Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_94

Jaki dać prezent?

Polecane posty

Gość Ona_94

Mam nadzieje, że mi pomożecie, bo ja już nie mam dosłownie żadnych pomysłów i jesteście moją ostatnią deską ratunku :) Więc mój chłopak ma mieć urodziny, jest zapalonym kibicem Realu i pragnę dać mu jakiś prezent, w którym połączę jego 2 miłości- mnie i Real Madryt, tylko nie wiem jak? może macie jakiś ciekawy pomysł na prezent? liczę na waszą pomoc :)

Gość dziewczyna kibica
mam ten sam problem ;D tyle że chodzi o Lecha ;D

Gość dziewczyna kibica
no nie do końca;p swoją wypowiedź trzeba troche rozwinąć ;D

Gość qwertyuiopqwertyuiopop
StuLrocker - dobre :) ja uwielbiam Chelsea i mój (były już) chłopak przyszedł kiedyś do mnie ubrany cały na niebiesko z szalikiem Chelsea i zrobił mi striptiz, cieszyłam się jak dziecko. :)

Gość Ona_94
Myślałam o książce poświęconej jego klubowi i na końcu wklejonej fotce z sesji, w której byłam w koszulce realu i stringach realu

qwertyuiopqwertyuiopop z zagranicznych druzyn to wlasnie Chelsea jest moja ulubioną druzyną :) Kurde czemu ja nie moge spotkac dziewczyny ktora interesuje sie sportem... a juz wiem dlaczego - bo nie wychodze z domu :O wyjątkami są mecze :classic_cool:

Gość Najlepszy_prezent_
Witam wszystkich Jak dla chłopaka w zależności od jego upodobań, zainteresowań, hobby proponuję i polecam bardzo fajny prezent w postaci sagi Dragon Balla, którą mógł kiedyś oglądać (warto zapytać delikatnie czy oglądał Dragon Ball, czy Dragon Ball Z ). Wprost idealny spontaniczny prezent.Serdecznie polecam! www.dragonballzodmalwi.cba.pl

Gość gość
Noszone majtki. Moje oczywiście:-)