Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tamaraa

Mój facet będzie miał 30 - poradźcie

Polecane posty

Co można wymyślić na 30 urodziny dla faceta? Przyjęcie niespodziankę? Może jakiś wypad na weekend? Kupić po prostu prezent, ale jaki????? Może ktoś z Was ma większe doświadczenie w tej kwestii? Chciałabym, żeby był zadowolony i miło wspominał ten dzień.

Gość AntkoWitsch
Mini Cooper S, pewnie sie ucieszy :)

Gość mikamikamikaaadoooo
no a może napisz coś o nim? bo to zależy od tego jaki jest, co lubi itd??

ostatnio ma bzika na puncie roweru, generalnie lubi sport, mieszkamy nad morzem, on jest marynarzem w związku z czym kocha też morze, sama nie wiem co robić, chciałabym, żeby był mega zadowolony hahah może wycieczka rowerowa weekendowa na nowym rowerze, który dostałby w prezencie? no nie wiem sama...

E, to zapomnij o Mini Cooperze (chyba, ze ten stary Rover Mini) ... a obecnie to Range Rover bedzie idealny ;)

Gość miłośnik pięknych nóg
Mam 28 lat i wcale nie czuję że tyle mam. Sądzę że nie trzeba robić z tego wielkiej afery :classic_cool:

oczywiście, że nie trzeba robić afery, ale to ja chcę mu zrobić przyjemność, chyba każdemu byłoby miło z tego powodu

Gość xfgjhkjb
lot balonem?

Faceci to proste stworzenia nie trzeba specjalnie się wysilać, wystarczy np w tym dniu nie narzekać i podać zimne piwo :classic_cool:

Jakbym miała mu dać zimne piwko i starać się narzekać to poczułby się jak kolejnego dnia po pracy.

To zgwalc kogos innego ... na jego oczach, moze akurat go to podnieci, rozni ludzie ... rozne fantazje ;)

To podaj mu Ciepłą wódkę :O Na bank przecież jest coś co bardzo lubi. Życie składa się drobnych przyjemności :)

na 30-ste urodziny swojego partnera zamowilam tort w ksztalcie konsoli ps3 z padem z boku (to jego hobby):D do tego szampan :) wieczorem- dyskoteka ze znajomymi :D

Gość Najlepszy_prezent_
Witam wszystkich Jak dla faceta w zależności od jego upodobań, zainteresowań, hobby proponuję i polecam bardzo fajny prezent w postaci sagi Dragon Balla, którą mógł kiedyś oglądać (warto zapytać delikatnie czy oglądał Dragon Ball, czy Dragon Ball Z ). Wprost idealny spontaniczny prezent.Serdecznie polecam! www.dragonballzodmalwi.cba.pl

Gość i tak robaki wpierdola
JA BYM SIE UCIESZYŁ jak by moja dała mi poyebac w doopsko ktorego tak szkoduje. a

Gość Killerus
Ja miałem 30kilka dni temu i nie dostałem nic;-(