Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

ja i mój MORALNY brat

Polecane posty

Wszyscy na mnie wiecie, że sobie poszłam od mojego MORALNEGO (zdaniem KK brata) i mam go w dupie tudzież nie zamierzam się nim przejmować. A co się tak dziwią? Tutaj przyszłam się pożalić. Z takim MORALNYM osobnikiem może chcieć miec do czynienia tylko MORALNA kobieta. Bo on ma TAKĄ opinię wiecie. A ja mam opinię osoby NIEMORALNEJ. Ciekawe czemu? A kto słuchajcie pasuje do MORALNEGO Niemca bardziej niż...Arabka. Jeszcze w obecnych czasach. Bo ja uciekłam od lesb - taką mam opinię, a on bezczelny gnój zboczony niemiecki - leci sobie, że ja jestem z EUROPY czyli ja MUSZĘ BYĆ LESBĄ, powinnam być lesbą. Nie - nie muszę. Lesby są z Europy ale ja nie czuje sie Europejką. Ja się wiecie czuję CHINKĄ i tyle. CHINKĄ - z Chin komunistycznych i tyle. Albo ZWIERZĘCIEM mogę być i tyle. Czemu mam być LESBĄ Z EUROPY? A on jak taki moralny i tak wysoko wiecie Arabów ceni to niech sobie zatrudni W SWOJEJ MORALNOŚCI i w dzisiejszych czasach NIEWOLNICE ARABSKIE i wtedy niech je opłacają Arabowie bo jest ich kultura wiecie, a mnie w Niemczech DLA MNIE powinien opłacać NIEMIEC bo jestem z Polski, mam paszport i powinien mnie opłacać Niemiec z szacunku do każdego polskiego żołnierza, który oddał życie w walce w Iraku na przykład i tyle wam napiszę, że żałuję, że na niego nie nasrałam , a nie tylko nie napierdziałam, ale powiem wam SZCZERZE, że bym nasrała na wszystkich tam tylko nie wiedziałam, ze nie dotrwam tych 4 tygodni po których mogłam spokojnie opuścić to MELELSTWO tam i udać się do Wielkiej Brytani gdzie jeszcze bym coś zrozumiała z takiego układu, a tak? A z kim on to się chce ożenić zatrduniając same lesby? Bo mu życzyłam lesby niemieckiej? A ten zboczeniec po średniej bezdzietny czego mi życzył? Żebym lesbą była? To mu życzyłam ślubu z lesbą. Albo z GEJEM bo taki moralny wiecie. Z GEJEM i tyle :( Akurat dla niego bo zdaniem księdza on jest moralny - no jak twórca Biblii Szatana i tyle mnie to obchodzi :(

