Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masssakraaaaaaa

8 miesieczne niemowle i ciazaaaaaaa...

Polecane posty

Gość masssakraaaaaaa

zalamka i zawiodly tabletki brane regularnie!!! masakra jakas w przerwach 7 dniowych przez dwa ostatnie cykle tabletkowe krw. trwalo jeden dzien i bylo skape!!! Nie sadzilam, ze to ciaza i bralam ibupromsprint caps niejednokrotnie, raz wypilam piwko, no i te tabletki kurczeeee

Gość spokojnieee
będzie dobrze, piwem to się zupełnie nie przejmuj, bo we wczesnej ciąży alkohol nie dociera do dziecka...ja też jestem w ciąży, ale pierwszej, właśnie się dowiedziałam :)

Gość spokojnieee
ibuprom we wczesnej ciąży też nie powinien mieć wpływu...ja np. miałam okres, co prawda mniej obfity, ale wyglądał całkiem normalnie...ale zdziwiło mnie mrowienie piersi, którego nigdy nie miałam zrobiłam test i wyraźne 2 kreski :D

Gość spokojnieee
ano niestety możliwe, że ibuprom wchodzi w reakcję, podobno wiele jest czynników, które osłabiają działanie anty, ale o tym nie piszą...

Gość spokojnieee
będziesz miała dwoje maluszków z małą różnicą wieku i nie będziesz mieć dylematu kiedy drugie :)

Gość a kuva dzis mi mtv nie działa!
o kuva,ale wpadka

omg wspolczuje... moja corka ma 6 miesiecy i nie wyobrazam sobie kolejnego dziecka w najblizszych latach... naprawde wspolczuje... nawet nie odpoczniesz..

Czasem dobrze jak zycie zdecyduje za Ciebie... Bo potem kiedy drugie to dylemat straszny a ty masz to z glowy... a jak urodzisz pomysl o lepszym zabezpieczeniu np spirala:) Powodzenia i zdrowka zycze!

Gość ja też będę
miała tak niewielką różnicę wieku między dziećmi, no ale ja świadomie i z pełną premedytacją ;) Dasz radę, przecież nie ucięło Ci obu nóg tylko w zasadzie dodało ;)

Gość To jeszcze nie tak
Tragicznie ,moja sasiadka zaszla z drugim w ciaze 5 miesiecy po porodzie.

Gość żółtaczka
Będzie dobrze. Ja zaszłam w ciążę, gdy córcia miała 4 miesiące. Wydawało mi się, że nie dam rady, że to fizycznie i psychicznie niemożliwe...😭 Synek urodził się zdrowy i spokojny. Ten pierwszy jego roczek(a mój pierwszy z dwójka maleńkich dzieci), był dla mnie lżejszy, niż pierwszy z samą córcią...:) Dzieci razem fajnie się chowają, są wesołe, zżyte i nie marudzą. Razem się bawią i rodzic nie jest tak umęczony(jak przy marudnym "samotniku").Moja dwójka to już nastolatki, nadal zżyte i stojące jeden za drugim-murem! Zobaczysz, szybko zaczniesz się cieszyć, że to los za Ciebie zdecydował...:D Powodzenia i radości :)

Gość NIE rozom i niebieskim
tak jest wbrew pozorom lepiej - ciezej na poczatku, ale potem to juz tylko punktuje na plus