Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aspołeczna chyba za bardzo:(

czy bycie aspołecznym to naprawdę choroba? czy ze mną bardzo źle?

Polecane posty

może serio przesadzam? nawet nie wiem jak to nazwać;/ mam 20 lat, i po prostu cenię sobie spokój, nie cierpię tłumów, nie cierpię kiedy goście zapowiadają się w ostatniej chwili, albo wcale tego nie robią;/ co się często zdarza, nas nikt nie zaprasza do siebie, tylko często wpadają do nas się nażreć;/ w dodatku nie cierpię dzieci, które są nieznośne, np teraz cała rodzina siedzi w ogrodzie, a ja zamknięta w pokoju, bo nie mam o czym z nimi gadać, plus dzieciaki których nie trawię często gdy siedzę w pokoju a reszta jest w ogrodzie słyszę jak dzieciaki szwędają się po domu, po zamkniętych pokojach, szafkach, lodówce;/ szlag mnie trafia po prostu;/ oczywiście moja mama jest oburzona moim zachowaniem, ale ja po prostu taka jestem;/ czy jest tu ktoś kto ma podobny problem?

Gość spowity w pomarańczach
witaj w klubie, mam 27 lat i pomimo prób leczenia nie wyzbyłem się zamiłowania do spokoju oraz mizantropii

Gość mam 31 lat i ............
mam to samo kocham spokój,ciszę nie cierpię hałasu gości itd nie jesteś sama........z tym :-)

ehh powinnam znaleźć robotę i się wyprowadzić, tak byłoby najprościej żeby mieć spokój w domu, ale to też nie takie proste:( zresztą rodzice nie chcą żebym się wyprowadzała, tylko że oni nie rozumieją mojej potrzeby spokoju;/ kiedy są goście to ja się czuję w domu jak intruz;/ tak być chyba nie powinno:/

Gość Aspolecznikus
Witaj w klubie :) Mam to samo, ale w moim przypadku to pewnie byla tez wina rodziny, gdzie nigdy nie bylo jednosci, uczuc, wiezi. A jak jest u Ciebie, czujesz silna wiez rodzinna? Na szczescie mieszkam sam, dzieki czemu mozna odetchnac.

aspołecznośc będzie ci w tym kraju rzucała kłody pod nogi i wiele z pozoru prostych spraw okaże sie byc bardziej złozonymi, niz powinny być

E tam będziesz pracować. Lepiej darmozjadzie jebany siedź u mamusi i narzekaj smarkulo. Po drugie gówno potrafisz robić, więc nie zarobisz na swoje utrzymanie.

no cóż trochę za mało miłości i szacunku w mojej rodzinie, tak czuję... Daniel, widzę że Ty ze sobą masz większe problemy, ale wyżywanie się na mnie nic Ci nie pomoże, także spierdalaj ;) mi aspołeczność ogólnie nie przeszkadza, nie jest mi źle samej, tylko ludzie mnie denerwują:(

Gość dfsghjyu
Daniel wypierdalaj stad w podskokach sfrustrowany masturbancie. Gówno swoją osobą reprezentujesz więc oszczędzisz wszystkim nerwów jeśli podetniesz sobie żyły :o

przydałaby mi się taka aspołeczna dziewczyna :)

Tak jasne bardzo by ci się przydałą taka kula u nogi, dla której musiałbyś sobie wiecznie flaki wypruwać żeby jaśnie wielka królewna zechciała z tobą być.

Gość dfsghjyu
Daniel chyba setna z kolei dała ci kosza :D ale tak to jest jak sie same dyskotekowe kurwy wybiera ekstrawertyczne, które dzień rozpoczynają od zastanawiania się nad tym na którego kutasa sie nadziać :D żałosny jestes

a w czym ja kapryszę? szowinista z Ciebie widzę, idź zajmij się swoją stulejką to może Ci się też w głowie polepszy;)

związek z ekstrawertyczka to był horror, cżłowiek czuł się jak upośledzony

Bo mnie to wkurwia jak młode siksy są wychowywane obecnie. Niczego się od nich nie wymaga i wyrastają takie niby ''aspołeczne'' i inne cuda. Nudzi się gówniarom bo brakuje zajęcia, niczego rodzice nie wymagali, wszystko za nie robili. Nie pasuje ci smarkulo to zarób na siebie i się wyprowadź. Ale nie zrobisz nic, tylko będziesz jeczeć w swoim pokoju i się wyżywać na rodzicach i innych bogu ducha winnych ludziach. Przestrzegam wszystkich facetów przed takimi laskami z fobiami społecznymi itd. Nie dajcie się na to nabrać!

