Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponizylam sie przed facetem

:(:(

Polecane posty

Facet zerwal przez smsa, spotkac sie nie chcial, ja go meczylam, dreczylam smsami na ktore nie odpisywal przez dwa tygodnie, telefonow nie odbieral. W koncu po 2 tygodniach napisal smsa ze on juz naprawde nie chce. Ale problem jest taki, ze jestesmy razem na roku, kiedy sie spotkalismy ja znow go namawialam, on odmowil, potem na dwa tygodnie sie uspokoilam, ale znow wyskoczylam z prosba zeby dal nam szanse, znow odmowil. A teraz traktuje mnie jak kompletne zero, uwaza sie za niewiadomo kogo, patrzy na mnie z gory, lekcewazaco, drwiaco. Odciac sie nie mam jak, bo razem studiujemy. Jest mi potwornie wstyd. A za co? za to, ze odslonilam swoje uczucia, a nie zabilam, okradlam, czy oszukalam go.

Czy da sie to jakos naprawic? zatrzec zle wrazenie?:(

Gość dsdsds
a ty nie wiesz co to jest honor? znam taki typ dziewczyn, czepiaja sie jak rzep psiego ogona i ty sie teraz dziwisz, ze tak cie traktuje? nie ma nic gorszego niz natret

Gość dsdsds
teraz nic nie rob, omijaj go szerokim lukiem i udawaj, ze nie widzisz

Teraz juz wiem, ale pytam czy da sie to jakos naprawic? nie w sensie zeby wrocil bo nie chce juz go, tylko zeby znow nabral do mnie szacunku?

niech mi ktos cos podpowie:(

czy ktos byl w takiej sytuacji?

Gość ...ot..co...
jak go zobaczysz idz dumnie i badz zadowolona. teraz to zostalo ci robienie dobrej miny do zlej gry :P a tak na powaznie to olej faceta i przestan sie przejmowac tym, co o tobie mysli. bylo minelo

kontakt mamy przez smsy. On czesto prosi mnie o pomoc w jakichs sprawach szkolnych itp. A normalnie na uczelni ignoruje mnie dumnie. Do niedawna jeszcze odpisywalam na te smsy, bylam baaardzo zaslepiona, bardzo zakochana, wrecz na maksa. Teraz juz nie odpisuje. Co dalej? Jak odzyskac szacunek jego i swoj wlasny do siebie?

Gość Co??heh
Skąd wiesz, że się przed nim poniżyłaś ??? On tak powiedział, znajomi gadają ??? Czy sama na to wpadłaś ??? Jak on to ch... z nim. Miej swój honor.

z jego zachowania tak wynika. Z wypowiedzi powyzszych tez.

Gość tez sie ponizyłam
nawet dosłownie robiąc mu no wiecie co na kolanach na klatce schodowej przed wczoraj :( :( zal normalnie zal bo dzisiej sie dowiedziałam od kumpeli ze widziala go wczoraj z mlodą laska taką niewydmuszka jeszcze rycze juz ze dwie godziny chyba :(:(

Gość tak ja bylam w atakiej samej
sytuacji. jestem osoba bardzo silna ale uczucia byly silniejsze ode mnie.dzis wiem,ze popelnilam blad,ktory odbil sie odczuwalnie na moim postrzeganiu swiata przez pryzmat tamtego zajscia.nie popelnie tego bledu juz wiecej i proponuje ci skorzystac z terapii.pozdrawiam

Gość tak ja bylam w atakiej samej
nie rozumiem,piszesz o braku szacunku do siebie samej.tak nie jest.szacunek masz do sibie,poniewaz przemawiala przez Ciebie milosc.to wszystko tlumaczy.jakie zachowanie bylo by prawidlowe-moim zdanie bardzo zaslugujesz na kochajacego chlopaka ale juz nie tego,ktory Cie skrzywdzil.jestes dla mnie bardzo uczuciowa osoba i mam do Ciebie szacunek za takie zachowanie, bo szanujesz uczucia:)

Dziekuje za te slowa. Samoocena spadla mi bardzo, przez to jak sie zachowywalam (jak niezrownowazona), i przez to jak on mnie traktuje:(

:(

Gość ponizyłam sie przed facetem
podbijam

Gość sdsdsdsdsdsdsdsd
szacunek masz do sibie,poniewaz przemawiala przez Ciebie milosc.to wszystko tlumaczy.jakie zachowanie bylo by prawidlowe-moim zdanie bardzo zaslugujesz na kochajacego chlopaka ale juz nie tego,ktory Cie skrzywdzil.jestes dla mnie bardzo uczuciowa osoba i mam do Ciebie szacunek za takie zachowanie, bo szanujesz uczucia dobrze napisane, daj sobie spokoj z tym ruchaczem!!!

Gość ponizyłam sie przed facetem
up