Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak odchudzić biodra?

Cholera robią spodnie na męskie kobietY!! mam chude nogi i wielkie biodra

Polecane posty

no i tak spodnie XS leża na mnie dobrze ale sie nie dopinają :/ a z kolei takie co sie dopinają (w biodrach mam 89 cm:/ ) czyli rozmiary S i M brzydko zwisają materiałem na udach i w ogole nogi mam mega chude a te wielkie biodra...nienawidze ich jak je zmniejszyc wie ktoś? poza tym czemu yebani projektanci i producenci robią spodnie jak na chłopców? szczupłe rozmiary XXS i XS wchodzą na chude laseczki które nie mają talii ani bioder , a te co mają to co? mają nosić zawyżone rozmiary ?! :O :(

Gość Marek-ux
pokaż zdjęcie, doradzimy

Gość takasiakaiowaka
Męskie kobiety? Wąskie biodra to raczej oznaka męskności

ale zdjecie czego? bioder? zwykłe kości jak kości...tylko szeroko rozstawione :/ czuje sie jak klempa...mam w dodatku krzwye nogi , wielki przeswit miedzy udami... własciwie to zmieściłaby sie tam 3 noga ;/ chyba jestem skazana nanoszenie leginsów i długich tunik ;(

Gość ale wy glupie jestescie i obse
mama podobnie, tyle ze ja mam dosc porzadne uda i spory tyłeczek, za to jestem waska w pasie i jak wcisne spodnie na uda (mam wrazenie ze robia same spodnie na patyczaki) i tylek, to w pasie odstaje strasznie duzo - musze robic zaszewki w min. 4 miejscach. dlatego praktycznie nie nosze spodni, tylko spodnice ;-)

Gość takasiakaiowaka
Kuźwa, coś źle przeczytałam... a nie możesz kogoś poprosić, żeby Ci zwęził?

żeby mi ktoś zwęził nogawki ? no w sumie mogę , gorzej że kupuję spodnie po 15-25 zł wiec krawcowa wyszłaby drożej ... albo gumke wszyć w spodnie XS może mniej zachodu by było.

jak ide do sklepu to oczekuje gotowego i dobrego produktu, a nie materiału na przeróbki. A że teraz kobiety wyglądają jak mlodzi chłopcy.... bez tyłków, bez bioder, patyczaki na cieniutkich nóżkach, z waskimi dupkami i talią niewiele szersza od tyłka...

Gość takasiakaiowaka
Albo noś spódniczki :)

ja nosze np. glownie spodnice i sukienki, jednak sa takie okolicznosci, ze bez spodni sie nie da!!! mam 2 pary spodni tylko, obie przerabiane, bo czasem musze je zalozyc...

Gość 3562347
wrzuć fotkę od pasa w dół, w ubraniu oczywiście :)

ale wy glupie jestescie i obse jak ide do sklepu to oczekuje gotowego i dobrego produktu, a nie materiału na przeróbki. A że teraz kobiety wyglądają jak mlodzi chłopcy.... bez tyłków, bez bioder, patyczaki na cieniutkich nóżkach, z waskimi dupkami i talią niewiele szersza od tyłka... no własnie , zgadzam sie w 100% niby sie mówi że kobieta powinna miec wielkie biodra, cycki i mało cm w talii ale ubrania mówią same za siebie... nie chcę zeby mi wisiały ...leginsy dopasowują sie najlepiej do nogi i w dodatku na gumke to i biodra nie stanowią problemu , ale jednak wolałabym pochodzic w normalnych dżinsach czy haremkach

Gość takasiakaiowaka
Na mnie gacie dobre w biodrach są za ciasne w tyłku też :O

Gość fsdfsdfw
a co to za sperma na nodze ?

przebieram sie w damskie ciuszki i doznaję szalonych orgazmów stad ta sperma, przepraszam 🌼

Gość jak odchudzić bobra?
:classic_cool:

Gość regrwegter
to twoje zdjęcie czy ktoś się podszył? :O poszukaj może w innych sklepach niż dotychczas bo na moje oko wyglądasz zupełnie normalnie :D

Gość przeciez 89 cm to mało
w biodrach. To chyba jakaś prowokacja :D A spodnie na tobie nie leżą, bo masz baaaardzo chudziutkie nogi, wiekszosc kobiet ma jednak szersze uda. Nie widze tutaj zadnego trendu na "męską" sylwetkę.

Gość FARAFARA
89 cm w biodrach to zajebiście mało. ja mam wąskie biodra a mam w nich ok 100 cm. spodnie nie leżą na ciebie źle bo masz jak to stwierdzilaś, szerokie biodra (nie masz kobiecej figury) tylko MEGA CHUDE nogi. dawno czegoś takiego nie widziałam. jak u anorektyczki. nic dziwnego, że nie możesz dobrać spodni. a w ledżajnach wygląda to jeszcze gorzej. może spódniczki do kolan by załatwily sprawe?

w spodniczkach zle wygladam bo mam mocarne łydki , poki co ćwicze by miec wiecej miesni w nogach u góry no myslalam że 89 to dużo... moja mama grubsza ode mnie ma z 95 cm albo 100 ale wiekszosc szczuplych lasek o rozmiarach XS i S ma w biodrach max 80 cm

Gość FARAFARA
nie masz mocarnych łydek- masz MEGA PATYKI. wbij to sobie do łba, masz tak chude nogi, że jest to aż odpychające :/

anorektyczką nie jestem sporo jem a na brzuchu nawet mam ...no fałdkę :P

wiem że to straszne, dlatego przez takie osoby jak ty nie chodze na basen ani nie jeżdze na plaze..chociaz psycholog, rodzice i chlopak mowia mi że nie ma w tym nic złego... :(

Daj spokój! Chudzinki są super :) spójrz na Lady Gage , nie ma wielkich nogasów, cyców itp a jest MEGA ! co do spodni , na blogach modowych polecają rózne spodnie Skinny w sklepach internetowych mysle że beda pasowac , albo dżinsy na gumce ;)

Gość efsfsgxgtdh
faktycznie jestes szczuplutka, ale te twoje nogi mi sie podobaja, są wg mnie zgrabne i sexowne, dobrze sie ubierasz

dzieki za miłe słowa 🌼 ... nie kazdy jest idealny ludzie ciagle wysmiewają a to grubasów a to jak ktos jest za chudy to anorektyczka...bardzo bym chciala miec normalne nogi . pełne w udach

Słuchajcie, jak już w temacie spodni. Gdzie można znaleźć jakieś ciekawie wyglądajace spodnie dla szczupłego i niskiego faceta. Wspólne zakup to koszmar :(