Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lola_80

jak szybko się odkochać i zapomnieć

Polecane posty

Gość lola_80

Kobietki, właśnie zakończyłam 4,5 letni związek. I sprecyzuję zostałam porzucona więc serce mam jeszcze pełne miłości. Jak szybko się odkochać, ma któraś z Was sprawdzone rady?

Gość sadsadsadsadsadsadsadsadsadsad
hehe, jak szybko się odkochać? co chcesz zeby Ci stworzyc poradnik? nie ma takiego

Gość jak to nie ma !!
JEST!:P

Szybko to sie raczej nie da...:) Moze wyjechac na wakacje poki jest pora i oderwac sie od wszystkiego dookoła i od tego co przypomina? Mi bardzo pomogło... Oby nie siedziec samej w domu :)

przedmówca ma rację, ja chcę zakończyć 9letni związek chociaż serce krwawi i wyje z miłości też nie umiem tego skończyć. On zrywał kilka razy i nie umieliśmy zapomnieć, zwłaszcza ja...

Gość a co!
poznać kogos nowego, nie znam innego rozwiązania

Gość - - - - - -
hipnoza

Jedź gdzie chcesz, poznawaj kogo chcesz, ale żal wróci do Ciebie nie jutro nie za miesiąc, ale za kilka i w tedy możesz tego żałować. Bo Ty przez rok będziesz z innym, a przy tym niefartownie możesz spotkać na ulicy jadąc w autem, busem czy w sklepie przez szybę byłego faceta z inną i w tedy to wszystko wróci w ciągu kilku minut czy to było pół roku temu czy rok. Zawsze lepiej jest dać sobie "czas"...

Gość iwonka998
Nie da się odkochać od tak. Potrzeba czasu. Nie smuć się, tylko wspominaj Wasze dobre chwile, tak będzie łatwiej.