Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zestresowana_Bardzo

Czy możliwa ciąża?

Polecane posty

Gość Zestresowana_Bardzo
Martwię się, że mogło mu zostać trochę spermy pod paznokciem na przykład. Co ja poradzę na to, że się denerwuję...

Gość Zestresowana_Bardzo
A przeczytałaś dokładnie mój pierwszy post? Nie łapał mnie za pupę czy za palca u nogi, tylko włożył mi palec. A wcześniej się dotknął po wytrysku. I ja się boję, że coś mógł nie do końca wytrzeć.

Gość cyki cyki
Przestań się kompromitować zerową wiedzą o własnym ciele, to po pierwsze.

Gość Zestresowana_Bardzo
W teorii niby mam wiedzę, ale jak przyszło co do czego, to świruję.. :(

Gość cyki cyki
Wiesz, że żeby doszło do zapłodnienia, to facet musi strzelić (dosłownie) plemnikami pod odpowiednim ciśnieniem? Pewnie nie, więc zostaw praktykę, bo naprawdę... daleka droga jeszcze przed tobą.

Gość Zestresowana_Bardzo
Wiem o tym. Ale słyszałam o wielu przypadkach, gdzie sperma była przeniesiona na palcach i doszło do zapłodnienia. Więc to wcale nie takie oczywiste.

Gość cyki cyki
:D No to bredź dalej :) wkręcaj sobie dalej, panikuj dalej :) skoro lubisz fantazjować. A te dni płodne to oczywiście na podstawie kalendarzyka wyliczyłaś? Czy z netu? :D

Gość Zestresowana_Bardzo
Nie kpij proszę. Nie mam super regularnych miesiączek, więc nie, nie z kalendarzyka. Z internetu tym bardziej. Przezroczysty obfity śluz. No i mówię, po 2 czy 3 dniach ten dziwny ciemniejszy, który nie wiem co oznacza. Mam nadzieję, że masz rację. Już pal licho, że po mnie jeździsz, ale obyś miała rację.

Gość cyki cyki
No bo ile można ci pisać normalnie, jak za przeproszeniem krowie na rowie? :O Śluz o nie wszystko, są inne objawy. A skoro masz taką wiedzę, jak jakość śluzu, to za Chiny nie pojmuję, po co wypisujesz brednie o rzekomym zapłodnieniu palcem i spermą spod paznokcia? Przeczytaj, jak to brzmi :O

Gość Zestresowana_Bardzo
'Śluz to nie wszystko, są inne objawy" No dobrze, ale nie będę tu roztrząsać czy miałam dni płodne, bo miałam. To akurat wiem. Nie w tym rzecz, tylko w tym czy do zapłodnienia mogło dojść. Wiem jak to brzmi, czytam i widzę. Jakby pisała gimnazjalistka do Bravo. Co nie zmienia faktu, że będąc teraz w tej sytuacji po prostu tracę głowę. No ale już, bez nerwów, może dobrze że tak piszesz, bo się trochę uspokajam. ;]

Gość Zestresowana_Bardzo
teraz mam jakiś ciągnący, żółtawobiały śluz.. oszaleję :(

Zestresowana_Bardzo: dziewczyno droga uspokoj sie !!! nie jestes na 100000% w ciazy. nie ma takiej opcji nawet. ja na twoim miejscu zrezygnowalabym z takiego typu zabaw skoro ty sie tak tym denerwujesz. normalnie bys nawet nie pomyslala o mozliwosci ciazy. jak mozesz byc w ciazy??? od palca??? od kropli spermy pod paznokciem? no prosze Cie. plemniki to nie rambo. musza znalezc sie przynajmniej w przedsionku pochwy i to w wiekszej ilosci spermy a nie pod jakims paznokciem. zreszta szybko gina na powietrzu. Wiec LUZ. a i obserwowanie sluzu nic ci nie da. jezeli nie robilas tego wczesniej to nie masz do czego tego porownywac. mialam nie mialam. zaboli cie noga i pomyslisz ze to ciaza, bo tak jest !!! wmawiasz sobie ze kazdy objaw to ciaza. wiec skonczmy ta paranoje. Albo zrob sobie test ciazowy i bedziesz miaal z bani. Pozdrawiam.

Gość Zestresowana_Bardzo
Idealnie to opisałaś. Dokładnie każde coś tam innego z moim ciałem i ja już głupieję. ;]] Wiem, muszę wyluzować, dziękuję.