Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie... .

Problem z mężem... chcę iść w pon na rower a mój mąż robi mi z tego problem...

Polecane posty

Gość no nie... .

witajcie. mamy córeczkę która ma 2 tyg. karmię ją piersią co 3 godziny. umówiłam się wczoraj z koleżanką na poniedziałek na rower... a mój mąż jedzie jutro na mecz więc ja zostanę sama z dzieckiem a on zostanie w poniedziałek. I teraz robi mi problemy ponieważ chce zaprosić do nas swoją ciotkę w odwiedziny w poniedziałek akurat w poniedziałek bo w niedziele nie bo on w niedziele ma mecz ;/ a to że ja się z koleżanką umówiłam na rower to juz się to dla niego nie liczy...

idz czemu masz zmieniac plany. no chyba ze wiedzialas wczesniej ze ciotka ma byc a pozniej sie na rower umowilas.

Gość no nie... .
no właśnie nie wiem dlaczego to akurat ja mam zmieniać plany. Oczywiście że nie wiedziałam że mają być w poniedziałek. Sądziłam że zaprosi ich jutro no ale nie...

Gość mamamama27
masz 2 tyg noworodka a tobie się rower marzy - że tak zapytam d*** cie nie boli po porodzie ze taką masz chęć jeździć?

Gość mamamama27
a i niewiem co sie dziwisz - faceci najpierw chcą dzieci a potem tak sie kończy że ty siedzisz z dzieckiem a on ma swoje sprawy, on zawsze może wyjść, on idzie do pracy, on śpi w nocy, on sie obraża i wychodzi sobie z domu - a Ty zostajesz z dzieckiem sama - i uwierz mi że będzie jeszcze gorzej - teraz mala pewnie tylko śpi i je - a jak zacznie być bardziej absorbująca to dopiero będzie

Gość no nie... .
nie nie boli mnie dupa :) już od kilku dni... czuję jeszcze lekki dyskomfort ale nie przeszkadza mi to już no ale zobaczymy jak usiądę na rower... :) zmartwiłaś mnie troche... ale mam nadzieję że tak nie będzie jak mówisz...

Gość kasztanka lisieckiego
idz na ten rower.jak sie mie postawisz to pózniej bedzie jeszcze gorzej.znam z autopsji.ewentualnie zapytaj czemu dlaczego nie zaprosil ciotki w niedziele.

Gość kasztanka lisieckiego
kobieta z 19;58 ma rację,a dzieci są wspólne.pozdrawiam.

mamamama27 ma zdecydowanie racje tak jest z facetami i to jeszcze nie slyszalam zeby gdzies byloinaczej. Wiec jestesie na poczatku rodzicielstwa to sie postaw. I ja ci jeszcze radze wychodzic jak najczesciej i zostawiac go samego z dzieckiem, w koncu to tez jego dziecko

Gość tezmama
ja mam 4 miesięcznego synka i już widzę ze jest tak jak piszecie. maż wychodzi kiedy chce, w nocy śpi, ma swoje sprawy. a najgorsze ze on mówi do mnie ze ja tez przecież mogę wyjść sobie i zostaiwc mu dziecko, ale ja nie chce bo on kompletnie nie ma cierpliwości do małego:(

oststnio bylam u kolezanki, i bylam swiadkiem jakwygalad to u niej ona siedzi z polrocznym dzieckim w domu a maz rano do pracy, po pracy przychodzi na obiad po obiedzi e idzie na silowie po silowni wraca do domu zje kolacje i idzie na rower ewentualni esiada przy kapie. a jak ona prosii zeby chcociaz dziecko wykapal albo polozyl spac to robi to z laska. a maz mojej siostry wynioslsie do pokoju obok bo sie nie mogl biedaczek do pracy wyspac bo siostra do dziecka wstawal , i do tego oczywisie od porodu mial kupe pracy i wracal zmeczony po godzinach. dlatego ja sie ciesze ze sie rostalam z tata dawca tak szybko i ominelyo mnie to wszystko, te klotnie tracemie nerwow na faceta ze nie pomaga, pranie sprzatanie i gotowanie m obiadkow i do tego jeszcze mega dbanie o siebie i jeszcze najlepiej zebym miala ochote na sex non stop.

Gość nie sluchaj tych glupot
autorko no niestety ktorys z was musi zrezygnowac ze swojego planu ,mysle ze nie potrzebnie robic klotnie z mezem przez to ze nie bedziesz mogla wyjsc z kolezanka,mysl troche rozsadniej,wydaje mi sie ze jego mecz sie nie powtorzy w inny dzien ,ale Ty sobie mozesz sie omowic z kolezanka na inny termin,ja bym na Twoim miejscu ugoscila te ciotke i bym sie omowila na inny dzien ale tez dalabym mu do zrozumienia ze tak sie nie robi i ze jest mi przykro ze on o mnie nie myslal :) nie bierz to tak do siebie ze czemu Ty bys miala zmienic swoje plany a on nie, macie juz wspolne dziecko wiec dbaj o to zeby to dziecko mialo mila atmosfere w domu ;)

Gość wertykulator
twój maz jest zupełnie jak mój ex- totalnie niedojrzały egoista. Współczuję.