Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

wiecie - jestem straszna, ale

Polecane posty

jak byście sie czuli gdybyście się połapali że jakaś POLITOWANIA??? godna kuzynka i chrzestna życzyły wam od dziecka samobójstwa za matkę i tyle. No cóz... to ja im też i tyle. Ale oni tu wszyscy byli. Ja mam cały transport nimi ograny. Przeciez to bez sensu. Już nie bo nie wiem o co poszło, ale cóz... tyle napiszę. I oby Z GŁODU ZDECHLI. Żeby nie było, ze stoję o polskie jedzenie. Obyście wszyscy w tych pałacach Z GŁODU ZDECHLI i tyle. I koniec. Tak bardzo szanuję St. Augusta Poniatowskiego i Rosję i tyle. To mam sobie zarobić na chleb się dowiem bo bym dostała pieniądze, ale nie stoje o jedzenie. Ależ stoję. Tylko nie o polskie. Po co mam stac o polskie. Ale mi się to opłacało. 35 lat i ja nie mam za co pojechać w niedzielę autem, pociorana jak gówno z dupy. A jednak ...zostawało zabić cała rodzinę i tyle. 4 osoby. Kto by się tym przejął. A pieniądze mogę dostać i bez jedzenia i tyle. kto powiedział, że potrzebuję jedzenie. A stać mogę sobie o co chcę. Chyba umieją policzyć ile mam lat te ZERA. I tyle :(

Wiecie moja matka sie zabiła bo jej nikt nie powiedział, ze ma pieniądze mieć w Niemczech na koncie. Jedyny powód. Ale to było w Anglii!!! 40 lat temu.!!! A tu? Polska 2011 i ja zostałam bez grosza przez banki. Bo chyba rozumiecie, ze PRZEZ TO NIE MACIE ANI JEDNEGO BANKU. W OGÓLE SIĘ NIE LICZYCIE. A na koniec niszczę książki i róbcie se co chcecie - żeby nie było, że państwo to podatki. To mi mieli je dać i tyle. A jak dali zwrot to żałuję, ze taka jestem, ale cóz... panstwo nie może być podatkiem i tyle. Zapytajcie Anglików. Czy państwo to jest zwrot podatku? Bo co robić dalej? Stawiać na pierwszych męczenników. To jedyna prawda o życiu.

Gość tak wiemy jesteś
STRASZNA!

Nigdy wiecie nie sądziłam, że ludzie z parafii św. Józefa moga być takimi zerami. Naprawdę. CO JA IM ZROBIŁAM? To jest COŚ STRASZNEGO co oni mi zrobili. Mam nadzieję, ze marnie skończą. Nawet jak się powieszą to wali mnie to dawno. Żeby nie było, że się tam kimkolwiek przejmę. jak oni mną. Wyśmiać i koniec. I rozwalić telefonami.

No ja nie wykończam nikogo samobójcą. Nie wykańczałam bo teraz to juz jedno samobójstwo za mną. Chyba to widzicie. Ale to św. Józefowi podziękujcie - mieli wiedzieć o papierosie w biurze 9 lat temu. Mieli MIEC INFORMACJE jak należy i tak by mnie zmusili do samobójstwa, a tak co oni zrobili? Z siebie DEKLI, ze mnie DEKLA - tyle umieją nauczyciele. Bo czemu Lepper nie przezył, a ja tak - bo NIE NAUCZYCIELE. I tyle. Jedyny powód.

Co ten Lepper miał zrobić z tą Krawczyk z dziećmi w brygidkach - KURWĄ, ale dzieci w brygidkach. Nie pasowało? I teraz - papiery przyszły, ze dziecko nie jego. CO JESZCZE?