Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona zonaa

WEJDZ WYPOWIEDZ SIE O ILE MOZESZ

Polecane posty

Gość wkurzona zonaa

Krotko by nie zanudzac,gadalam z mzem przez skypa( jest u tesciow),klocilismy sie byla 11.00 rano dzisiaj,po cichu jak nie slyszalam do pokoju weszla tesciowa i pokazujac na migi pokazala memu mezowi ze jestem pijana i pojebana( nie bylam po alko) sprawa o ktora sie klocilismy sie na bank jqa mialam racje,ale nie bede was zanudzac,maz nie stanal w mojej obronie a jeszcze sie wrecz do mnie rzucil ze jak smie tak mowic do niego,kusilo mnie zadzwonic do tesciowej i zapytac dlaczego tak zrobila( do tej pory nigdy sie nie klocilysmy,i bylam przekonana ze mnie lubi :o jak powinnam postapic? wracac do tego,zostawic to? czuje sie upokorzona i zle potraktowana,najgorzej chyba przez meza :o sorry ze tak dlugo ale krocej sie nie dalo..dziekuje za odp o ile takie beda :(

trudna sprawa ,bo jak zadzwonisz do tesciowej do maz stanie w jej obronie i dalej bedzie klotnia tyle ,ze poszerzona.ja na Twoim miejscu zjechala byl go i uswiadomila jak sie czuje.

po angielsku teściowa to MOTHER IN LAW można łatwo poprzestawiać literki tak aby otrzymać WOMEN HITLER zbieg okoliczności?

Gość wkurzona zonaa
juz to zrobilam,ale on w ogole nie widzi problemu i uwaza ze to ja"robie mu przykrosc",bardzo bardzo jest mi przykro i chyba pierwszy raz zaluje ze za niego wyszlam...

Gość wkurzona zonaa
Jak myslicie co powinnam zrobic? zadzwonic do niej i powiedziec ze sie na niej zawiodlam? ze jest m mi zwyczajnie po ludzku przykro? mam prawo do wyjasnien? ech mowie wam az soe plakac chce...

Gość wkurzona zonaa
wypowie sie moze ktos jeszcze? :(

nie rób tego . nie dzwi=oń i nie wciągaja jej oficjalnie w wasze kłótnie i życie . Jak sie uspokoicie - porozmawaij z męzem o tym wszystkim . Teściowa moze sobie myśleć i gadać co chce , ma do tego prawo , ale ty będź mądrzejsza i nie zaogniaj sytuacji .

ponadto jeśli zadzwonisz do teściowej to twój mąż a jej syn stanie po jej stronie - to pewne . A przecież nie o co Ci chodzi , prawda ?

Gość wkurzona zonaa
Jasne ze nie,ale myslalam ze bede miala meza ktory nie pozwoli mnie bezkarnie obrazac,i sugerowac ze o 11 z rana jestem pijana...nie miala nigdy podstaw by tak o mnie sadzic..bardzo sie na niej zawiodlam bardzo..dziekuje ze odp

ale stawiajać męza pod ściana , każąć mu wybierać pomiędzy Tobą a swoja matką, jeszcze będąc skłóconym z Tobą - nie trudno wyobrazić sobie co byłoby dalej . Ile jesteście po ślubie ?

Gość wkurzona zonaa
4 lata dzieci nie mamy,klocilismy sie o to ze tesciowej siostra rodzona( ciotka meza),bardzo brzydko odezwala sie do mojej szwagierki chorej na toczen,ze ma sobie operacje plastyczna zrobic,jak weszla tesciowa mowilam mezowi ze jego ciotka nie ma wyczucia i jest zwyczajnie bezczelna,vco zrobila tesciowa wiecie...

Gość majka...1
Maż był w głupiej sytuacji.Nie dziw się ,że Cię nie bronił Ale do jebanego mohera bym się nie odezwała

Gość wkurzona zonaa
szwagierka jest powaznie chora i dzwonila do mnie przedwczoraj i bardzo plakala ze ta siostra tesciowej( naszej wspolnej zreszta) tak do niej wypalila i ja obrazila...

Gość wkurzona zonaa
majka tez tak mam zamiar zrobic..bardzo sie na niej zawiodlam zreszta na nim rowniez....

czy nie będzie jednak uznać po prostu ,ze teściowa jest po prostu bezduszna , moze ograniczona i przejść nad tym do porządku dziennego ? Rozpętywanie następnej kłótni niczego nie poprawi , bo zachowania teściowej już nie zmienisz a narazisz sie tylko na następne nieprzyjemne rozmowy - a po co ?

Gość wkurzona zonaa
Pewnie masz racje..ale tak mnie to dzisiaj zabolalo i zaskoczylo ze chcialam poznac opinie innych na ten temat,takich jak Wy patrzacych na to z boku bez emocji ktore mna targaja..

Gość wkurzona zonaa
Nie myslalam ze jest taka to wyksztalcona kobieta,po studiach..dziwne czyzbym dopiero dzisiaj przejrzala na oczy za kogo wyszlam za maz...ech szkoda gadac..