Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulawisnia

Zmywarki- jaka marka najlepsza?

Polecane posty

Gość Ulawisnia

Podpowiedzcie jaka marka zmywarek jest najlepsza. Dotąd używałam Elektroluxa, ale jestem z niej niezadowolona, bo niedomywała naczyń, zostawiała szarawe plamki na szklankach i talerzach ( pomimo stosowania różnych proszków, kostek i nabłyszczaczy i rezygnacji z nabłyszczacza takze). Łyżki i łyżeczki musiałam myć recznie, bo w tej głębszej części łyżki były po prostu tylko opłukane, a nie umyte. Chcę kupić coś, co mnie uwolni od domywania w zlewie po zmywarce. Jaką markę wybrać, żeby nie załować.

nie ma reguły mialam ariston teraz mam bosch każda jedna nie umyje wszystkiego jak nalezy niestety

mam candy i wszystko mi domywa oczywiście, trzeba dostosować program do brudów, ale to chyba wszyscy wiedzą że np. zapieczonego naczynia z piekarnika nie umyje program krótki, godzinny to samo z dwudniowymi zaschniętymi sztućcami z obiadu

mam elektroluxa od 2 miesięcy i sprawdza się super,tylko że ja zawsze ładuję do pełna i cykl zawsze eko+tabletki z lidla(wszystko w jednym)

Dziwne -też mam electroluxa i jest ok. Może źle układasz sztućce? Z moich obserwacji nie ma znaczenia firma bo każda myje podobnie.

Gość rockowa marylin
bosch i siemens najmneij awaryjne i chodza po 10 lat i wiecej, moja ciocia ma boscha juz uzywanego, ktory chodzi od 14 lat, wiec.. inne firmy tyle by nie wytrzymaly..

Gość kobieta domowaaaa
ja mialam bosha, wzilismy stra od tesciowej: w sumie chodzila ponad 20 lat! domywala swietnie. Teraz mam whirlpool: jestem bardzo zadowowlona, cichsza od bosha , wlasciwie wcale jej nie slychac. DOmywa super. Ale np jak nie puszczasz zmywarki codzinnie to trzeba przynajmnije wlaczyc w nocy na plukanie. Inaczej brudy zaschna i zadna nie domyje.

Gość Zajka26
Miałam do czynienia z trzema zmywarkami (wszystkie od nowości) i zdecydowanie Bosch bie wszystkie na głowę! Aha bosch oczywiście składany w Niemczech! :)

Gość ojbiadawambiada
Teraz mam whirlpool: jestem bardzo zadowowlona, cichsza od bosha ," A ty chciałaaś aby wysłużony 20 letni bosch chodził ciszej od zmywarki nowej generacji ?:D Bosch to jest Bosch ,oczywiscie jak w poscie powyzej-skladany w Niemczech ,a nie na rosyjskich podzespolach