Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale by bylo :(

Bardzo wczesna ciaza? Czy ktos tak mial ?

Polecane posty

Witam.. W 14dc po romantycznej kolacji z mezem ,kochalismy sie..Niestety prezerwatywa pekla i wszystko wylalo sie na moje lono.:(.Oczywiscie po tym sie umylam itd..Mamy jedno dziecko w ciaze zaszlam za pierwszym razem.. Druga nie byla by teraz zbyt pozadana,ale nie wazne.. Dzis jest jakies 9 dni od "zdarzenia"Wogole o tym nie myslalam ,bo juz kiedys w podobny sposob sie zdarzylo i nic sie nie stalo..ale dzisiaj po obiedzie zaczelo mi byc nie dobrze,szlam po schodach i raz zrobilo mi sie ciemno w oczach,ale co najbardziej mnie zdziwilo to bol podczas stosunku z mezem a najbardziej po orgazmie..Czuje dyskomfort w macicy..Szerzej nie potrzafie tego opisac.. Czy juz mogly by byc jakies objawy,bo wg mnie to chyba za wczesnie ?

dodam, że mąż ma na imię Azor :(

Gość wdadsf
za wcześnie, czasem tak jest, nic takiego...

ostatni orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Podszywacza dziekuje,macie niezle pomysly :)

Gość mamamama27
ciemno przed oczami mi sie robio ale po 8 tc - myśle że za wcześnie na objawy - a czy bedzie ciąża sie okaże