Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieszczęśliwah

Powiększenie biustu

Polecane posty

Gość nieszczęśliwah

Chciała bym się dowiedzieć kilka rzeczy o tabletkach na powiększenie biustu a konkretnie chodzi mi o tabletki Perfect Bust. Wiecie może czy można je kupić w zwykłej aptece. Mam 17 lat i jestem "płaska jak deska" trochę wstydzę się pójść po nie do apteki ale dla biustu zrobię wszystko;) Tylko nie piszcie ze jestem jeszcze za młoda itp.

Gość heeeehhhhe
jak by to działało to chirurdzy plastyczni dawno by zbankrutowali. Zainwestuj w dobrze dopasowany stanik (blog Balkonetka i forum lobby Małobiuściastych zapraszają) i nie trać kasy na takie naciągactwa

Gość nieszczęśliwah
Podobno to działa czytałam opinie, a dobrany stanik mi nie pomorze bo nie mam go na co założyć jestem kompletnie płaska. Nie oczekuje dużej różnicy ale chcę spróbować i proszę o porady.

Gość heeeehhhhe
plaska to znaczy ile pod biustem (musisz zmierzyć bardzo ciasno) i ile w biuscie?

Gość nieszczęśliwah
Jestem taka płaska że nie potrzebuję nosić biustonosza, mam biust jak 10 latka. Bardzo proszę o odpowiedzenie na moje pytania zadane w temacie.

Gość heeeehhhhe
no to odpowiedź na Twoje pytanie: zacznij zbierać na operację.

Gość taka draka nijaka
Weszly teraz nowe implanty wypelnione jakims plynem, jakim to nie wiem. Bo silicon jest nienaturalnie twardy, a te nowe implanty sa mieciutkie jak naturalne. Wiem bo macalam :classic_cool:

Gość nieszczęśliwah
Na razie nie planuje powiększać biust operacyjnie:) chcę spróbować tych tabletek, wiecie może czy kupię je w aptece?

Gość Ferbi ! ; D
kup przez internet jak sie wstydzisz. zreszta, to prawie pewne ze nic nie dadzą. po co ci wiekszy biust? zeby faceci sie slinili? pogodz sie z tym ze przegralas zycie