Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezpannyniedaradyzyc

NIE UMIEM ŻYC BEZ PANNY/BEZ ZWIĄZKU Z KOBIETĄ...

Polecane posty

Gość WŁadimir25
bezpannyniedasieżyć z twoich wypowiedzi można wywnioskować, że jesteś kurwa prostakiem.

nie kazdy SZUKA! czasami nawiązuje sie rozmowa na jakis temat i czlowiek poznaje sie z druga osoba i postanawia sie spotkac z nia... nie jest do desperackie...

u mnie zazwyczaj było brak chemi i brak wspólnego jezyka... albo na zdjeciu panna była fajna a jak przyszła to chciałem uciec! druga panna na 2 już spotkaniu chciała sie wprosić do mnie na chate, chyba na seks...pogoniłem ją! urwałem kontakt. ładna blondynka 3 panna fajna ładna 5 lat starsza,,,ale mózg nastolatki...brak wspólnego jezyka...totalne dno..ale sztuka niezła z niej była

Najzabawniej było z facetem który okazał się o wiele niższym ode mnie :) Ta osoba musi mieć to coś - ten charakter który przyciągnie, dotąd takiej na takim spotkaniu nie miałam szczęścia poznać.

gościu bezpanny... czytałam tylko pierwsze posty, ale trzymam kciuki. Jak już będzie chemia to dziewczyna będzie szczęściarą. mi tez brakuje wspólnych obiadków i innych rzeczy. I też radzę sobie sama świetnie, ale to tylko takie życie "na pokaz" niekopletne... Nie mogę tego pojąć, że taki styl życia "singli" ma az taki poklask. Przecież osobno to nie to!!!

single=samotni to tylko taka ładna nazwa...łanie brzmi, sami siebie oszukują własnie, dobre słowo...niekompletne!

Gość mllllllllll
Przestan sie mazac! 3 miesiace? I placzesz? Czlowieku, przeciez ty masz tak slaba psychike ze ja sie dziwie ze w ogole jakas sie tobą zainteresowala. Musisz miec kogos kto cie dowartosciowywuje, bo inaczej "zle ci", zalosne. Wez sie za siebie, a potem za kobiety.

po prostu oni się ukrywają...nie chodzą po imprezach...wolą małe grono lub dom

Nie jestem imprezowiczką i w życiu bym się nie dogadała z imprezowiczem. Ale prawda jest taka że Ci wartościowi faceci i wartościowe kobiety siedzą w domach albo spotykają się w zamkniętym gronie znajomych i przez to nie mają zbytniej okazji się poznać. Ja do takich osób należę.

dla mnie też...chociaż jak rozstałem sie z 1 panną...to drugą poznałem dopiero po 6 miesiącach...

qazwsxedccdexswzaq - ja tez do takch osób nalezę...stety lub niestety

"bezpannyniedaradyzyc oj tak długo! w tym czasie byłem na3 randkach i lipa jak przejade z wakacii to na wrzesien szykuja się już 2 randki...zobaczymy co z tego bedzie " Jak się nie uda 10000 randek to będzie problem:P.Ja pasuję do 12 na kilkanaście tysiecy i trzymam fason:classic_cool:.

u mnie jak na razie też konczy sie na randkach,,,

spicie?