Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie życie................

Czy ktoś tak jak ja od piątku od 16:00 nie wyszedł z domu?

Polecane posty

:o

Gość qwertyuiopqwertyuiopop
melduję, iż niestety ja nie wyszłam z domu od piątku od chyba 17:00... :o

super:o :D

Gość zmol666666666666
ja od czwartku zamulam, leze pije spie komp,, nawet sie nie myje dobrze mi tak

Gość ja też nie wyszłam
a to coś złego?

Gość takie życie....
Ja też bym nie wychodził z łóżka ale muszę...do wc przynajmniej w tej poważniejszej kwestii bo sisiu można zawsze robić do butelki..jak się siedzi przed komputerem. Heh. Chciałbym mieć taki basenik...no i wiecie...potem tylko plum i za okno. Super sprawa:O

Gość hiuroszimka
ja tak libie borsuczyc, hehehhe mam ludzio wstret

Gość go*go#
ja też nie wyszłam a to coś złego? Nie tyle złego co wątpliwie dobrego od strony tzw higieny zdrowia psychicznego. A jeśli tego nie wiesz to oznacza to że już jesteś lekko zaburzona.

Gość a mi jest najlepiej
w domku zamknięta w swoim pokoju.

Gość ja też nie wyszłam
nie jestem zaburzona, tylko uwazam ze kazdy niech robi co chce a nie co powinien albo co wypada

Gość ovo mixtus
Niech każdy robi co chce? A jakby chciał np kogoś zabić? Może zacznijmy od podstaw. Twój światopogląd jest niebezpiecznie uproszczony.

Gość ja też nie wyszłam
właśnie to ty w uproszczony sposob odebrales moja wypowiedź, zalozyles, ze nie mam moralnosci i oceniles mnie po jednym zdaniu

Gość ovo mixtus
Myślisz,że autor jest zadowolony z tego co z nim jest i robi co chce. Myślisz, że on naprawdę tego chce?G.prawda.

Gość ja też nie wyszłam
a dlaczego nie jest zadowolony? bo uwaza, ze POWINNO sie wychodzic do ludzi, nie siedziec w domu wpatrzonym w komputer, byc towarzyskim itp, ale czy to jest zgodne z jego osobowoscia, jego potrzebami? watpie...

Gość ovo mixtus
Tak dokładnie to oceniam a co więcej myślę,że w większym lub mniejszym stopniu wypowiadasz takie regułki i sentencje bezmyślnie.

tylko się nie kłocic:o jakbym miała gdzie i z kim to bym wyszła, a tak dupa, gdybym mieszkała w dużym mieście to bym nawet sama poszła do parku, wzięła książka i sobie posiedziała, ale że mieszkam w małym mieście to troche głupio iść :o

Gość ja też nie wyszłam
ooo widzę, ze lubisz oceniac innych nie znajac zupelnie ich sytuacji. sprobuj ocenic siebie, ciekawe jak wypadniesz...

nawet bym sobie poszła sama do galerii handlowej, pochodzić i popatrzeć a tu dupa :o

Gość takie życie..................
problem w tym , że ja nie mam nóg tylko protezy. strasznie mi milosci brak i sexu

podszyw jakbym nie miała nóg to myśle, że bym częściej gdzieś wychodziła (wyjeżdżała) :o

Gość ovo mixtus
G.prawda. Masz jakiś pokrętny styl myślenia w którym obsesyjnie doszukujesz się niewolniczego charakteru pewnych tradycji i czegoś co jest zupełnie naturalne. Autor czuje się nieszczęśliwy bo siedzi kilka dni w zamknięciu a chciałby bardzo wyjść niekoniecznie do ludzi. Czuje się zapewne źle i psychicznie i fizyczne z tego powodu ale nie widzi dla siebie alternatywy.

Gość a ja od soboty od 10.00
ale jutro muszę wyjść na chwilkę do miasta... a tak to urlop mam i dopiero do pracy idę 22.08

jakbym mieszkała w dużym mieście byłoby inaczej :o a na zadupiu na którym przyszło mi mieszkać nie ma nic :o

Gość ja też nie wyszłam
a co mu broni wyjsc? skoro tu nie chodzi o ludzi, o ich obecnosc to widocznie jest na siłę gdzieś przetrzymywany? a skoro tak, to czemu nie woła o ratunek tylko zakłada jakieś durne tematy? pokręcony styl myślenia to masz raczej ty...

a może wczytajcie się w moje posty :D a nie jakieś teorie spiskowe urządzacie :D

Gość ja też nie wyszłam
ja nic nie urzadzam, tylko koles sie mnie czepil! ;) autorko, tez mieszkam w malym miescie, a w duzym to inaczej by bylo choc dzis i tak swieto, wiec galerie nie bylyby otwarte ;)

Gość Lady Puma..
Czyli co w końcu bo ja już nie wiem. Autor nie wyszedł z domu bo mu się nie chce...bo ma fobie społeczne i siedzi godzinami przed kompem,bo nie ma nóg czy też może bo tak mu się podoba. Kurfa o co tu kamann! A może ktoś go więzi siłą?