Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zielona88

O co w tym wszystkim chodzi?

Polecane posty

Witam! Mam pewien problem. No może nie problem, ale od początku. Od około miesiąca spotykam się z naprawdę świetnym facetem. Bardzo się kochamy i przy każdym naszym spotkaniu on mówi mi jak bardzo jest we mnie zakochany i ja też go kocham. Jednak ostatnio wyjechałam na tydzień na wakacje i od tego czasu wydaje mi się, że coś się zmieniło między nami. Chociaż ostatni wieczór po moim powrocie był bardzo miły to mam wrażenie, że jestem tylko przerywnikiem w jego obowiązkach. Rozumiem, że on ma pracę i obowiązki domowe a ja jestem w tej komfortowej sytuacji, że mam wakacje i aż za dużo czasu na zastanawianie się. Dodam, że on ma 25 lat a ja 23 więc nie jesteśmy już małymi dziećmi. Dla mnie jest to mój pierwszy chłopak i z tego co się dowiedziałam on też przedtem nie miał dziewczyny. Spotykamy się tylko kiedy on ma czas i są to najczęściej wieczory, rozumiem że w tygodniu inaczej się nie da bo pracuje ale nawet w weekendy widzimy się tylko wieczorami. Zaczyna mnie to trochę denerwować i martwić bo zastanawiam się na czym stoję. Zastanawia mnie to, że jestem jego dziewczyną i nasze wspólne chwile to tylko miła odskocznia od codzienności czy może to ja przesadnie panikuję. Kiedy już uda nam się spotkać to nasze spotkania są bardzo urocze mam na myśli pocałunki, przytulanie i rozmowy o uczuciach i o wszystkim innym. CZY JA PRZESADNIE PANIKUJĘ?

Gość od miesiaca dopiero
a juz wielka milosc? :O co sie szybko zaczyna, szybko sie konczy

Znamy się 2 miesiące, ale co w tym złego, że się kochamy? Chyba o to chodzi w byciu razem. Nie widzę w tym nic złego, że wyznaliśmy sobie że obojgu nam bardzo na sobie zależy.