Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martak...

czy ja przesadzam? Klotnia z facetem

Polecane posty

Gość martak...

sluchajcie, pojechalismy z moim facetem na impreze do znajomych, taka z noclegiem. Poprosilam go wczesniej, zeby nie upijal sie tak bardzo, bo tego nie znosze, nic do niego wtedy nie dociera. Niestety kolo polnocy juz widzialam jak zaczyna przeginac. Zaczal tanczyc z jakimis kolezankami, ale to jeszcze spoko. Kolo 2 ja juz polozylam sie spac, ale nie moglam usnac. Nagle slysze jakies glosy pod oknem, i slysze jego jak mowi do jakiejs dziewczyny, ze go kreci jej glos :o nie wrocil na noc do pokoju w ktorym spalam, tylko spal ze znajomymi na kupie, w jakims innym pokoju. Nastepnego dnia mnie przepraszal, byl jak zbity pies, wyparl sie tego tekstu, ktory powiedzial do kolezanki, twierdzi, ze zmyslam:o nie odzywam sie do niego, zastanawiam sie, czy jest sens to jeszcze ciagnac, bo coraz czesciej takie sytuacje sie zdarzaja

czyli zdarzało się już coś takiego wcześniej? długo jesteście razem? ja bym się poważnie zastanowiła, byle nie za długo, bo zmiękniesz.

Gość super ważne pytanie
Myślenie nie jest mocną stroną kobiet, a kobieca intuicja raczej nie zawodzi. Już wiesz co masz robić. :classic_cool:

Gość martak...
jestesmy razem 2lata, kiedys takich sytuacji nie bylo, mieszkamy razem, mamy kupe wspolnych znajomych, dlatego decyzja o zerwaniu jest ciezka, ale mysle, ze pozniej moze byc tylko gorzej, nie chce takiego zwiazku,

Gość o choleraaa
Jeżeli takie coś już się zdarzało wcześniej to wykop go... Nie ciągnij tego, miej do siebie szacunek!

Gość martak...
jezei on sie tak zachowuje, jak ja jestem na imprezie to co jest jak mnie ma:(

Gość hhheeeeej
ehhh, no powiem Ci że w trudnej sytuacji jesteś. ja nie wiem co bym zrobiła. narazie do Niego się nie odzywaj, poproś aby nie dzwonił nie pisał i wtedy sobie na spokojnie, bez nacisków przemyślisz.... ale szkoda mi Cię:( bo napewno bardzo cierpisz i czujesz się mega zawiedziona...

Gość hhheeeeej
dziewczyny mają racje, jeśli taka sytuacja juz miała miejsce to zostaw go. a ile On ma lat? bo zachowuje się jak gówniarz, no i ile jesteście razem?

Gość martak...
zawsze mowilam, ze nie byloby dla mnie problemem zakonczyc zwiazek. Ale to nie jest takie latwe, musze znalezc mieszkanie, bo nawet jak go wykopie to nie bede w stanie sama placic za to w ktorym mieszkamy razem. On twierdzi, ze przesadzam, ze to dobrzy znajomi, ze gdyby byl gdzie indziej to by sie tak nie zachowal:o

Gość martak...
on ma 25 lat ja 24, wiec nie jestesmy gowniarzami, mieszkamy razem, wiec to ze nie bedzie dzwonil nic nie da, jestesmy skazani na swoje towarzystwo

Gość kopolecka
dla niego to nic takiego, bo pewnie robil to juz wczesniej. tez by mnie to wkurwilo. ja nie jestem w zwiazku, ale tych facetow ktorych znam w zwiazkch sa tak za swoimi dziewczynami( jeden tez wczesniej mialtakie akcje, ale skutecznie go nauczylysmy, ze nie mamy ochoty na buziaczki, przytulanki z facetem kumpeli), ze tylko pozazdroscic.

Gość hhheeeeej
no właśnie i to mnie dziwi, facet 25 lat i żeby tak się zachowywał!! zostaw go, nie trac czasu

Gość martak...
najgorsze jest to ze na codzien jest dla mnie bardzo dobry, takie rzeczy dzieja sie po alkocholu, ale nie moze byc tak, zebym go podejrzewala o zdrade po kazdej imprezie, taki zwiazek nie ma sensu:(

Gość martak...
widze, ze wszystkie glosy sa na nie dla tego zwiazku:(

Gość kopolecka
nie sluchaj tez tak kafe, tu pierwza rada to-zerwij z nim. Ty sama wiesz jak wam sie uklada i na co jestes w stanie przymknac oko, a czego tolerowac nie bedziesz. porozmawiaj z nim, jesli to nie poskutkuje, to wtedy "zerwij z nim":P. nie, to wtedy sama podejmij decyzje, czy chcesz tak zyc. i nie boj sie, ze nikogo nie znajdziesz, pewnie znajdziesz;)

Ty ie patrz na to, co tu ludzie piszą, to są tylko porady a decyzja jest Twoja widomo, że nam z boku jest łatiwej, bo nie czujemy tego co Ty w tym momencie ciężko coś radzić, ja też miałam takiego faceta, u mnie nie skończyło się dobrze, koniec końców okazało się, że takie akcje były nie tylko po alko.... teraz trzymaj go na dystans jak najdłużej się da, poczekaj do następnej imprezy, nic mu nie mów na temat picia, zobaczysz jak się zachowa.

Gość martak...
zielony chwast Twoja rada jest dobra, z tym trzymaniem na dystans i kolejna impreza, ale z drugiej strony takie zabawy to sobie mozna bylo urzadzac jak sie mialo 18 lat, ja zaczynam myslec juz powaznie o jakims zalozeniu rodziny...

martak... ja nie mówię, żebyś się na niego fochowała, nie odzywała się itp. zachowuj się w miarę normalnie, przy czym zaznacz wcześniej, że dłużej sobie nie pozwolisz na takie traktowanie, jeszcze jeden wyskok i koniec. Może wtedy do niego dotrze.

Gość kolezanka19
jeżeli co raz częściej dochodzi dotego typu sytuacji . To kopnij go w tyłek... znajdziesz sobie lepszego i takiego który zasługuję na Ciebie.