To tam jest wiecie ta Agnieszka Śmieszka - Biblia Szatana tam obowiązuje i tyle. A na amazonie - to w ogóle nie... to gwiazdy, tam gwiazdy. Bo każdy ma pracę tylko nie ja, cała rodzina na mnie, ze tak mi smakuje polskie jedzenie. No ale CO DO GROSZA BĘDZIE ODDANE za jedzenie dla mnie dla rodziców w Polsce wiecie żeby nie było, że mnie wychowali oni. Z datą jutrzejszą dosłownie wszystko zostanie zwrócone i tyle. Zeby nie było że COKOLWIEK zawdzięczam rodzicom. Jakby mieli fabrykę papieru to tak, a tak to wysrać się mogą i tyle. A ja też się dowiem nie te lata. Bo wiecie na pielgrzymki chodziłam na Jasną Górę żeby mi prawo jazdy ograć. Bo wszyscy myśleli, ze z tego kierowca, a ja miałam OD DZIECKA prawko ograne, żebym stała o studia, a nie o wyjazd i o Polskę to mnie tak ograli że i tak mnie nie chcą i tyle. No wiecie - a oni mnie chcieli? I teraz mnie karmią, mogę nie jeść, to jem i tyle. Ale sama bym sobie zorganizowała jedzenie i wiecie gdybym miała szanse na obronę tego doktoratu to bym go obroniła, ale uniemożliwił mi to stary bratowej bo dzwonił na uczelnię czy tam znał jakoś tego mojego promotora. Księdzem on nie jest stary bratowej, jak dla mnie może sie ten pan powiesić - tyle mnie on obchodzi. Tylko tak mnie ograł - telefonem na uczelnię. Nie wiem jakie szanse miałam obronić pracę - to miało być NAPISANE - opinia księdza albo leśnika i tyle. Bo wiecie tu coś z sensem robić w tej Polsce? Ksiądz i leśnik. No cudownie po prostu i tyle. A tego Leppera też nie dam bo to była POLITYKA, że poszedł do łózka z Krawczyk ale nie wiedział, że miała dzieci z księdzem - NIESTETY, to miała nie kłamać bo w dupie ją miał. Co tam o nim kurwa myślała to jej sprawa. Normalnie by w życiu nie poszedł z nią do wyra, kiedy stwierdził, że to kurwa - a kurwie się płaci i tyle. I czego chciała? I tyle. Bo wiecie jak powiedział o tej partii zboczonych kobiet to wiedzieli że politycznie ją ograł ale w łóżku nie. I nie wiedzieli o co chodzi A NA PEWNO ma sklep z bielizną. No to zostaje jej sieć sklepów z bielizną bo to rzeczywiście jest kurwa tylko nie wiedział, że policyjna i wtedy trzeba się WYCOFAĆ bo taki koniec i tyle. No skąd on miał wiedzieć rózne rzeczy inne i tyle. Być może wiedział o orderze św. Stanisława Męczennika i nie umiał jej spławić i tyle. No ale... i tyle. Bo wiecie - jak się trzymał tej policji to już radę dawał, ale co - policję wymyśliła ona. No to policję - i co dalej? Bo wiecie - on oszalał. A reszta? I tyle :(

A wiecie jeszcze jest kwestia dlaczego mnie nie ciągnie do św. Józefa? Bo kuzynka uważała, że sie powieszę jak będę starsza i tego mi życzyli bo taka matka, że ani grosza - a to niech sie powiesi. Wiecie - zostawał wyjazd mi, czemu sie miałam wieszać. Bo wyszli na idiotów bo mieli mieć swoje dzieci. Po co się tak spieszyli? No ale tego drugiego dziecka mogło nie być, czemu ja siedziałam z jakąś dziwną babcią z czerwonego kapturka - wilkiem sie ją ogrywa i tyle. I wiecie - ja napisałam, że ci polacy tego brata zabiją. oni są straszni. tego drugiego też. Przecież to sensu nie ma i tyle. Ja pluję na tę moją rodzinę, a oni na mnie bo się poddać nie chcę. A gdzie mają żony? Oni są moralni? Każdy mi powie - jak z brzuchem sama z nimi zostaniesz kretynko stara to sama se winna będziesz. Jak się wydadzą to mogą być i tyle. Tu się nie liczy a tam dwie szmaty jak bracia mojej matki. A stara tu czego chce? Od dziecka mi prawo jazdy PIELGRZYMKAMI PIESZYMI ograła i mam jeździć wiecie. Hulajnoga i tyle. I jeszcze mi kuzynka śmierci życzyła. No to miała wypadek. I tyle mnie to obchodzi. Zeby nie było, że stoje o wypadek kuzynki samochodowy i odszkodowanie - nie. Może nie dostać ani grosza i oby do piekła poszła za to, ze mnie tak ograła w szkole. Bo se ją miała skończyć. Matka się pozbywała mną w szkole średniej - już zapomniałam jak było. A pracę w takiej TREPA nie wartej szkole zostawiam jej bo katechetką to se mogła być jak taka wierząca i tyle mnie ona obchodzi i jej męczeństwo w Polsce. To se miała wyjechać jak ma taki dobry zawód bo wszystko przez nią. Jedynie że dzieci urodziła i tyle. I miałam ją poszczuć i tyle mnie ona obchodzi i jej DZIECI. Bo przez nia wyszłam na głupa, a w tym św. Józefie ten cały BRAT ani matury zdać nie umiał, ja mieszkania nie mam do dziś i tyle. I pracy i krowi łańcuch na mnie. No to mi mieli matury nie dać - logicznie. Po co mi matura. Na studia? Po co? Przecież to kosztuje. I tyle :(