Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobazbytoptymistycznasss

ślub Zbigniewa Ziobry!

Polecane posty

Zobaczcie co znalazłam o ślubie Ziobry Zbigniewa i Patrycji Koteckiej. To jest strona 4 o tym ślubie artykułu i pisze tam, że...przeczytajcie sobie sami - kto jest wymieniany - Penelope Cruz, Woody Allen, Reese Witherspoon, Jessica Alba. Jego żona to Pati Kati - co o tym sądzić? Gdzie wywiad z tą żoną. Nie uważacie, że to wszystko jest żałosne? Gala się aż prosi. Jest jakiś wywiad z nią w Gali? Macie coś takiego? ================================================= Zbigniew Ziobro i Patrycja Kotecka wzięli ślub. Po cichu 2011-06-23, Aktualizacja: 2011-06-23 12:30 Elżbieta Sobańska Długo nikt nie wiedział, że Zbigniew Ziobro i Patrycja Kotecka wzięli ślub. Znane osoby coraz częściej wybierają cichą ceremonię zamiast hucznego wesela. Dlaczego? - na pytanie odpowiada Elżbieta Sobańska. Informacja o sekretnym ślubie Patrycji Koteckiej i Zbigniewa Ziobry wywołała medialne poruszenie ( arc. Polskapresse) Masz zdjęcie do tego tematu? Wyślij Kto by się spodziewał, że ten amant szklanego ekranu, który rozkochiwał w sobie kolejne partnerki filmowe i jeszcze więcej fanek, zwiąże się na stałe z jedną kobietą. Ale dwa lata temu Robert Redford zdecydował, że poślubi swoją wieloletnią partnerkę, niemiecką artystkę Sibylle Szaggars. Byli parą przez 13 lat. Prywatna ceremonia odbyła się w Hamburgu. To jest drugie małżeństwo aktora. Ponoć obojgu zależało na utrzymaniu tego wydarzenia w tajemnicy. Zresztą Robert Redford słynie z tego, że pilnie strzeże swojej prywatności. Kiedy on i jego pierwsza żona, Lola Van Wagenen, powiedzieli sobie "dość", rozmaite media przez kolejne 10 lat próbowały potwierdzić tę informację. Na ślub bez rozgłosu zdecydowała się też para znanych aktorów - Penlope Cruz i Javier Bardem. Pobrali się latem zeszłego roku. Para poznała się na planie filmowym "Vicky Cristina Barcelona" w reżyserii Woody Allena. Za tę rolę aktorka zdobyła zresztą Oscara. A wkrótce ukochanego mężczyznę. Bardem otwarcie Czytaj dalej Reklama LOT First Minute USA i Kanada już od 1544 zł w obie strony. Zamów bilety w LOT! Lot.com Szukasz kleju do butów? Wypróbuj kleje Pattex do każdego rodzaju materiału. Klej i wygraj! www.pattex.pl Gwarancje Ubezpieczeniowe w PZU to zwiększenie wiarygodności Twojej firmy. Sprawdź naszą ofertę! www.pzu.pl Reklamy BusinessClick przyznawał się do związku z piękną Hiszpanką. Podczas filmowego festiwalu w Cannes wyznał jej: "Tak wiele ci zawdzięczam i tak bardzo cię kocham". Narzeczeni złożyli przysięgę małżeńską w gronie najbliższych, w domu ich przyjaciela na Bahamach. Aktorka przyznała: "Nie mogę z całą pewnością powiedzieć, że wierzę w małżeństwo. Wierzę w rodzinę, miłość i dzieci. Chciałabym kiedyś mieć dzieci". Jeszcze bardziej tajemniczy był ślub słynącej z urody amerykańskiej aktorki Jessiki Alby i Casha Warrena. Byli parą przez wiele lat. Wiadomo jedynie, że ceremonia zaślubin była prosta: skromna uroczystość w ratuszu. Oprócz pary młodej i urzędnika na ślubie nie było żywej duszy. Inna aktorka, Reese Witherspoon także uczyniła ze ślubu sekretne wydarzenie. Reese poślubiła partnera Johna Totha pod koniec maja tego roku. Wśród gości nie zabrakło wielu sław, w tym Rene Zellweger, Seana Penna, Scarlett Johansson, Roberta Downeya Jr., Tobeya Maguire'a, Matthew McConaugheya, Chrisa Martina, Salmy Hayek i Gwyneth Paltrow. Były też jej dzieci z pierwszego małżeństwa. Mimo tylu gwiazd, do opinii publicznej dotarły jedynie skąpe informacje, nie było nawet jednego zdjęcia z zaślubin.

Napiszcie coś!!! Na temat tego artykułu. Całe życie tego gościa to Krynica i jego rodzice lekarze. Bo ożeniłby się z jakąs aktorka OD LALEK - teatralną - takby pasowało - wystarczyłby teatr kukiełek i wiecie spławiłby waszą Herr Hertę - Katarzynę Figurę. A tak? On się jej nie pozbył, a gdzie tam Witherspoon, nie? Najpierw Figura - to jest po prostu niczym Andrzej Lepper przypadek - czy ta Krawczyk. Bo o czym oni tam rozmawiają słuchajcie. Chyba Figura tam pasuje, no nie? Moim zdaniem Niesamowicie. Po studiach - warszawska ASP. ???

tak by pasowało - tak miałam napisać. Pani Katarzyna w szpitalu i tyle. Dla osób chorych umysłowo? Tu też brakło dziennikarzy, ale wiecie... uhmmm USA. Ale wiecie - taki ślub można utajnić jak Ziobry, ale... podróż poślubna. Gdzie w podróż poślubną? No gdzie? Może jakiś rejs? Nawet by pasowało. Jak uważacie? Napiszcie coś w tym NIESAMOWITYM WĄTKU.

Zostaje wam po mnie MOJA GAZETA. Jakby ją nazwać - GAZETA PRAWDY. I tyle. Gazeta prawdy - czy coś takiego w ogóle istnieje? Ale nie - jakoś by trzeba nazwać tę gazetę. Nazwijcie mi jakoś gazetę, którą byście przeczytali. Jaki tytuł?

Wiecie co - ale mam pomysł - jak pomóc SAMOOBRONIE. Gazetą. Powinni wiecie mieć gazetę przed wyborami i pisać tam o rolnictwie - w uni europejskiej. Tak. Taka prawda jest. I zobaczcie córka Leppera powinna coś znaczyć tak. I zobaczcie - wszystko powinno być w tej gazecie. Po prostu gazeta SAMOOBRONA - powinna się ukazać. I jeśli się nie ukaże to to jest moja gazeta - MÓJ POMYSŁ to jest na gazetę SAMOOBRONA i tyle.

Wiecie - artyukły branżowe z zakresu rolnictwa i gospodarki rolnej mogłabym pisać. Byle jak sie na tym znam ale bym się mogła nauczyć czegoś i tyle. Bo wiecie - NIE MA INFORMACJI TAKIEJ PRAWDZIWEJ o tym czym się różnimy od EUROPY. Nie od USA - od Uni - USA też można sobie tam opisywać, ale nastawić sie na Brukselke - problemy. Bardzo BRANŻOWA gazeta - fermy ekologiczne, problemu chowiu, weterynarz. Takie rzeczy. A co może nie? Jak najbardziej. Nie ma informacji i tego brakuje. Jakoś NASZ DZIENNIK każdy kupuje a to nie wiem - dwutygodnik by mógł być. Dziennik? Trochę za dużo... ale kto wie?