Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalona:***

Sikuuuu!!!!!!!

Polecane posty

Laski... Czy też macie to potężne uczucie chęci siku przed samym orgazmem?? Co robicie?? Pomocy proszę bo ja przez to nie mogę dojść... nie wiem czy jak będę dalej bzykana przez mojego to w końcu stanie się ta piękna chwila czy mam dalej latać siku...:( Doradźcie mi prosze...

Gość lopae
lej! własnie o to chodzi. wtedy jest dopiero megaorgazm...

ostatni orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Ej... ale na to trzeba długo czekać??

Gość lopae
jakieś 15-20 lat :D🖐️

no to pocieszenie... A tak na serio??

po zjedzeniu kilograma śliwek sikam odbytem od dwóch dni :(

Gość Muzina
A ćiarną seksowna róże moja possać by chcial pan proboszcz z wikarym i ministrantem młodym z premierem rudym na szelkach przytrzymanym,? pachnącą moją wargie dolna i zwieracza?! I napleta odciągniatego do moszny i kanki I oddało by kapłan spermie na kryucafiks patrząc w mego big zwieracza rozchylonego z ministrantem? hahaha wy pseudo pedały co sami posty oisz BRAVO !

chyba mi kakalca rozerwie :O

Gość Muzina
każdego dnia w samo południe otwieram okno i z wielkim zapałem odgrywam hejnał mariacki wzbudzając niebywały zachwyt wsród przechodniów :classic_cool:

Gość Muzina
A ćiarną seksowna róże moja possać by chcial pan proboszcz z wikarym i ministrantem młodym z premierem rudym na szelkach przytrzymanym,? pachnącą moją wargie dolna i zwieracza?! I napleta odciągniatego do moszny i kanki I oddało by kapłan spermie na kryucafiks patrząc w mego big zwieracza rozchylonego z ministrantem? hahaha wy pseudo pedały co sami posty oisz BRAVO !

Gość Muzina
każdego dnia w samo południe otwieram okno i z wielkim zapałem odgrywam hejnał mariacki wzbudzając niebywały zachwyt wsród przechodniów :classic_cool: