Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna..

Najpierw mnie zostawił, a teraz po 8 miesiącach błaga o powrót...

Polecane posty

Gość Dziewczyna..

Przepłakałam.... tyle czasu... codziennie zasypialam ze łzami na policzkach, i tak sie tez budziłam. Jak jechałam do pracy też płakałam... w pracy ech szkoda słów.... Czekałąm na jakiś drobny gest... odzew...życzenia w ur, czy imieniny.... była cisza.... Po pol roku stalam sie silniejsza, energiczniejsza... weselsza, zaczelam zyc, wyszlam do ludzi. Zaczelam szukac innej pracy, dbac o siebie, zapisalam sie na rozne kursy... Znalazlam b. dobrze płatną prac, ktora wiąże sie z przeprowadzką do innego miasta, podjelam decyzje że sie przeprowadzam...i...nagle odezwal sie on... cóż wiem, ze w miedzy czasie byl z dziewczyną ktorą byl jeszcze przede mną... świetnie sie bawili, mieli super wakacje.... Jak mam sie zachowac? Nie wiem...mam do niego zal...niechce nawet rozmawiać....moze robie błąd? Ale zostawil, mnie bez slowa.... nawet sie nie spotkal by powiedziec o co chodzi..... Po prostu to zakonczyl. Postawil kropke.

Gość supersupersuper
czy on cie zostawil dla niej?

Gość Dziewczyna..
Wiem, rzucę się na niego jak wygłodniały lampart i obciągnę mu z siłą odkurzacza elektroluks ctl 35 a

Gość majka...1
Powiedz mu ,że ma wyp....................

Gość jkjkj
mnie kutas tez tak zostawil bez slowa. Na pewno do niego nie wracaj, ale pobaw sie jego uczuciami, z checia bym to sama zrobila gdybym miala szanse, zmiazdzylabym go

Gość Dziewczyna..
Nie wiedzialam jaki był powód, ona wciąż dążyła do kontaktu z nim. I mysle, że w koncu.... wybrał ją....i najwodoczniej nie miał odwagi by mi o tym powiedzieć...

Gość Dziewczyna..
Myslę że lepiej ode mnie ciągnęła. Gdzie mogę się tego nauczyć? Czy warto w tej sytuacji zostać call girl?

Gość Dziewczyna..
Nie rozumiem, po co takie glupie podszywanie sie?

Dam ci dobra radę i zapamietaj to zdanie na całe życie: "NIE WCHODZI SIĘ DWA RAZY DO TEJ SAMEJ RZEKI"

Gość Dziewczyna..
Dobra, już wiem, możecie wypierdalać.

Gość Dziewczyna..
Wiecie ale to bolalo.... bolala ta nieuzasadniona cisza.... to ze te ostatnie rozmowy byly takie chamskie..... jeszcze 3 m temu wiele bym oddala za 1 smsa... teraz czuje wielki żal...

Gość jnhjhn
Dziewczyno, nawet nie probuj do niego wracac! Co to ma niby byc? Pogotowie? Jak potrzebne to sie kontaktuje, a jak nie to masz wypierdalac? daj spokoj, opamietaj sie

Gość Dziewczyna..
Próbuje z calych sil, ale jak widze ten pogrom smsow w telefonie, te proby połączeń, maile... Bardzo cierpiałam, cierpialam w ciszy, nie wydzwanialm, nie prosilam o wyjasnienie.... Ale bylo mi ciężko. Miesiac0 cały luty spędziłąm w domu, bylam na zwolnieniu lekarskim, bo nie bylam w stanie podiesc sie z łózka....

Gość smoky eyes
No to tym bardziej olej go i jego próby kontaktu.... teraz to on się może starać. No chyba że ponownie chcesz przez to pzrechodzić jak pojawi sie jakas inna. Zastanów się - czas leczy rany, uwierz.

Gość Dziewczyna..
Dziękuję bardzo za dobre słowa.... bardzo dziękuję... Musze znaleźć jedynie w sobie siłę by nie ulec tym wszystkim słowom...

