Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malwi73

samotność w sieci

Polecane posty

czy czujecie się czasem samotni serfując po sieci?? Ja czasem tak. Mam wrażenie, że pełno ludzi w koło, ale tak naprawdę to nie ma z kim porozmawiać o każdym temacie. i o pogodzie i o dupie maryni też. Czy jest tu ktoś normalny do pogadania, z kim można poplotkowac i się oderwać od codziennego życia?

Gość Szymuś
A ładną masz tą dupę ?

Gość cze malwi
zgadzam się z tobą poka tzytze :)

Gość ksiądz dobrodziej
malwi pokaż jak ci kupa wychodzi z pupy

Gość mączny henio
otulona czy twoja pipa wytrzymała by napór prącia 27 cm ?

Gość mączny henio
tak jestem przykładem,że są jeszcze fajni ludzie na forach dziękuje ci otulona :-) czy mogłabyś odpowiedzieć rzeczowo na zadane przezemnie pytanie czy wykracza to poza zasięg twojej wyobrażni

Gość otulona tego pieska
to lepiej dobić :)

Gość OneTwo
Damski tyłek to wabik na mężczyzn. Na płaski niewiele się złowi.

Gość mączny henio
czy określenie leming odnosi się do pozytywnego czy negatywnego wizerunku bywalca tego fantastycznego portalu społecznościowego ? jeżeli pozytywnego to dziękuje ci i jednocześnie składam ci propozycję abyśmy zostali parą zakochanych i udowodnili wszystkim miejsowym frustratom ,że zycie jest piękne ,a prawdziwa miłość istnieje

Witam! zgadzam sie z autorka...coraz trodniej o normalnych ludzi, "PRAWDZIWYCH"...moga byc rozni! ale autentyczni! a tu co?? Debilizm !!!pogania debilizm!! A ja sie pochwale, dzis w nocy, o 5-rano, urodzila mi sie wnuczka...ha ha ha...i to jest zycie, i powod do radosci!! Mimo polglowkowatych odpowiedzi , pozdrawiam wszystkich.Dzis Wszystkich kocham!!🌻

Gość mączny henio.
otulona z tego co widzę zaczeło coś iskrzyć między nami i szykuje się powazny związek,czy mogłabyś opowiedzieć coś o swoich zainteresowaniach,preferencjach sexualnych,statusie materialnym no i oczywiście czy kochasz i czy jestes kochana moja ty miłośniczko bana

Gość mączny henio.
nie chcę być niegrzeczny ale pozwolę się wtrącić w ożywioną dyskusję sympatycznych pań i składam propozycję imienia dla wnuczki pani samosi otp propozycja: WALLBURGA

otulona....wiem ze to henio...nie wydaje sie az taki prymitywny na jakiego sie robi!! co o tym myslisz??

Gość mączny henio.
w takim razie skoro nie chcą panie abym przyłaczył sie do prowadzonej konwersacji pozostaje mi po,zegnać się z wami na zawsze,gdyż odrzucenie mnie przez tak zacne towarzystwo spowodowało głęboki uraz w mojej skomplkowanej psychice i nie pozostaje mi nic innego jak dokonać aktu samounicestwienia o czym będzie głośno w mediach i będą tam podane powody oraz psedonimy osób ,które sie do tego przyczyniły żczę miłej pogawędki,udanego łikendu,wielu wspaniałych wnucząt i wnuczek,pociechy z współpartnerów,niskich cen paliw,smacznego jajka i ładnej pogody jak cycuszki dody wasz na zawsze; henio pszenno-mączno-buraczany . ps.pomyliła sie otulona (przyszła moja żona) ale to nie jedna i ta sama osoba moja droga :-)

Gość siri
Poczytałam sobie, gratuluję wnuczki, poza tym też czasem mam wrażenie ,że normalnych coraz mniej,ale nic to....Damy radę! Pozdro! MIŁEJ NIEDZIELI WSZYSTKIM!

Gość mączny henio.
no cóż po wielu namowach i wręcz nachalnym namawianiu mnie o pozostanie łaskawie moge to uczynić pod warunkiem ,ze uczestniczki zabawy wpłaca na podane przeze mnie konto stosowną kwote ,która będzie zadośćuczynieniem za doznane krzywdy moralne i nieodwracalne zmiany w mojej osobowości.Podaję numer konta; 531090223900000005760327222 z dopiskiem ' PRZEPRASZAM CIĘ KOCHANY HENIU A DATEK TEN NIECH BEDZIE WYRAZEM UWIELBIENIA DLA TWOJEJ OSOBY" proszę o umieszczenie następującej klauzuli: oświadzcam ,że pięniązki wpłaciłam dobrowolnie i swiadomie, nie będąc ubezwłasnowolnoną ani pod wpływem środków psychotropowych i wpływem osób trzcich

ha ha ha..henio! przykro mi bardzo limit na dobre uczynki juz mi sie wyczerpal...wlasnie wyslalam pewna sumke do KENI ...mysle ze mnie rozumiesz?? Moze zalapiesz sie na nastepny miesiac!!

aha! a przepraszac cie tez nie bede ha ha....grzeczny jestes i naprawde spoko gosc! ale cholera wie co tam w Tobie siedzi !!!ha ha...

Gość mączny henio.
skoro tak to bede musiał zgłosić w stosownej jednostce kontroli skarbowej ,że niajaka samosia wykonuje nielegalne operacje finansowe przekazując pieniądze na afrykańską partyzantkę i być może zmierza do siłowego obalenia ustroju państwa ..

ha ha ha...henio! przerastasz samego siebie ha ha ha...tylko ze ja nie mieszkam w Polsce ...no i wyslalam na GLODUJACE dzieci...mam bynajmniej taka nadzieje!!

no tak, po wypowiedziach widac "wysoki poziom " użytkowników internetu. I jak tu się nie czuć głupio wsród takich debili?? Gratuluję wnusi, niech sie zdrowo chowa. Ja jestem z 1982roku.