Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość super ważne pytanie

Czy któraś z was uważa się za dobry materiał na żonę?

Polecane posty

Gość super ważne pytanie

i dlaczego tak uważacie :)

Gość magda86m
Jestem atrakcyjna, inteligentna, pracowita, dbam o dom i o swojego mężczyznę zarówno w życiu codziennym jak i w łóżku ... narazie nie narzeka ;)

Gość super ważne pytanie
a u was łóżko to nie codzienność :classic_cool:

nie wiem , lubię pracować i zarabiać , jara mnie to i nie zawsze mam czas żeby gotować i utrzymywać idealny porządek w domu więc jak na kobiete polke przystało odbiegam od standardowej kobiety

Gość super ważne pytanie
ja też jestem ale bardziej na żonę rolnika , robotna jestem silna konia mogę zastąpić w polu , mało jem , mało mówię

Gość super ważne pytanie
idealny porządek jest denerwujący. A ja przeważnie robię za osła bo mam fujarę do kolan :classic_cool:

Lubie pracować(w tym zawodzie to kocham), lubię gdy mąż jest najedzony i gdy mamy czysto w domu. Jedyna wada to nie lubię siedzieć na tyłku i nawet nie chce myśleć o posiadaniu dzieci-więc chyba na pytanie odpowiem-nie.

Gość dgdgdgggxcgxgd
Tak, ja, ale niestety nie poznałam faceta, który by na mnie zasługiwał. Większość to prostaki, mniej inteligentni ode mnie, niedorozwinięci emocjonalnie, bez ambicji, co najwyżej ambicja zarabiania wielkich pieniędzy, nie potrafią myśleć na dystans większy niż 5lat. Nie martwią się o przyszłość społeczeństwa, stereotypowi i mający tak ubogą osobowość, że Furby był chyba bardziej skomplikowany.

Gość przyczajony w zaroślach
Trudno żeby facet myślał o zbawianiu społeczeństwa, nie chciałbym też takiej zony co by myślała o losach ludzkości :O musiałaby być nieźle szurnięta.

Gość dgdgdgggxcgxgd
o losach ludzkości nie, ale o przyszłości własnych dzieci?

Gość niewiemsamaco
uwazam siebie za swietny material na zone

Gość 78k
a ja nie, len, bruda, niemam roboty, pale pije przekinam nienawidze sexu i dzieciorow. boze najgorsze ze to wszystko prawda, bekam pierdze wywalone mam na wszystko.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa________
Hmm lubię pracować, być samodzielna, niezależna od drugiej osoby finansowo. Jestem uczuciowa i wrażliwa i bardzo potrafię kochać. Mam jedną wadę: nie lubię usługiwać facetowi. Lubię czasem coś ugotować, ale nie lubię u faceta podejścia w stylu: moja kobieta - kucharka ;) Strasznie mnie to denerwuje i dlatego odbiegam od modelu posłusznej żony ;) Oczekuję od faceta tego, że czasem też ugotuje mi obiad i że będzie potrafił sobie czasem coś wyprasować czy wyprać. Nienawidzę facetów - małych, nieporadnych chłopców, którzy nic nie potrafią.