Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilia1073

gwałt w trakcie upojenia

Polecane posty

Gość emilia1073

witam, chcialabym zadac pytanie i bardzo prosze o powazne odpowiedzi. moja przyjaciolka byla na imprezie i troszke przecholowala. jest bardzo spokojna dziewczyna i od 2 lat nie uprawiala sexu. rano obudzila sie w lozku z chlopakiem ktory stwierdzil ze zasnela on przeniosl ja na lozko i polozyl sie kolo niej. nic nie robili. nie mowimy o gowniarzerce bo to 24 letnia dziewczyna, bardzo odpowiedzialna, zdarzylo jej sie to pierwszy raz. olka teraz bardzo martwi sie, ze ten chlopak mogl jej cos zrobic poniewaz bardzo mu sie podobala. moej pytanie polega na tym- czy moja przyjaciolka poczula by cos gdyby zostala zgwalcona przez sen? prosze o powage. sama nie umiem jej na to odpowiedziec gdyz nie mam zadnego doswiadczenia

Gość niech sobie zrobi
jak juz nie byla dziewica to mogla nie poczuc i tyle

Gość emilia1073
slyszalam ze w takich sytuacjach robia sie tzw otarcia.

Nie jestem kobieta ale słyszałem że ginekolodzy potrafią stwierdzic kiedy kobieta uprawiała seks czy została zgwałcona

Gość niech sobie zrobi
niech idzie do gina

Gość pszczooooła
Ja zostałam w podobny sposób, hm, zgwałcona. Ponieważ rano obudziłam się zupełnie naga w obcym mieszkaniu. No cóz, udawodnic, nie udpowodnie, co innego gdyby to było gdzies w krzakach. Ach dziewczyny, pilnujcie drinków ;/

Gość emilia1073
problem jest taki ze ona siedzi teraz w szwajcarii i troche ciezko znalezc tam ginekologa;/ nie mialyscie dziewczyny takich przezyc? moze istnieje jakas inna metoda zeby to rozpoznac ?

Gość pszczooooła
A w ogóle to śladów nie miałam,ale wiem,że do czegoś doszło. Wiec niech najlepiej idzie do gnekologa na badanie i tyle.

Gość emilia1073
pszczołaa czulas wtedy cos dzinwego?

Gość pszczooooła
Dokładnie, to było dziwne budzić sie nie w takiej sytuacji jakiej by sie chciało. Czułam sie jeszcze pijana, czułam bezradność, wściekłość, ale fizycznie raczej nie. Zapytałam kolesia po prostu czy do czegoś doszło, powiedział,ze tak i po sprawie. Juz NIGDY nie chce go widziec ;/

Gość emilia1073
moja przyjaciolka bylal calkiem ubrana, po prostu ma obawy . kurcze ciezka sytuacja nie wiem co jej doradzic.

Gość dziewczynkaz zielonej gory
niech sobie zrobi uwielbia dawac rady. tylko nie wie ze po takiej niepewnej nocy to trzeba juz isc do gina od razu na drugi dzien a nie czekac i sie zastanawiac. bgo za 2 miesiace okaze sie ze kol jest w ciazy i juz bedzie miala pewnosc ze ja ktos bzykna, szkoda tylko nie pamietac jak to bylo

Gość emilia1073
ten pan twierdzi ze nic nie bylo. gdy wyszedl jednak moja przyjaciolka zauwazyla w koszu prezerwatywy i byla przerazona

Gość pszczooooła
Ja zrobilam test i na szczecie wszystko w porzadku.

Gość emilia1073
myslicie ze przez sen nie powstalyby zadne otarcia? ona jest przekonana ze spala i nie obudzila sie nawet na chwile

Gość pszczooooła
Jesli wypiła duzo to bardzo mozliwe,ze sie nie obudziła. Jesli ma twardy sen to mogło tak byc.

Gość emilia1073
kurcze czyli jesli dziewczyna nic nie czuje a jej pochwa sie nie rozszerza bo niejest podniecona to nawet nie poczuje nic po wymuszonym stosunku ?

bosz wychodzi nato ze jest sytuacja 50/50, na szczescie byla guma wiec gdyby nawet do czegos doszlo bylo bezpiecznie... na przyszlosc niie bedzie chlala i juz...💤

Gość pszczooooła
No przykro mi mówic,ale po alkoholu człowiek robi rózne rzeczy. MOze bede oceniała powierzchownie,ale mogło tak byc,ze stosunek nie był do końca wymuszony. W tym przypadku nic nie zrobi, ewentualnie test za jakis czas.

Gość emilia1073
bardzo sie o nia martwie. robila to wczesniej tylko raz, takie doswiadczenie moze zawazyc na jej dalszym zyciu erotycznym ,,,

Gość pszczooooła
O ile do czegos doszło. Najlepszym wyjsciem bedzie traktowanie tego jakby sie w ogole nie wydarzylo. Niech zakoduje sobie,ze do niczego z tym chlopakiem nie doszło i zapomni o tej sytuacji. Z czasem minie. MOim skromnym zdaniem skoro obudziła sie w ciuchach na pewno nic nie było. Myslisz,ze facetowi chciałoby sie ją spowrotem ubierac? ;)

Gość emilia1073
ten chlopak do niej juz dluzszy czas zarywa, marzyl o niej to mogloby popsuc ich stosunki.sama nie wiem co myslec i nie wiem jak jej pomoc. siedzi biedna i placze ze strachu

Gość pszczooooła
Niech sie wezmie w garsc dziewczyna i z nim pogada. Niech powie,ze jak do czegos doszło to i tak ona nic nie pamieta i niech to potraktuje jak jednorazowy wybryk, neich sie wytlumaczy,ze była upojona i tyle. Ja temu kolesiowi powiedziałam,ze sorry,ale gdybym byłą trzezwa nigdy bym tego znim nie zrobiła. Zrozumiał, a ja wiecej nie powtorze tego błędu. I staram sie o tym nie myslec, nie dochodzi do mnie wiadomosc,ze z nim spałam...

Gość ędrjjuuuu
jak byla ubrana rano, to nc nie bylo. Zadnemu kolesiowi nie chcialoby sie ubierac martwej laski w taki sposob, zeby niczego nie poznala. To nie CSI, wiec niech zluzuje i bzyknie sie z nim na trzezwo. W koncu zachowal sie przyzwoicie.

Gość pszczooooła
Edrju, dokładnie.

Gość awhowill
a krzyczała pod czas sny?