Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

soLterona

co myslicie o cichych ludziach?

Polecane posty

Znam. Są dla mnie w pewien sobób pociągający i lubię się takimi czasem otaczać.

a mnie deneruja mimo ze nie mam znajomych(stopka) to mama uwaza ze jesrem strasnzie niesmiala i cicha...a rzeczywistosc wcale taka nie musi byc. a ona tego nie rozumie :P

ja w sumie jestem cicha nie lubie duzo gadac choc czasem buzia mi sie nie zamyka , ale przez to ze malo gadam wiekszosc ludzi uwaza ze jestem nudna tak sie wiec zastanawiam czasem jak to inni odbieraja..

Gość tusk sam straszył
Raport Głównego Urzędu Statystycznego - Zatrważające ubóstwo Blisko 5 milionów Polaków żyje w skrajnym ubóstwie - wynika z najnowszego, zatrważającego raportu Głównego Urzędu Statystycznego. 4-osobowa rodzina znajdująca się w takim położeniu ma na swoje miesięczne utrzymanie mniej niż 960 zł, czyli najwyżej 8 zł dziennie na osobę. Pojedyncza osoba, która żyje w skrajnym ubóstwie, to taka, której miesięczne dochody wynoszą maksymalnie 350 zł, czyli 11 zł na dzień. Prawie 7,7 mln rodaków mieszka w rodzinach, które na swoje wydatki mają mniej niż wynosi tzw. ustawowa granica ubóstwa. Została ona wyznaczona dla 4-osobowej rodziny na mniej niż 1226 zł miesięcznie, czyli co najwyżej 10 zł na członka rodziny dziennie. BY ŻYŁO SIĘ LEPIEJ