Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OnaOna18

14.08 dieta 10 dniowa

Polecane posty

od jutra zaczynam ktoś sie przyłaczy ? jutro napisze ile mam wzrostu i ilę waże;p

Gość Łosia
A wiesz,że może ja się przyłączę... Już nie raz próbowałam tej diety. Zawsze, kiedy mi trochę przybędzie, wracam do niej.

Gość jajeczko xdd
a na czym ona polega ??

hmm mam 172 cm 64 kg chce 56;) 2 dni kefiry 2 dni sery białe 2 dni jajka 2 dni mieso gotowane 2 dni warzywa

hej a może dołączycie do starego wątku trochę ucichł ale można go odświeżyć ja aktualnie jestem na 2 dniu i czuje się bardzo dobrze:D:D

Gość bunia13
Witam :) Ja chętnie się przyłącze od wtorku z prostej przyczny- jutro wszystko pozamykane...:)

Witam was;) ja rano zjadłam jogurcik natur poniewaz kefir mi sie znudzil;p a teraz bylam na grillu :D jak narazie idzie mi nieźle hehe a to 1 dzień dopiero... zobaczymy ;p

ok spróbuje . I jak wam idzie? zjadlam troszke jogurciku a teraz tata robi pizze i mnie ciągnie do niej.............aa;/

hej ona:D nie daj się ja musiałam sie wczoraj oprzeć krówce która piekła moja mama a jeszcze przed wczoraj ciachom które były u mojej babci koszmar ale jakoś daje rade liczę do 10 i ze spokojem odmawiam:) ja jestem już 3 dzień jem serek który za bardzo mi nie smakuje dodatkowo pije hektolitry wody i herbaty jeszcze tylko te nieszczęsne 7 dni:) i powolutku wychodzenie z diety

a mi ta dieta wgl nie wychodzi ;D dzisiaj loda zjadłam hehe a jutro ide na pizze i piwo ze znajomymi to juz wgl ;D masakra;x