Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani z Kafe

A może normalna rozmowa

Polecane posty

Gość dojrzały40
czarne kosmate Ciebie proszę o nr GG tam możemy pogadać

Gość Pani z Kafe
DeMorai Jeśli ktoś może komuś pomóc to czemu nie? :) zresztą topik nie jest mój tylko osób które tu są gdyż nie mogłabym pisać sama ze sobą :) i dobrze mi jak czytam coś z tech komp niż tylko jedno tematyczne :)

A Tobie mozna w jakis sposob pomoc? ;) Hmm ... ale to nigdy ze soba nie rozmawialas?

Gość Pani z Kafe
Oj chyba nie? :) chyba że umiesz czarować :) rozmawiam bardzo często ale nie na forum :)

No ja tez wole ze soba rozmawiac na glos ;) Pewnie, ze umiem czarowac, dlatego tego nie czynie, gdybym nie umial ... to pewnie bym probowal to robic ;)

Gość Pani z Kafe
Dobre naprawdę mi sie podoba :) a co Tobie potrzeba ?

Mysle, ze moje potrzeby sa normalne ... ... bo nie ma to jak przytulic sie do kogos, poczuc bliskosc cielesna ... jak i psychiczna wiez, dzieki czemu mozna czuc sie jak w siodmym niebie, czuc cieplo drugiego ciala, moc je dotknac, poglaskac ... i znowu sie przytulic. No ... na te chwile nie bede sie rozpisywal, bo jeszcze Cie zgorsze ;) A Ty posiadasz inne potrzeby?

Gość Pani z Kafe
No cóż .. twoje potrzeby są iście normalne, nie czuję się zgorszona :) poprostu jak poczytałam dzisiejsze topiki to aż byłam w szoku że tyle osób szuka i myśli o kochankach i zdradzie.. Moje potrzeby.. hmmm, jest tego tak dużo :) ale jedna z nich to może rozmowa z ludźmi inteligentnymi, którzy umia to robić i wiedzą jak..

Gość Xxxmen
Pani z kafe a może twoje potrzeby są zbyt wygórowane że topik zamilkł ?

Gość tylko teraz okazja
sprzedam kreseczkę do s za buziaka, ze względu na formę płatności preferuję odbiór osobisty. :classic_cool:

Gość zawiedziona Dama
X..men być może być może

Gość opiniodawczyni
ni ma tu normalnych rozmów, bo prezes tylko o jednym, o pokazach grzmocenia puzona-taki muzykalny

Gość motzzzz
opiniodawczyni Tobie już podziękujemy za bardzo już nawdychałaś się spalin i zaczynasz bredzić.

Gość .motzzzz
masz jakiś problem z tym nickiem? chcesz o tym porozmawiać, czy po prostu starasz się mi robić nazłość.

Gość Xxxmen
Pani i zawiedziona to ta sama osoba ? no i co masz zamiar teraz zrobić z obecnością swoją tu ?

Gość Pani z Kafe
witaj niezupełnie ta sama, ale jaktego nie wiesz tzn że nie bywasz często na kafe ja to ja a reszta to tylko mizerne kopie

Gość Pani z Kafe
bo ja jestem ladaco

Nie wierzę. Mysle, że po prostu słabo podtrzymujesz swój topik, zapodaj jakis temat to sie ludziska rozgadają :)

nie staram się na siłę podtrzymać tematu, dałam wolną rękę osobą które tu wpadną :) mój temat ? hmmm.. ile macie lat i jaki jest tu przedział wiekowy ? Ja koło 30+- :)

Gość zawiedziona Dama
tu nikogo normalnego nie znajdziesz, ja tez szukalam i moj nick mowi za mnie

Dziwne masz podejście... chciałas pogadac a nie wiesz o czym? Ludzie wchodza na topik, czytaja, a jak ich coś zainteresuje to sie włączają do dyskusji. A tu nie ma ani tematu ani dyskusji :( A pytanie o wiek... to słaby wabik do inteligentnej rozmowy, jakiej chciałaś. Ale jesli prowadzisz statystyki to prosze bardzo, mój przedział wiekowy 30-40

Gość zawiedziona Dama
Kobieto jestem po 24 h pracy nie jadłam nie spałam jeszcze dwie godz i wejdę do wymarzonej kąpieli o tym teraz tylko myślę :) :) :) pozostaje mi tylko życzyć treściwych i owocnych rozmów bo jak widać ja się już nie nadam

Gość Paniz Kafe
To żegnam i idź już spać

Gość Paniz Kafe
Ktoś się wkurzył :classic_cool: :classic_cool: