Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glodny wiedzy :)

pytanko? ktora....

Polecane posty

takie szybkie pytanko, ktore z was moje drogie Panie jest w stanie zrobic deepthroat swojemu facetowi? nie mowie tutaj o "przyrzadzie" ktory ma 10 cm, ale takim normalnym czyli od 16 cm do 20 cm. I czy poprostu bylyscie w stanie zrobic to od razu czy musialyscie sie nauczyc? Tak osobiscie w sumie lubie jak kobieta probuje wziasc calego do buzi i jej oczka sie troche szklane zrobia:)

Gość kiciu miciu be be
zrob deep throat koledze i zobaczysz jak ci sie oczka szklane zrobia.... Baran!

a ty od razu Baran.... nie ktore kobiety poprostu tez tak lubia, a Ty sie obrazasz nie potrzebnie!!!: ) :) :) :) :)

moze jakies normalne kobiety sie wypowiedza a nie malolaty, ktore nigdy do buzi nie braly i mowia fuj fuj fuj na kazdego kutasa jakiego maja wziasc do buzi :) :) :)

Gość Kutnapletes
dokładnie tak! zrób najpierw ty deep throat jakiemus facetowi i zobaczysz jak ci będzie fajnie! ty spedalona chłopska mordo! ty homoseksualny ordynarny ryju! ty zboczony pedalski pysku!

i tak cala Polska sie obrazila..... ach wy niedoruchane dziewice!!!:) :) :) teraz wszystkie zapewne stana murem za kobietami na tym forum.... brawo i gratulacje jezeli chodzi o suwerennosc!!!!!:)

Gość taka draka nijaka
Ja jestem mistrzynia w tym temacie. A 16 cm to liliput jakis. Moj sexy exy mial 28cm we wzwodzie.

A pozatym DEEPTHROAT pisze sie razem.... niedouczone DZIEWICE!!!! :) hahahahahaha,

28 cm i wzielas wszystko????? no to rzeczywiscie mistrzyni!!!:) :)

Gość taka draka nijaka
To jest czesc zabawy taki troche brzydki acz powstrzymywany odruch i szklane oczka. " keep that shit nasty" i takie tam.

Gość Ja jestem kobieta i uważam że
Fajna sprawa:)

Gość taka draka nijaka
Prawie wszystko. W kazdym razie sie staralam. Czulam sie wtedy jak ulegla sunia i podobalo mi sie to...

Ciekawe ciekawe, podoba mi sie twoj tok myslenia "taka draka nijaka" :) :) :) myslalem ze wszystkie KOBIETY "dziewczyny" sie na mnie rzuca za ten temat :)

dokladnie....... i takie lekkie krztuszenie sie, czemu nie niektore kobiety to jeszcze bardziej nakreca!!:):) ale to nie znaczy ze sa zwyklymi DZI.... :) moja lubi to robic, bo wtedy robi sie bardziej mokra, a uwielbia wyluzdany sex.....:)

niestety autorzyna ale jesteś spedaloną chłopską mordą, homoseksualnym, ordynarnym ryjem, zboczonym pedalstwem pyskiem !