Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafejestchoranaleppppppppp

co byście zmienili w swoim życiu gdybyście jeszcze raz się urodzili?

Polecane posty

Macie w ogóle jakiś możliwości ku temu?

Gość ghgf4545
możliwości żeby się urodzić jeszcze raz? :D ja bym poszła na studia w innym mieście i miała troszkę większe ambicje

Gość niech sobie zrobi
ja bylabym bardzie otwarta

Gość blad
niezrobilabym tego dla kasy....wpadlam w b zle towarzystwo i zrobilam to 3 razy za kase ....mialam 16 lat

Gość dziaddek
prawie wszystko

Gość Macius skarbie jedyny :(((
nie rzuciłabym Maciusia :(

Wiecie co - może i mi to mówili tu ale oni mi mieli powiedzieć to inaczej. Inne nazwisko i tyle. Byle jakie ale INNE i tyle. przecież ja pojęcia nie miałam co się dzieje. Po prostu inne nazwisko mogło mnie ratować. Jakie? Pająk. Nie tylko nie pająk. Nie wiem jakie. Inne. A może tak miało być choć wątpię. Nie urodzić się wcale... a dziecko ze sztucznego zapłodnienia? Takie jak Leppera? A wiecie ktoś powie - ten Wałęsa tez miał się nie urodzić, komuna do dziś i co by sie zmieniło. A jedzenie? Co byłoby do jedzenia? Kartki, brak żywności, przecież to wstrętne. A nie wiem - nie rozumiem Polski do dziś. Bo wiecie czemu ja poszłam do tego liceum? Bo nic z Polski nie rozumiałam. Matka to tam rozumie Polskę, ja nie. Jak ja ich miałam potępić. Coś strasznego. I żle życzyc. Ale za co bym żyła. Jak dziś. Ale życzę im żle, bardzo zle im życzę. Po prostu naplułam na okna i za to kara śmierci? Nawet ich nie wybiłam. Naplułam na nie. To wszystko.

Gość hunterrr123
chyba wiele rzeczy .. wykorzystałbym lepiej swoj potencjał np chciałam być modelka i sie do tego chyba nadawąłam ,ale nie próbowałam za bardzo poszłabym na studiach do innego miasta, bardziej bym się przykładała do studiów i nie powtarzała tych 2 lat , była bardziej otwarta do ludzi i więcej korzystała z młodości nie spałabym z niektórymi facetami, z innymi bym się zadawała, nie przespałabym się z chłopakiem kol. itd

Gość hunterrr123
ale w sumie nie załuje nawet błedów przynajmniej staram sie

Gość ahoj ahoj
NIE WESZLABYM NA KAFETERIĘ

Ja bym NIGDY nie ustąpiła w kwestii szkoły średniej, studia też swoje i wyjazd. Miałam ciągnąć swoje wiecie. I tyle. tego żałuję. Nie umiałam. I tyle. Ale taka OSZUKAŃCZA rodzina. Czemu ten ojciec nie dał mnie do 2 lekarzy? Jakie to było zersko i jest do dziś. Nie rozumiem tego. Do lekarzy mógł mnie dać. Takie życie widać. Co tu robić z 2 chemikami bez sensu? Tego nie rozumiałam bo bym sie NIGDY nie poddała im. Nigdy. Taki bezsens odstawili jak ja byłam uczciwa. Tylko to ich ratuje no ale... wiecie jak ja bym chciała żeby ten świat się skonczył. Nie macie pojęcia. Jakie to były zerska ci moi rodzice w Polsce i są do dziś? Jakie ja miałam szanse na stała pracę w szkole bez studiów? A te studia? Ktoś się miał zainteresować tym wybuchem i tyle. O tym krowim łańcuchu to mi może i coś mówili tu, ale już nie pamiętam co. Gdzieś z 10 latek miałam. Czy to miało sens? Pretensje, że ktoś kariery nie zrobił przeze mnie chyba były. To mieli sobie łańcuszki z krzyżykiem powiesić na szyi. I tyle. I był koniec. Coś takiego to było. A ojciec miał z kicia wyjść po 10 latach. Bo czemu ktoś kariery przeze mnie nie zrobił. TEMU. I tyle :(

Gość hunterrr123
np i co jeszcze.. nie umawiałabym się za kase bo to też zrobiłam i to za 200 zł ( wiem wstyd ,ale jestem tu anomimowa wiec co mi tam) ,a facet reklamował się jako super bogaty biznesmen jak wielu oszustów na chacie oczywiście głupia uwierzyłam .. czasem spałam z facetami którzy mi sie nie podobali nie wiem po co w sumie za dużo miałam partnerów w łóżku chyba,a nie zawsze sie dobrze bawiłam (choć czasem tak :P ) nie poszłabym może na prawo tylko na stomatologie uczyłabym się lepiej języków