Gość dfsghjyu
ja też jestem aspołeczna, żle czuję się w towarzystwie ludzi, aczkolwiek jedna osoba do życia by się przydała ;) unikam tłumów, barów i masowych imprez, jeśli chodzi o rozrywkę to preferuje spacer, kino, muzeum, książke, zoo nie potrafie czasami zrozumieć rozemocjonowania co niektórych osób, zastanawiam się ostatniego czasu czy to nie autyzm z mojej strony :o

Gość dfsghjyu
Daniel to jest aż przykre jakim ograniczonym człowiekiem jestes, oceniasz wszystkich wedle swojej miary, szkoda czasu na dyskusje z takim ignorantem :o

no sorry, ale pomagam we wszystkich pracach domowych, łapałam się różnych prac i trochę zarabiałam, swoje sprawy załatwiam sama, rodzice nie chcą żebym się wyprowadzała bo mamy spory dom i duzy ogrod przy których jest dużo roboty, a co jest złego w tym że chcę spędzić niedziele leżąc w ogrodzie z książką w spokoju?;/

Ja sie tylko pytam gdzie jest twój ojciec? Jakbym miał taką córkę to zaraz zrobiłbym z nią porządek, momentalnie przeszłyby jest wszystkie fobie społeczne i inne. Nie miałabyś nawet 5 minut dziennie żeby o tym myśleć.

Gość dfsghjyu
Daniel i wtedy twoja córka z fobią społęczna popadłaby w depresje i nerwice w zwiazku z brakiem zrozumienia z twojej strony i agresji, po czym popełniłaby samobojstwo co jak co ale w dzieci to sie lepiej nie pchaj, bo za przeproszeniem, ni chuja sie nie nadajesz :o

Gość dfsghjyu
nie rozumiesz debilu ze fobia społęczna to wynik zaburzenia w pracy neruprzekaznikow w mozgu? :o gadaniem tego nei wyleczysz pojebie

Gość dfsghjyu
i na chuj wypowiadasz sie na temat fobii skoro nie masz elementarnej wiedzy, spierdalaj stad i sie nei ośmieszaj :O

Właśnie teraz z nudów ludzie mają depresje, fobie i inne gowna. Każda fobia czy depresja jest tylko próbą usprawiedliwienia swojego lenistwa.

Gość dfsghjyu
znalazł się specjalista z koziej dupy :o idz przerzucac ten swój gnój na polu bo jeszcze sam popadniesz w depresje

Gość rogalik z różą
A ja też jestem totalnie aspołeczna. Toleruję tylko mojego partnera ;) no i najbliższą rodzinę. Wszyscy pozostali mnie denerwują. W pracy nie mam ochoty z nikim gadać, ale się jakoś zmuszam. Generalnie nie lubię spotykać się z ludźmi - wystarczy mi mój facet. Dobrze mi z tym i nie zamierzam niczego zmieniać. I nie uważam, żeby aspołeczność miała cokolwiek wspólnego z byciem "rozkapryszoną księżniczką", panie Danielu.

W dupie ci się poprzewracało od dobrobytu i dlatego masz te niby choroby. Żal jak skurwysyn. Ale dobra lataj po psychologach, psychiatrach, wpierdalaj tony tabletek i użalaj się nad sobą. Szukaj kolejnych dowodow naukowych o swoich dolegliwościach.

Gość dfsghjyu
danielu po twojej stopce widac jaki masz szacunek dla kobiet wiec od razu wiadomo jakie podłoże ma twoje napierdalanie :o

Gość dfsghjyu
daniel a ty chyba jestes przemęczony od kopania rowów i żebrania o kase co by starczyło do pierwszego :o cóz trzeba bylo sie uczyć jak był na to czas a nie wyzywac się teraz na innych