Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pająkowa

Palce u nóg dziecka...czy to cos powaznego?

Polecane posty

Gość pająkowa

We wtorek ide do lekarza z małą, pod palcami u nóg schodzi jej skóra ,nie mam pokjecia od czego...czy któras z mam miała podobny poroblem u dziecka 2 letniego ?

Gość pająkowa
nikt nic nie doradzi:/

Gość mamama26
hmm chyba synek ma to samo - ma 10 m-cy i takie czerwone i schodząca skora pod wszystkimi palcami u stóp - też się zastanawiam od czego to - póki co od 2 dni jak to zauważyłam smaruje sudokremem bo to wygląda jak odparzenie - myślałam że synek przegrzał stopki w grubych skarpetkach i że śpi w półśpiochach ze stopami - więc teraz częściej chodzi z gołymi stopami i śpi w ramersach bez stópek - napisz co tobie powiedział lekarz na to

Gość no ja też pomyślałam
o grzybicy

Gość pająkowa
Grzybica ? watpię ...raczej tez mysle ze to przegrzanie bo spi w skarpetkach lub rajtuzach , od dzis z głymi nogami biega i spi...nie wiem czy te zmiany na palcach nie są przeciwskazaniem do szczepienia...

Gość no ja też pomyślałam
e tam mojemu dziecku też zdarzało się długi czas spać w skarpetach a nigdy nie miał schodzącej skóry. Pokaż te zmiany lekarzowi to ci powie co dalej i czy można szczepić.

Gość kjsakj
Moze mu niedokladnie wycierasz stopki trzeba miedzy paluszkami tez wytrzec mozesz mu na nos delikatnie zasypac maka ziemniaczana