety nie podobają mi się. Warto szukać gdzie indziej jak np www.Big-Brands.pl

Gość mi543
allegro wpisz duza itp wpisuj , na pewno znajdziesz

Gość dfafs
ja ją mam:) jest zaje......a kupiłam za 290 z przesyłką nie powiem gdzie:)

Gość Dizzy30
Też marzę o tej torbie. O niej się wszędzie krzyczy. A podróbki często są sporo gorszej jakości. Aczkolwiek nikt nie wyklucza, że lepszej jakości też są. Macie jakieś doniesienia na temat tej torby? Bo też na nią choruje..

Gość zarowe torebki
Torebki podobne do modeli z Zary mam dwie, i obie kupiłam na www.vintageshop.pl Moją ukochaną, klasyczną Z PRAWDZIWEJ SKÓRY kupiłam w przecenie za 299zł!! Jest produkcji włoskiej i prezentuje się naprawdę niesamowicie:):) http://vintageshop.pl/index.php?page=produkt_info&produkt_id=26041 Drugą mam z eko skóry, ale też jakość super, nic nie można jej zarzucić. Mojej już nie ma, ale kupiłam tu http://vintageshop.pl/index.php?page=produkt_lista&id_podkat=182&typ=pr&limit=1 za 150 zeta. Z obu jestem cholernie dumna:) W życiu nie dałabym za torebkę 600zł, tak, jak stały w Zarze - tu miałabym 3...