Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość relacja reformacja

Co byscie zrobily z takim bratem? On nie ma zadnych ambicji!

Polecane posty

Gość relacja reformacja

Moj brat ma prawie 19 lat,pojdzie do klasy maturalnej i nie ma zadnych zalet - nie ma dziewczyny - marnie sie uczy - jest spokojny(unika bojek) - nie ma kolegow i kolezanek - woli siedziec przed komputerem - lubi telewizje - jedynie interesuje go towarzystwo psa i kota(bo twierdzi ze tylko na nich moze liczyc). - ma problemy z wymowa, przez co w szkole byl obiektem kpin - a ostatnio z nudow zajal sie gotowaniem, praniem, prasowaniem, sprzataniem a nawet zaczal sie uczyc szyc(co nie jest zajeciem dla mezczyzny) - w trakcie wakacji pracowal na budowie i z nudow chodzil na silownie, oprocz tego chodzil na basen ale sam tam chodzi be towarzystwa. -nawet do restauracji, kina czy teatru chodzi sam. -W tym roku konczy technikum zwiazanym z gastronomia a potem wybiera sie do szkole policealnej o kierunku hotelarstwo i nie mysli o studiach. -Moim rodzicom jest przykro jak widza ze wszyscy jego rowiesnicy maja kolegow i dziewczyny a on ciagle sam. Jak nic nie robi to siedzi zamkniety w swoim pokoju.

Gość LittleMe
To może poznaj go z jakąś koleżanką?

Gość prowokacja jak zawsze
na kafe :classic_cool:

Gość relacja reformacja
Zapraszalam wiele kolezanek do siebie by sie z nim zaprzyjaznily. On jakos nie okazywal entujazmu, tylko zamykal sie w pokoju. Rodzice tez zapraszali corki swoich znajomych i nigdy nic z tego nie wychodzilo.

Gość eeeeeeeeeefr
moze jest gejem

Gość LittleMe
To zacznij zapraszać kolegów

e tam odrazu gejem jest niesmialy zakompleksiony i zrobil sobie wlasny swiat podobnie do mnie 🖐️

haha moj jest taki sam a nawet gorszy on jest leniwy wiec by nie sprzatal a nawet jesli to poprostu sie do niczego nie nadaje bo mam dwie lewe rece jest hamem i w towarzystwie nie umie sie zachowac jak nalezy i duzo je przez co ma trohce brzuch i co twoj nie jest taki zly

Gość relacja reformacja
Ale kolegow ktorzy nadali by sie na jego kolegow tez zapraszalam, tylko on byl zamkniety w swoim pokoju. On wogole nie ma niestety ochoty na zadne kontakty z ludzmi.

Gość taki jeden samowaty
jakbym czytał o sobie

relacja reformacja - no wlasnie jest zamkniety w sobie bo go zle traktowano i zamyka sie w swoim swiecie

a zreszta ja sie nie dziwie w tych czasach nie mam zadnych kolezanek i kolego bo trudno mo kogo kolwiek wyciagnac na spacer pize czy rolki bo kazxdy jest pierdolonym leniem i woli przed komputerem siedziec i hoj dlatego ja tez tak robie bo co mam innego do roboty w tym pierdolonym zyciu mi tez na niczym kurwa nie zalezy i hoj!

Gość taki jeden samowaty
ja ci moge tyle podpowiedzieć że sam nie bardzie chce zmieć ten stan rzeczy. Zawsze taki byłem a odkąd nie wyszło z dziewczyną to ........... po prostu tak jest ok.

no wlasnie moja jedyna ambicja jest milosc jak ja mam i jest ok to mam ochote do zycia i wychodze do ludzi jak mi nie wychodzi to mam wyjebane na wszystko i wszystkich i wloe calymi dniami siedziec w pokoju sama przed kompem