Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tamaraa

Czy Wy to robicie?

Polecane posty

Co myślicie o sprzątaniu w niedzielę? Kiedyś to było nie do pomyślenia, żeby pracować w niedzielę. Żadnego prania i odkurzania. Jak jest u Was? Czy dalej jest tak, że w niedziele nie wypada, bo to jest święto? Zastanawia mnie co pomyślą sąsiedzi jak zaraz odpalę odkurzacz. W tygodniu pracuje dlatego mam zamiar dzisiaj to zrobić.

Gość Kafeteryjna schiza weekendowa;
Właśnie dzisiaj sprzątałam i robiłam pranie:P

Gość moje życie jest bezsensu
z reguły nie chce mi się sprzątać w ogóle :D ale nieraz sprzątam w ndz.

Gość ja potrafię w niedziele
wysprzatac cale mieszkanie i nic nikomu to tego odkurzaj śmiało :-)

Gość twoje oczy są niebieskie
z racji braku czasu w tygodniu bardzo często sprzątam w niedziele, zwykle sprzątam, łazienkę, piorę pranie i to kilka, prasuję, sprzątam swój pokój ...itp itd

Gość tubka
to nic takiego sprzątać w niedzielę, przecież sklepy są otwarte, ludzie pracują, dzień jak co dzień.

tamarra, dla mnie niedziela to rowniez swieto w sprzataniu itd, niestety czasem musze w niedziele popracowac, lecz o sprzataniu nie mysle. Nawet obiad staram sie ugotowac w sobote, zeby w niedziele odpoczac a sprzatanie? Teraz nikomu nie przeszkadza dzien tygodnia. Rozumiem kobiety, ktore sprzataja w niedziele, bo niby kiedy mialyby to zrobic? Pamietacie jak w niedziele sklepy byly pozamykane? W sobote byly otwarte do 13 a teraz? Najwieksze obroty centr handlowych sa wlasnie w weekendy.

pamiętam, że kiedyś niedziele dało się odczuć właśnie przez to, że wszystko było po zamykane, szłam obowiązkowo do kościoła z mamą ubrana odświętnie i jako mała dziewczynka mama zawsze katowała mnie, że jak nie ubiore sukienki to nie wyjdę na dwór, bo jest NIEDZIELA!

i do tego te cholerne rajty, które mi z dupska spadały jak biegałam po podwórku

Gość ja sprzątam i piorę
przecież nie robię tego zarobkowo. A poza tym - co to za pranie: wrzucam do pralki i samo się pierze.