Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna grabaza

jestem dwa lata z zwiazku i moj facet przyjal posade grabaza

Polecane posty

Gość dziewczyna grabaza

jezdzi do szpitala lub dodomow po zmarle osoby wiem ze sa one bez ubran i boje sie ze go to podnieca, nawet ostatnio zauwazylam ze tak nie chce sie kochac jak kiedys i jak juz to robimy to bardzo ciezko mu dojsc a czasem w ogole nie dochodzi tak jakbym ja go nie podniecala i robil sobie sam dobrze myslac o tych osobach teraz sie zupelnie zatracil mysli tylko o pracy czasem jak jest dzien bez truoa to nazeka bardzo boje sie co robic? rozmawialam z nim mowil ze traktuje to rzeczowo i odpowiednio do sutuacji ale tak naprawde nie wiem co sie dzieje kiedy widzi te zwloki kiedy je ubiera, co robic?

Nie wiem w jednej głupiej komedii dziewczyna leżała jak placek moja koleżanka była z kimś podobnym to on chciał by ona się nie poruszała. może sprawdź czy to go podnieca gdy leżysz jak martwa

Gość jevorilist
mialam kiedys kolege ktory robil tam to znaczy nie byl grabazem ale tych ludzi umrlych wozil do kostnivy i ja glupia chcialam zobaczyc umarlego mialam wtedy 19 lat i pojechalam z nim i to byla babka z 45 lat ale miala ladne piersi i w ogole byla ladna potem jak jechalismy to sie dotykalam tak mnie to podniecalo

Słyszałem opowieść jednego przewoźnika zwłok że się zakochał w topielcu 18 letniej dziewczyny długi czas mu nie dawało spokoju psychicznego często o niej myślał.

Gość dziewczyna grabaza
no to mnie pocieszyles

Gość taka draka nijaka
A ja znalam w Anglii taka Susan co pracowala w prosektorium przy szpitalu North Middlesex i byla alkoholiczka. Miala 38 lat a wygladala na 50 i byla kompletnie zboczona.

Gość krusowa
Uważaj ! Bo jak dupczy truposze to Ci jakiegoś syfa sprzeda! Serio!

Gość dziewczyna grabaza
robimy to w gumce chyba nie rucha ich... nie wiem

Myślę że zabardzo się tym wszystkim martwisz. Jesli jesteś pasywna i to go podnieca możesz miec lekie obawy. Może jest tak że on widząc te zwłoki czuje się obrzydliwie i nie ma ochoty na seks. Ale nie chce cię niepokoic tym że jest mu źle widzac te trupy

Gość dziewczyna grabaza
go to nie obrzydza po pytalam go. mowi ze traktuje to przedmiotowo, ale z nalezytym szacunkiem, moze po prustu nie chce sie kochac tak czesto bo jest zmeczony? to ciezka praca

Gość trente
ja pierdole jacy tepi ludzie wchodza na te forum , jak kogos moze podniecac truposz ?

Gość awhowill
zdradz go z ksiedzem kapelanem to odda posade

Gość krusowa
A ciemna masa trente wie może co to nekrofilia?!

Gość trente
tak sie sklada ze wiem co to nekrofilia , ale to juz wykracza duzo dalej poza sfere jakichkolwiek podniet seksualnych , to juz ma bardziej zwiazek z zaburzeniami osobowosci i powaznymi problemami emocjonalnymi , mowiac najprosciej trzeba byc totalnie popieprzonym czubem zeby robic cos takiego