Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viva dangerous game

5 lat solarki zniszczyło mi ciało :( Mam 28 lat.

Polecane posty

Gość viva dangerous game

Mam 28 lat i przez 5 lat opalałam się na solarium dość intensywnie. Nie wystarczała mi zwykła "wakacyjna" opalenizna. Chciałam być bardzo ciemna. Przez ten czas moje ciało i twarz zmieniły się nie do poznania. Mam 28 lat a wyglądam jakbym była palaczką z 20 letnim stażem, każda nowa osoba która mnie poznaje daje mi jakieś 35 lat! :O Teraz powoli dochodzę do naturalnego koloru skóry, rozjaśniam się różnymi kremami. Zmarnowałam sobie życie, nie wróci mi już młodzieńczy wygląd, mam już pierwsze głębokie zmarszczki. Zdecydowanie odstaję od moich rówieśniczek, które nie były tak głupie jak ja i opalały się na plaży, gdzieś w sezonie letnim lub w ogóle stroniły od słońca, w efekcie są wciąż świeże, młode, pełne wigoru. A ja wyglądam jak zmarnowana. Byłam totalną idiotką i teraz za to płacę. Więc przestrzegam inne dziewczyny/kobiety które są uzależnione od solara- ZOSTAWCIE TO! Pozdrawiam

Gość xxxvecdsrfe
no ja na solarze bylam moze z 10 razy w zyciu, mam 27 lat, teraz moze juz zaczynam sie starzec powoli ale jeszcze jak mialam 23 lata to musialam czesto pokazywac dowod jak szlam po fajki. ale nie jestem super piekna, moze jakbym sie opalała to chociaz w mlodosci lepiej bym wygladala. moze to dorbze ze w mlodosci dobrze wygladalas z opalenizną. teraz na starosc to juz malo istotne i tak juz nie liczymy się my tylko mlodsza liga wkracza do akcji. my próchna stare ze zmarchami czy bez.. taka prawda.

Gość kolaborantka antka
Ja mam 28 lat i wychodzę w tym miesiącu za mąż a moja przyszła teściowa się śmieje radośnie że jej syn się żeni z małolatą (chodzi o wygląd oczywiście). Cóż...rzeczywiście byłaś głupia :O Ja na solarium byłam jakieś 7-10 raz i nigdy więcej! Na szczęście to było dawno i po kilka minut. Lubię słońce ale naturalne i góra 2 godzinny dziennie przy ładnej pogodzie.

Gość xavierskaja pinda a2
Co wy z tymi zmarszczkami? Ja mam 31 lat i jestem gładka na twarzy, używam dobrych kremów, może mam dobre geny, ale na Boga- jakie próchna? W XXI wieku niejedna 30-latka wygląda młodziej od 25 czy 20-latki!

Gość xxxvecdsrfe
e tam. wiek robi swoje. jak ktos sie zbliza do 30stki to nie ma co liczyc na to ze od dzis bedzie mlodnial. jeszcze w zeszlym stuleciu baby w naszym wieku juz mogly wnukow oczekiwac, a jak ktora meza nie miala to juz stara panna posmiewisko na kilometr. kochana, ja uwazam ze mimo ze sie czuje mlodo i jeszcze starop nie wygladam jakos bardzo to i tak jestem stara... no.. i tyle. jak ktos sobie do 30stki nie pouzywal z dorbym wygladem to teraz juz wszytsko nie ma znaczenia, takze autorko nie martw sie z tym solarem - przynajmniej w mlodosci jak kopciuch nie wygladalas.

Gość tak napewno bys
jak chodzilas to tak masz to twoja wuna wiec sie nie zal teraz chyba wiedzialas co robisz nie jest uposledzona