Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ochroniarz smutny

siedze w tej swojej stróżówce samotny

Polecane posty

Gość ochroniarz smutny

smutny i pogardzany przez wszystkich. pracuje uczciwie i mam swoją godność , której prawie wszyscy próbują mnie pozbawić. a ja choć niewiele znaczę i niewiele zarabiam to jednak nie żebrzę , swój chleb jem. i tak we mnie narasta ... terrorysta , coraz bardziej nienawidzę siebie a co za tym idzie innych też. i kiedyś wybuchnę

Gość czarne costam -costam
ale cie naszło:D:P

Gość jestem zbyt leniwa
a ja tak bardziej materialnie :P a mieszaknie masz ? bo skoro chcesz wybuchac to szkoda byloby ie zostawic mieszkania komus, np mnie ?

Gość czarne costam -costam
nie masz gdzie mieszkac ? podczytuje cie na erot.;)

Gość zbawiciel świata25
dowiedz się więcej o medytacji, o naprawie dna przez specjalne frekwencje dźwiękowe - znaleźć można na yt. Piękne rzeczy są na świecie, a pieniądze, i materiały tyupu auta, telewizory i inne badziewia są przereklamowane! Nie mają nic, prócz kilku dni złudnego szczęścia - najwazniejsze to czerpać to co w życiu najważniejsze natura, zdrowie swoboda wolność - jesteś zapewne zdrowy, dla milionów ludzi jest to najważniejsze mażenie, aby móc widzieć chodzić poruszać się masz niesamowity dar, jesteś szczęściarzem masz godność do tego dasz rade we wszystkim!

Gość jestem zbyt leniwa
acha. o czas sie chyba zwijac i udawac, ze sen mie zmorzyl :classic_cool: kafe wstaje a ja a oczach wszyskich, ciala daje :O 💤 :P

Gość ochroniarz smutny
zbawiciel>>>piękne dzięki za Twoją mądrość. mieszkanie mam nawet własne i bez kredytu. na erotycznym nie bywam. zresztą erotyka chyba mnie nie dotyczy , z konieczności [ nie mam i nie miałem dziewczyny] zabiłem ją w sobie

Gość ptasiek nastroszony
sie chociaż nasmaruj olejkiem zapachowym waniliowym to Cię komary i muchy nie będą gnąbiły

Gość ochroniarz smutny
pocieszcie mnie bym nie został terrorystą

Gość ttttttttttrats
masz chłopie prace i się z niej ciesz, nie patrz na bogatych ciuli co się z ciebie śmieją, ty żyjesz dla siebie i ważne jest to żebyś miał szacunek dla samego siebie i do pracy i żebyś żył uczciwie chodź to bardzo trudne