Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednakulezanka

faceci wola male piersi, a nie duze.

Polecane posty

Gość .motz.
duże mogą więcej. mity, czy shity prawda jest taka, że nie jeden poci się na widok wulgarnie wyeksponowanych piersi. :P

Hahahahaha, faceci lubia DOBRE FAJNE CYCKI DUZE!!! Jaaaaaaa biedna zakompleksiona malo cyckata suczka :)

Pytałam już wcześniej na forum, ale nie doczekałam się odpowiedzi o Breastfast - może więc tutaj ktoś mi powie, jak to działa, jaki jest skład? Też mam dosyć już narzekania i czas coś zrobić ze swoimi piersiami - jest sporo ćwiczeń ujędrniających biust, są tabletki, więc jest nadzieja ;)

O tym jak działa Breastfast możesz sobie poczytać na stronce - http://breastfast.pl/jak-dzialaja-tabletki-powiekszajace-biust . A jeśli pytasz o skład, to tam na pewno jest kozieradka, tyrozyna, dzięgiel chiński, jeszcze kilka ziółek i witaminek, nie pamiętam dokładnie, bo ja już skończyłam brać. Fajnie, że kobitki chcecie się za siebie brać, ja już też miałam dość opinii typu: zaakceptuj się taką, jaka jesteś, bo lepiej po prostu zadziałać w tym kierunku, żeby było lepiej, ja w każdym razie jestem teraz zadowolona i z czystym sumieniem mogę zaakceptować stan moich piersi :D.

Przyznam szczerze, ze nic mnie tak nie śmieszy, jak zdania typu- faceci wolą małe/duże(dowolnie) piersi, mężczyźni wolą blondynki/brunetki(tez dowolnie), etc :D

Gość Chcę otrzymywać powiadomienia
NIE MAŁE FAJNIEJSZE! mają być idealne a to kurwa różnica jest nie kochanie Ty masz idealne czarna

Tak tak a kobiety pragną śniadego, dominującego samca z pałą, jak u Masaja... No coż, w takim razie ja mimo budowy ciała chyba kobietą nie jestem :P

Grunt to sutki. Wrażliwe i takie do buzi.

Gość Kkobbittkaa
Większość chłopaków których znam mówią że wolą małe i raz kolega powiedział mi tak ''wole małe bo szukam szukam a jak znajde to sie ciesze:p''

Gość 14.5@wp.pl
uwazam, ze po prostu faceci i kobiety nie lubia skrajnosci! Za male / za duze zarowno piersi jak i penisy sa mniej lubiane, a wszystko co miesci sie w tzw. Sredniej tudziez troche powyzej i ponizej jest akceptowane i w zaleznosci od preferencji ciut bardziej jest lubiane ciut wieksze lub ciut mniejsze niz srednia. Poza tym wazna jest estetyka, uroda i wyglad piersi . Co z tego ze duze/duzy jak nieladne ?!

Gość 14.5@wp.pl
sam mialem przyjemnosc popiescic w zyciu 6 par cycuszkow: 1. 75B raczej mniejsze, moje pierwsze, milo wspominam, blondynki, jasne sutki, ale bez szalenst. 2. Nie wiem jaki rozmiar ale w stosunku do pierwszych nie miescily mi sie w dloni, cudowne, dorodne, na drobnej, ksztaltnej, malutkiej blondynce, sadze ze dorodne D... Cos niebywalego, ale panna byla sztywna... 3. Ciut wieksze niz u jedynki, bardzo fajne, poza tym co mowili poprzednicy - uwielbialismy sie dziko pieprzyc, to byl ogen, pasja, pozadanie, emocje, bylo cudownie. 4. bardzo podobne jak u 3... Ale miala jakies takie plaskate, niby miala, ale jakby nie istnialy, rozlazle... 5. Znow podobne wielkosciowo, ale za to dumnie sterczace, rewelacja... No i obecna 6. Podobno miseczka G, ale na dosyc drobnej kobiecie... Tak samo jak u 3 i 5 mieszcza sie w sredniej, fajne :) ale.... Marzy mi sie chwila namietnosci z kobieta, ktora na naprawde bardzo duze, chcialbym popatrzec jak faluja kiedy sie z nia dziko i namietnie kocham :) 14.5@wp.pl

Gość gosc 44
Sranie w banie. Duże, małe. Mogą być piękne małe i paskudne duże i na odwrót. Taka Olivia Wilde wygląda, że nie ma wcale piersi a jest piękna. Najlepsze są takie, które się podobają i kropka.

Gość jarek343
Ja wole małe z zaznaczeniem ze nie podobaja mi sie takie rozmiaru A Wiec B , C - ok A to klatka piersiowa jak u faceta . Moim zdaniem najlepszy rozmiar piersi to B . C, D , E są też dobre ale A to porążka ..

Gość kociocipek1
autorko watku zmartwie Cie,jednak wiekszosc facetow woli duże piersi:) ja rowniez,moja Pani ma wielkie piersi,wszyscy faceci na niaą lecą

Gość 14.5@wp.pl
te zdjecia z linkow to jak u moich partnerek 3, 5 i 6 :) baaardzo fajne, choc ciut wieksze bylyby idealne

Gość eeeeesffddf
To zależy którzy - opinie są podzielone. Zasadniczo piersi zaczęły zwracać uwagę mężczyzn gdy z chodzenia na czworakach zrezygnowaliśmy. Ja np. bardzo lubię duże piersi i szczupłe kobiety. Co nie oznacza, że np. taka Keira mnie nie pociąga. Taka kobieta z miseczkami A - musi umieć się ładnie ubrać i zaciekawić rozmową/zainteresowaniami. I byle nie tyć, jeśli to możliwe. Potem sukces murowany :-) . Dzięki odmianom życie jest po prostu piękniejsze - dotyczy to wszystkiego, także piersi :-) .

Ja gdzieś przeczytałam, ze 9-ciu na 10-ciu facetów woli duże piersi a ten 1 co woli małe- prawdopodobnie wolałby pozostałych 9-ciu.:P A tak całkiem na serio, gdy facet widzi rozebraną, atrakcyjną kobietę, to jest zbyt nakręcony, żeby wybrzydzać na zbyt mały biust;) Choć większy i jędrny to na pewno dodatkowy bonus.:)

Gość wójekstaryhueik
oczywiście że duże są lepsze ale te baby babsztyle baboszpony takie staniki noszą że małe są ładniejsze

Gość gość6520
a jak ja mam 65E to mam male czy srednie? :P

Gość gość
wole male piersi :classic_cool: duze mi sie znudzily dawno temu.. piers powinna byc ladna ksztaltna i jedrna nie musi byc wielka :P

Gość gość
Wole małe