Gość Macius skarbie jedyny :(((
wbrew wszystkiemu co piszą, nie wchodz do rzeki itp. powiem Ci coś innego jesli kochasz to wróć do niego. zastanów sie czy to ta MIŁOSC ale jesli po pół roku sie wyleczyłas to faktycznie nie rozdrapuj rany

ja czekam 10 miesiecy i ciągle wierze że On wróci. gdyby wrócił nie liczyłoby sie to co bylego złego. nie czas wypominać

Gość Dziewczyna..
Podnioslam sie...bo ile mozna? Nie obeszlo sie bez psychoterapii... co prawda kilka wizyt ale jednak, bardzo mi to pomogło, niestety kosztowne bo 300 zl za spotkanie, ale babka warta byla tego.... Na pewno nie zmienie swojego zycia jakie zaplanowalam bez niego... na pewno wyjade stad...

Gość olej dziada
przecież "pół światu tego kwiatu" ... czeka cie nowa praca, nowe miasto nowe możliwości, chcesz to wszystko zaprzepaścić dla dziada który zostawił cię bez słowa? daj spokój, szkoda życia, znajdziesz sobie 100x lepszego i jeszcze będziesz się z tego śmiała!

Gość smoky eyes
nie zgadzam się z powyższym komentem - to powiedzenie nie wzięło się znikąd... to jest stara prawda. On teraz pewnie czuje się samotny i będzie szukał zastępczyni, p[rzypomnial sobie ze jestes, ze bylas i szuka kontaktu. Wczesniej nawet nei pofatygowal sie poinformowac Ciebie ze to koniec... szkoda czasu na takiego faceta, badz twarda choc wiem ze bedzie ciezko...

Gość smoky eyes
olej dziada - dokladnie, niech zobaczy co stracil!

a skoro nie traktowal CIe dobrze i zostawił dla innej to faktyczniej olej . czujesz coś do niego nadal?

Gość Dziewczyna..
Tak tez pomyslalam, ze pewnie za czymś zatęsknił.... nie odpisalam, ani razu, ani tez nie odebralam polączenia....jeszcze 2 tygodnie i wyjezdzam....

Gość pewnie go tamta w dupe kopnęła
i teraz wraca z podkulonym ogonem:O olej dziada-zacznij nowe życie! bez niego!

Gość Dziewczyna..
I nigdy nie będę zalowac decyzji?.... No nic, jakos dam rade! Najgorsze jest to, ze jak pojade do nowego miasta... to bede tam sama... bo nikogo tam nie znam.... ale moze wkrótce poznam?...

Gość takasiakaiowaka
Olej go, całkiem.

Gość yuygujyf
Prawda jest taka, że zawsze jak się spotyka kogoś z kim nas łączyło uczucie, lub ta osoba usiłuje nawiązać kontakt, to serce zabije mocniej. Na to nie ma rady, tak już jest, wracają wspomnienia itp. To bywa ciężkie. Piszesz, że dużo przez niego wycierpiałaś, ale nie wiesz czy nie będziesz żałować później jak go olejesz. To teraz sobie wyobraź, że wracacie do siebie. Czy to będzie sielanka? On nie będzie się kajał nazywając siebie łotrem. Każdy ma o sobie dobre zdanie. Ty nie będziesz mogła zostawić tej całej sprawy, jakby nic się nie stało. On będzie chciał prowadzić normalne życie, a Ty się będziesz dręczyć, co nim wtedy powodowało, czy nie zrobi tego powtórnie. Przejdziesz nowe piekło. Tak mi się wydaje.

znam to z autopsji...olej kolesia, nie zastanawiaj sie nad powrotem do niego nawet minuty, poprostu powiedz mu raz ale jasno- KONIEC- już nigdy razem nie będziemy. Poczujesz sie wtedy jeszcze silniejsza i tylko na dobre ci wyjdzie