Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ankasamotnaismutna

byłam dziś na chrzcie - jestem zrozpaczona,jak można byc tak szczęśliwym

Polecane posty

Gość ankasamotnaismutna

byłam dziś na chrzcie, swojego 5 miesięcznego synka chrzcił mój kuzyn. ma piękną ,czarnowłosą żonę, uroczego synka jak patrzyłam na relacje matka -synek ,gdzie całowała go ,przytulała i była z niego tak cholernie dumna, kuzyn patrzy na nich z radością, opiekował sie żoną i synkiem zrobiło mi sie strasznie smutno. jak to jest ,jedni mają super stanowisko -adwokat,piękną żonę ,sympatyczną,inteligentną, wspaniałego zdrowego radosnego synusia Adasia, chrzesntną jego została siostra małżonki kuzyna -14sto latka. nie mam chrześniaka,a o dziecku mogę tylko pomażyć. jestem załamana, tak bardzo im zazdroszczę.znałam ich jako parę ,potem po slubie -zawsze byli przeszczęśliwi ,ogólnie ona ma już takie podejście do świata, jest radosna,optymistyczna,potrafi się cieszyć nawet z najmniejszej rzeczy. czasem sie zastanawiam,patrzę -ile radości wniósł w ich życie ten mały człowiek,dla 24 latki -która jest na studiach i jej 4 lata starszego męża ,który też karierę dopiero zaczyna. ona pracuje jako opiekun od strony psychologicznej w domu pomocy ,i zostawiła to wszystko ,przerwała studia, by Adaś miał ją cały czas. Teraz mam 33 lata, rozstałam się z partnerem,nie mam dzieciatka -ale moja wina,bo wtedy na pewno nie zostawiłabym kariery,by poświęcić sie dziecku. Oni emanuja szczęściem. zazdroszczę.

Gość ankasamotnaismutna
pomarzyć -błędy wynikiem szybkiego pisania.

Gość ...kola..
Możre wcale nie są tacy szczęsliwi jak myślisz.

Gość z87
chyj ci w dupe droga aniu :-)

trawa u sąsiada jest zawsze zieleńsza niż u nas :) masz 33 lata , masz doświadczenie i przemyślenia ,jesteś w kwiecie wieku - czego i komu Ty mozesz zazdrościć ?:)

Gość takasiakaiowaka
Heh, to niestety mogą być pozory

Gość ankasamotnaismutna
może to głupie,ale zazdroszczę dziecka,małżeństwa. Myślę,że chyba się starzeję. zazdroszczę też, że 14stolatka bez bierzmowania, została chrzestną. a kuzyn o mnie nie pomślał.

co innego rodzona siostra na chrzestną a co innego kuzynka i to męża Nie zazdrość tylko bierz przykład. Czemu Ty nie cieszysz się z każdej rzeczy?

Gość ankasamotnaismutna
siostra cioteczna - tak jak jak siostra cioteczna ojca dziecka. bo ona jest juz taka, ładna,niezależna, wystrojona,ma męża,dziecko ,studia kończy. ma taki charakter.

Gość agtag
Wiem jak to jest jak patrzysz na innych i zazdrościsz im szczescia. Też tak mam. Myślę wtedy: Boże czy ja kiedyś też będę taka szczęśliwa?? I wiesz co? Boję się że nie. Że ja nigdy nie zaznam takiego bezgranicznego szczescia

Gość chyba poyebało kotka w locie
szczęście to pojęcie względne. dla jednych szczęście to rodzina, dzieci i dobra praca a dla innych podróże, pasje, szaleństwa, które sprawiają, że naprawdę czujesz że żyjesz, wolny związek.