Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LigiaOdWinicjusza

Seks bez zabezpieczenia - pomozcie.

Polecane posty

Gość LigiaOdWinicjusza

witam. Dwa razy kochałam się bez zabezpieczenia z partnerem, z ktorym juz nie jestem notabene. Mam WZW typ B przewlekłe. Aktywny proces zapalny - niska wiremia. nawet bardzo. wszystko mam ''słabo dodatnie'' na wynikach. próby wątrobowe jak najbardziej w normie. Mój partner wiedział, że na to choruję bo mu mówiłam, jednak zdecydował sie na seks bez zabezpieczenia.. heh.. mam wrazenie ze w ogole zapomniał ze mu o tym mowilam.. Dziś nie utrzymujemy kontaktów. Czy powinnam odezwać się do niego i poprosic o to by zrobił badania na WZW ? Dodam, że miał on w przeszłości przygody seksualne i nie mam pewności czy kiedyś kiedyś ja od niego tego nie złapałam. A jeśli odpukać wyjdą HBS'y dodatnie i on obciaży mnie ? a tak na prawdę miał to wcześniej ? w naszej znajomosci były 4 lata przerwy. tzn. spotykalismy sie - on wyjechal - po 4 latach znajomosc sie odnowiła no i niedawno skończyła.. Czy powinnam odezwać się do niego i poprosic o to by zrobił badania na WZW ? Proszę o poważne porady. Z góry dziękuję.

Gość LigiaOdWinicjusza
podbijam.. prosze o odp