Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rita22

po slubie zrobie loda

Polecane posty

Gość motzz
dobre 100% 🖐️ cnotliwa inaczej. :P naprawdę to nowe pokolenie jest głupie w chuj

Gość ale motasz
rita..po tym co piszesz to jestes kłodą w łózku, jaq sobie nie wyobrażam dobrego seksu, a podobno innym dajesz wszystko, bez brania do ust, jesteś taka Ewunia podkoszulunia..co do seksu zawsze jest ubrana. Jak nigdy loda nie robiłaś to nie męcz faceta tym bo to żadna frajda jak niedoswiadczona bierze do ust i nie wie co robic, Zostaw dla męża lepiej jakiś posag od rodziców a nie loda..wymysliła..że takie powalone dziewczyny jeszcze są

rito, to bardzo piękna idea, choc niestety w naszych czasach przestarzała. Ale ja jestem za i uważam że to barzdo piękne zachowac czystośc do ślubu.

Gość ale motasz
malwi ale jaka czystość ona chce zachować? Moja żona była dziewicą do ślubu i szanuje kobiety co tak robia..a ona puszczała się jak leci a loda zostawia dla męża..chyba za karę

Gość rita22
dziwictwo do slubu to przesada kobieta nie zna swojego ciala nie wie co i jak duzo ja omija moze go todne podziwu ale jednoczesnie dlugi czas moze sie nie ukladac w lozku bo zupelny brak doswiadczenia odciska jednak pietno

Gość rita22
i powtarzam nie chodzi o cnote w innym wydaniu tylko zrobienie czegos wyjatkowego dla swojego mezczyzny

Gość dzwiwaki
Prawda jest taka, że choć powie że ci ufa Twój przyszły mąż to i tak nie uwieży, lub nie będzie miało to dla niego znaczenia. Równie dobrze możesz mu powiedzieć że z żadnym przed nim nie robiłaś tego na stojąco. Do czasu w którym staniesz na ślubnym kobiercu powinnaś wydorośleć na tyle by nie poruszać przed nim tematów po których straci do Ciebie szacunek.

Gość Kassiaaa
Zrobienie loda po slubie to jeszcze nic. Ja mojemu po slubie zaczelam bąki z dupy wysysać !

Gość rita22
Brzmi to ciekawie. Moze i ja sprubuje.

Gość wielbiciel lodów
A do mnie na testy poproszę. Mówie serio!! :-)