Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość earned

dziewczyna z imprezy

Polecane posty

Gość earned

Mam takie pytanie bo na imprezie była pewna dziewczyna z mojej szkoły i ona ma chłopaka ale na tej imprezie był moment gdzie patrzyliśmy sobie głęboko w oczy po czym ja się speszyłem i przestałem się patrzyć.Potem co chwile czułem na sobie jej wzrok(i tak było ) bo gdy ja się na nią znowu spojrzałem ona powoli zdejmowała swój zwrok ze mnie po czym się lekko uśmiechała . I mam do was takie pytanie czy to ma coś znaczyć ,czy chce coś więcej niż bycie tylko na stopniu koleżeńskim ?

Gość podobasz jej sie
raczej tak

Gość podobasz jej sie
no wlasnie

Gość earned
no ale ona ma chłopaka więc co sugerujecie ?

Gość zycie to nie bajka switt
wiesz milosc nie wybiera

Gość earned
czy może chce szybkiego numerku ?

Gość podobasz jej sie
taka obcja tez wchodzi w gre

Gość earned
niby jak mam się jej zapytać ?

Gość podobasz jej sie
opcja

Gość earned
niby jak mam się jej zapytać ?

A widujesz ją gdzieś? może po prostu się przywitaj, zapytaj co słychać? tak na początek. Bo jak wyskoczysz z tekstem 'siema widzialem jak sie na mnie gapilas na imprezie, chcesz sie bzyknac?' to panienka predzej na zawal padnie niz Ci odpowie cokolwiek.

Gość earned
no ogólnie poznałem ją na wycieczce szkolnej ale po niej jakoś nasz kontakt się urwał i byliśmy tylko na ' Cześć ' jak się mijaliśmy w szkole na korytarzu,no i na tej imprezie u naszej wspólnej znajomej się zaczeła tak zachowywać jakby coś chciała , te jej uśmieszki,patrzenie mi w oczy,obserwowanie co robię itp :( nie wiem już sam ps. ja mam 17 ona 18 jak by coś ;d

Gość earned
tak mam ale nie wiem głupio mi się pytać jej czy te jej zachowanie wobec mnie miało coś znaczyć....

Wiadome ze z grubej rury nie wypalisz... Może spróboj odnowić tą znajomość? Napisz co słychać, jak tam po imprezie, jak mijają wakacje?

Gość earned
no napisałem na następny dzień do niej po tej imprezie i nie powiem całkiem nam się rozmowa kleiła ;D

No widzisz. Więc widocznie nie jest do końca taka szczęśliwa z tym chłopakiem. Zresztą jest jeszcze młoda... No ale zakochańce poza sobą świata nie widzą. Może napisz do niej ponownie? i zakrec tak rozmowe/ pisanie zeby cos wyciagnac, czemu tak na Ciebie zerkala

Gość earned
nie wiem czemu ale podczas tej imprezy gdy dzwonił do niej chłopak ona zaczeła mu wciskać jakieś bajki że nie da rady się z nim spotkać bo wyjechała itp. nawet nie wiedział że ona tutaj z nami jest... nawet przy stole potrafiła mówić do wszystkich ale tylko mi patrzyła w oczy podczas rozmowy z jej znajomymi ; /

Gość earned
no właśnie też mi się to nie podobało ze jest taka wobec niego...

No chyba , ze jest z nim na sile, ciezko mi powiedziec, czasem tak jest ze sie kogos nie kocha , nie chce sie z nim byc, ale nie umie sie z tego wybrnac... ona dlugo z nim jest?

Gość earned
no rok bodajże

Gość earned
ale gdy tak ją z nim obserwuje w szkole to tak jak mówisz nie wygląda to zbyt fajnie , bo widać że ona się przy nim nudzi on coś do niej mówi a ona odpowiada pół słówkami i rozgląda się na wszystkie strony....

Gość earned
przecież mi na niej jakoś zbytnio nie zależy , po prostu pociąga mnie tylko fizycznie bo jest ładna ;D ale jeżeli chodzi o związek z nią to wątpie bo po tym jak ona traktuje swojego obecnego chłopaka to już sobie myśle jak ona będzie mnie traktować i okłamywać...

Gość earned
no są ale przeważnie takie jak ona albo jeszcze gorsze...