Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość efdshfdhdsffh

mam dosyć złudnych nadzieji że moja dziewczyna znajdzie prace

Polecane posty

Gość efdshfdhdsffh

już tyle czasu wysyła te CV, jest jasne, że nic nie dostanie bo co może dostać po kierunku humanistycznym :o nie wiem na co ona liczy? że się wprowadzi do mieszkania które ja będę opłacał i będzie jeździła moim samochodem? miłość miłościom, ale nie widzę przyszłości z kobietą, która nie dorównuje mi pod względem zarobków

Gość taka draka nijaka
milosc milosciOM a prostak prostakiem 🖐️

Gość niepewna xyz
A ty ją kochasz, czy tak sobie tylko jestescie razem

Gość fhgfhgfhfg
kocham, ale co z tego, trzeba zabić tą miłość zanim będzie za późno

Gość jesteś zwykłym
debilem - masz rację rozstań się - UWOLNIJ JĄ ! OD MEGA DUPKA !!!!........ brak słów... no nie wierzę, że to może być naprawdę... aha - nie pytaj dlaczego tak sądzę - NIE JESTEŚ w stanie zrozumieć...

co za ludzie:D zastanówcie się w w końcu, jak pisze coś takie baba to zaraz ataki "zostaw go, masz rację, to prostak zwykły" a jak pisze facet, to jego nazywacie dupkiem:D czy faktycznie jest tak, że Twoja kobieta nie szuka pracy? masz coś do kierunków humanistycznych? bo ja jestem po takim i pracuję w międzynarodowej firmie.

no powinna miec, przeciez nie mozna wiecznie bez pracy siedziec, tyczy sie zarowno mezczyzn jak i kobiet. znam kilka takich par co to kobiety popierdalaja na swoich wiecznie szukajacyh pracy kolesi i jakos zyja wiec chyba w druga strone tez sie czasem nalezy :)

dywers -> zazwyczaj z młodzieżówki platformy obywatelskiej :classic_cool: poza tym prowo :classic_cool: zdz w sumie kobieta zawsze może spłacać jedzenie dupą :p

Gość michau25
zgadzam sie zostaw taka niedorajda życiowa będzie ci tylko ciążyć, pewnie nawet w domu nie posprząta.

Gość Marilen
A kto ci bedzie gacie za darmo pral? i zupe pod pysk podstawial? Zaden pasozyt z niej nie jest, to u ciebie cos nie styka.

Gość hgfhgfhgfd
gacie pierze pralka a gotować to ona nie umie :o gdyby rzeczywiście była tak kobieca jak gospodyni domowa z wczesnych lat 50-tych to bym się zastanawiał, ale ona jest męska jak większość kobiet obecnie

Gość ja sie pytam
jaki kierunek skonczyla?ma jakies atuty w stylu doswiadczenie czy jezyki?jak ma to cos znajdzie

Gość Wooly
Nie wiem o co to oburzenie, kobieta powinna miec swoje dochody, W obecnych czasach trudno jest jednej osobie utrzymac dom. Jak to mowia " mIlosc bez pieniedzy to wrota do nedzy" ;)

Gość weź się rozwódka zamknij
albo "jak się bieda z biedą ożeni, to urodzi się nędza" ;-) Swoją drogą ja również zwróciłam uwagę, że jak babka taki tekst by napisała, to by było "zostaw go" (zresztą i słusznie, bo już na jednego takiego co w życiu sponorki szukał trafiłam, lecz niedługo się mu szczęściło) a jak facet tak napisze , to jest od razu , jaki to on chamski. Moim zdaniem, jeśli ktoś robotę znaleźć chce, to ją znajdzie - może początkowo zarabiać będzie najniższą, ale jak ma się ambicje, chce się coś osiągnąc, to powoli do czegoś dojdzie. A metoda "za 1300 nie będę pracować" jest niestety wśród rówieśników moich dość popularna, i niestety oczekiwania wzrastają wraz z wykształceniem, bo przecież magister za 1300 pracować nie będzie. A potem magister ma 35 lat, zerowe doświadczenie, i jedyna perspektywa to praca w Mc Donaldzie albo pomidorach w Niemczech... I to niezależnie od kierunku studiów.

Gość Marilen
No to jak babka ani w domu, ani poza domem nie robi to juz nie jest zwiazek partnerski tylko wykorzystywanie. W takim razie masz racje. A moze by ja tak do prac domowych przyuczyc?