Gość hunterrr123
no i fakt na kafeterie też bym nie weszła :P

Bo wiecie chyba przez to mi było tak ciężko, że wsyzstko było na mnie. A na tamtych? 10 lat jest za porwanie dziecka! Pózniej była następna baba zaraz i następne dziecko. TO MOJA WINA? Ja to dziecko zrobiłam? To wiecie też był MĄŻ OTTO. I tyle. Inna się też powiesiła. Kogo to obchodzi? I wszystko na mnie. Na 10 letnie dziecko jakaś stara ZŁODZIEJSKA BABA zza ściany. Kogo to obchodzi? i tyle :( Jak ja ich tu miałam oskarżyć i potępić to wy pojęcia nie macie. Jakoś ten krowi łańcuch zniknął. Nie wiem czemu. Ale był. I ja byłam tego winna. Czemu? Co ja zrobiłam? :(

wiecie ja przegrałam tylko tym, że łaziłam do tej baby za ścianą aż miałam 20 lat i przyśniło mi się, że to potwór. Dopiero jak miałam 20 lat. PO MATURZE. Dosłownie. Dlatego WIEM , ze mam rację i tyle. Po maturze bo taka ważna w życiu jest matura wiecie. Najważniejsza. Ważniejsza niż wszystko - zapamiętajcie to sobie :(

Zobaczcie co wyczytałam o porwaniu. I stopnia porwanie DLA OKUPU to nawet 20 lat można siedzieć. I TO JEST PRAWDA. Patrzcie ten co tę w tym Wiedniu więził to się kropnął. Ile by dostał za nią - dożywocie przecież i tyle. Hmmm a I stopień to 20 lat i wiecie tu wszyscy na mnie, że jedno nieszczęście ze mnie ani karier nie zrobili. Bez wyroku 10 lat dla ojca CO NAJMNIEj to przecież szans nie ma i tyle. Bo jak oni ich wykończyli. Ten nauczyciel tak wiedział co robi. Te łańcuchy krowie to były na nich w tych sądach i wszędzie. Bo wszystko im poszło przez to głupie dziecko i tyle. I WSZYSCY NA MNIE - wyobrażacie to sobie? Przecież to sensu nie mialo i tyle. Co ja im byłam winna? Oni wszyscy siedzieć powinni. Boże a szło tylko o to żeby MIEĆ BANKI, a ci sędziowie wiecie te łańcuchy, żeby tych pieniędzy nikt nie dostał. I wiecie teraz bym coś dostała. TERAZ - i wiecie oni to chyba tu wiedzieli i tyle. Wszystko mi ograli, wszystko. Jak to możliwe? O nie mogę :( No ale takie życie :( ======================================================= Osoba skazana za porwanie jest zwykle skazany na więzienie za określoną liczbę lat. W niektórych stanach, a na szczeblu federalnym, kara pozbawienia wolności może zostać pozostała sprawcy życia naturalnego. W krajach, które dopuszczają karę śmierci, porywacz jest oskarżony o przestępstwo kapitału, jeżeli wyniki porwania w śmierci. Porwanie jest tak surowo karane, ponieważ jest to przerażające przestępstwa. Występuje zwykle w związku z innym przestępstwem lub przestępstwa bazowego. Polega ona na przemocy pozbawienia wolności, a to wymaga specjalnej karnych śmiałość. Ponadto, ruch, ofiara przestępstwa naraża ofiarę na niebezpieczeństwo wykraczające poza te, które są związane z podstawową przestępstwa. Większość ustaw porwania rozpoznawać różne rodzaje i poziomy porwania i przypisać kary odpowiednio. Nowy Jork, na przykład, zasady jego definicja porwania pierwszego stopnia na cel i długość uprowadzenia. Pierwszego stopnia porwania występuje, gdy osoba, uprowadza inną osobę w celu uzyskania okupu (NY kk 135,25 [McKinney 1996]). Pierwszego stopnia porwania występuje również w przypadku uprowadzenia trwa dłużej niż 12 godzin i porywacza zamierza zranić ofiarę; do osiągnięcia lub z wyprzedzeniem Komisję o przestępstwo; do terroryzowania poszkodowanego lub osoby trzeciej, lub też może kolidować z rządowymi lub politycznej. Uprowadzenia, które powoduje śmierć jest także pierwszego stopnia porwanie. Pierwszego stopnia porwanie w stanie Nowy Jork jest klasa A-1 przestępstwo, za co grozi kara co najmniej 20 lat więzienia ( 70.00).

W zasadzie przez prawnika teraz MAJĄC KASĘ oczywiście zostawałoby mi szukać matki i dochodzić do swojej należności. Przez swojego prawnika na zasadzie, że poprzez fakt porwania ja na nic szans nie miałam w życiu i tyle. Bo porwali mnie do oszustów. Matka samobójczyni. Za całość powinni siedzieć i tyle. I całe prawo sobie w Anglii rozwalili mną i tyle. Dopiero teraz jest dobrze i koniec. Teraz mają normalnie założone łańcuchy no ale... i tyle. I wiecie porwali mnie i chcieli mnie okraść. Ale dekle. i tyle :(

Ciekawe ile lat powinien dostać mój ojciec za to co zrobił i cała ta rodzina. Chyba 25 lat. Tak pasuje. Teraz mam 35 lat - kto wie, nie? tak by pasowało. I wszystko przez jakąś zjawę bo tak by matka była ich. A tak nie. Nie chciała bo wiedzieli. I tyle. I wszystko przez jakąś zjawę w klasztorze - Elzbiety I. Nie tylko. Myśleli, że dadzą jej radę wiecie. A ona się powiesiła. Jak ten Lepper. To samo. i był koniec. Czy był ważny czy nie? Ale był koniec. A w Polsce jakieś śledztwa - Białoruś. Pierdy. I tyle.