Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rita22

po slubie zrobie loda

Polecane posty

Gość rita22

chcialabym zachowac cos czego jeszcze nigdy nie robilam dla meza, zachowac cnote w tych czasach to niemozliwe dlatego ja majac kilku facetow jak do tej pory jeszcze nigdy zadnemu nie robilam loda choc nie powiem zeby mnie nie ciagnelo ale chce to zostawic dla meza co o tym myslicie? czy doceni ? czy to bedzie cos warte?

Gość ja z
znaczy ruchasz sie ale nie ciagniesz zeby byc czysta? pojeb

Gość wiemzenie
ja nigdy w zyciu nie zrobie facetowi loda!

Gość zorzyk
to musisz byc strasznie brzydka

Gość kerebyCZFabułąON
Jesteś porządniejsza od większości, które dla męża tylko seks analny zostawiają ;-)

Gość Złota Wiewiórka
Słuchaj ? , zostaw mu ucho !!! :D

Troche to dziwne.Ze tak powiem,ruchasz sie wszystkie mozliwe sposoby i pozycje a "dziewicto" w postaci robienia loda zostawiasz po slubie.Myslisz,ze maz to doceni lub uwierzy?Jezeli powie ze wierzy to pewnie dlatego,zeby nie robic Ci przykrosci.Skoro Cie ciagnie do tego to czemu nie zrobisz.Zaprzeczasz samej sobie

Gość rita22
to czy uwierzy to nie zmartwienie bo jestem szczera, uczciwa kobieta i ktos kto mnie dobrze pozna nawet nie pomysli ze klamie ale wlasnie czy to ma sens eh wiem ze sobie zaprzeczam ale chcialabym zeby mezczyzna ktory bedzie moim mezem poczul sie wyjatkowo (sam slub swoja droga) moglabym odpuscic sobie anal czy jakies inne hardcory ale lod to cos co JA BEDE ROBIC DLA NIEGO wiecie moglabym obrabiac kazdemu partnerowi ale powstrzymuje sie zeby maz byl pod wrazeniem zeby sie poczul wyjatkowo choc jest to kosztem takim ze nigdy sex nie jest pelny bo czuje ze czegos brakuje tym facetom z ktorymi spalam

Gość ędrjjuuuu
A skąd on to niby będzie wiedział? Powiesz mu "kochanie, bzykałam sie z wieloma, ale ty jestes pierwszym któremu robie loda"? A na niego spłynie światłość :))) Naucz sie to lepiej robic porządnie, bo jak mu główkę zebami porysujesz, to cie w noc poślubną pogoni ;)

Gość rita22
to nie dowcip czekam na powazne opinie

Gość idniwndiwn
ja tak mialam, wczesniej nie robilam loda nikomu bo sie brzydzilam ale po roku zrobilam temu mojemu z ktorym jestem i powiedzialam ze mu robie pierwszemu i on byl pewny bo z nim mialam opory tez ale nie robilam tego tylko dlatego ze sie brzydzilam

Gość taka draka nijaka
Boooosz!!! Co za bzdura!! Nie moge! :-D

Gość rita22
niech sie moze jakis mezczyzna wypowie jakby zareagowal

Gość rita22
haha jakby byla juz twoja zona to nie bylo by wypier;]

Gość VIRGINIA kobunna
ja na twoim miejscu to bym innym trzaskala lody na prawo i lewo ale bym zachowala cnote miedzy nogami to jakby przerwal ja to by uwierzyl zem czysta jak lza ale jak ty tu piszesz to nie ma sZans ze uwierzy..... taka moja opinia ritko

Gość zwirr
nie mozna miec zony ktora zle robi loda. Proste.

Gość rita22
ale jak bym trzaskala lody a zachowala cnote na dole to bym nie miala zadnej przyjemnosci a przynajmniej nie tak duza jak podczas stosunkow nie chodzi mi o to by myslal zem czysta, nic takiego tylko zeby sprawic mu przyjemnosc ze jest czesc mnie albo raczej cos czego nigdy nie robilam, czego doswiadcze tylko z nim chce zeby byl jedynym mezczyzna na swiecie ktoremu robilam loda i zeby czul ze pod tym wzgledem naleze tylko do niego

Gość czikita banany
hah. można się posikac ze śmiechu :) myślę że doceniłby dziewictwo a nie to że wszystkim szpary popuszczałaś. ile miałaś partnerów sexualnych? to ja zadam panom pytanie. kogo byście woleli. partnerka: 1. miała 10-15 partnerów sexualnych, popuszczała im szpary, ale bez loda 2. miała 1 partnera sexualnego przez powiedzmy 7 lat i juz miała z nim sex, lody itd.

Gość xxl-men
Kobieta z doswiadczeniem, wie jak zadowolic faceta. Nie trzeba jej niczego uczyc.

Gość rita22
w 5 bym sie zmiescila... zastanowcie sie jeszcze ze czesto mija sie poprzednikow swojej dziewczyny na ulicy czy w innych miejscach sie ich widuje i czy facet nie poczuje sie lepiej wiedzac ze calej reszcie nie obrabiala tylko mi..?

Gość czikita banany
oj młoda i głupia. jak sie przyznasz ilu miałaś to albo cię rzuci albo będzie ci to wypominał do końca twego żywota :D i uwierz że nie bedzie sie dla niego liczyło z lodem czy bez

Gość rita22
a moze i macie racje z reszta zaden facet nie jest wart zeby sie ttak poswiecac hehe

Gość czikita banany
no raczej nie inaczej :D ale dla siebie powinnaś znaleźć tego jednego wartościowego a nie skakać po 5ciu :)

Gość rita22
to duzo?;p w porownaniu do tego ilu odmowilam to naprawde nie wiele nie latwo zlanezc tego jedynego ale jak juz znajde to dostanie najlepszego lodzika ever haha

Gość czikita banany
hehe no to powodzenia :D ;)

Gość higheel
najlpszego lodzika ever jest baaaardzo trudno wykonac wbrew pozorom

Gość rita22
ja mysle ze taki lodzik to kobieta musi chciec zrobic zeby sama zlapala za miecza i dzialala bez zastanowienia a nie pod wplywem czy presja faceta albo niedajboze bo mu nie staje a zeby kobiete tak nakrecic to WBREW POZOROM tez nie jest latwo