Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tabasco2303

Zołzy ...jak przywolać faceta do porządku?

Polecane posty

Gość tabasco2303

Co zrobić kiedy facet odzywa się sporadycznie i ustala reguły gry... terminy godziny spotkania itp.Jak dać mu do zrozumienia że ma szanse ale musi bardziej się postarać.Zakladamy naturalnie że jest zainteresowany. Zołzy oswiecajcie!

Gość studentka wcale nie pilna :D
nie zgódź się na podany termin spotkania przez niego, powiedz że jesteś zajęta i oddzwonisz :) poczekaj 3-5 dni i zadzwoń ze swoją propozycją. albo umów się na wybrany przez niego termin i 3h przed randką odwołaj :D

Gość 456546546
moja zołza robiła inaczej przez pierwsze 3-4 tygodnie była "ulegla" i zgadzała się na wszystko ,a jak się wkręciłem to zaczęła wtedy nie odbierać ..nie oddzwaniać , nie odzywała się 1wsza ..może nie dzwonić przez tydzień do mnie ..itp

Gość tabasco2303
Aneta90-210... pokój Siostro :)

przykro mi, ale skoro odzywa się sporadycznie to raczej zainteresowany nie jest... tak sobie tylko ćwiczy zagrywki. :(

Gość 456546546
nie słuchaj się studentki bo takie odwoływanie randek nie działa w ogule jak by mi tak laska zrobiła raz czy 2gi to bym ją juz olał totalnie.albo chce ,albo nie ..a nie że dziwnym trafem jej coś wypadło ..a chuja

Gość czika_czika
a co to znaczy że spotykaliście się sporadycznie? raz na tydzień?

"Zakladamy naturalnie że jest zainteresowany" zrozum, że jemu NIE ZALEŻY. jesteś co najwyżej wypełniaczem czasu, z braku laku...

Gość 456546546
to bez sensu jest ...to ja też sobie będe sprawdzał czy jej zależy i bedę siedzial cicho i się nie odzywał ..to troche bez sensu ....wedłog mnie to chodzi w budowaniu relacji żeby od razu nie oddawać siebie całego/całej ..a nie żeby robić jakieś cyrki i udawanie: przyjde spóźnie się , itp ..i nie kurwa na pierwszych randkach ...no sorry

Gość czika_czika
jak to z tą intensywnością spotkań? :)

Gość 456546546
w zasadzie to niech autorka może ujawni jakieś szczegóły ile się znacie i jak wyglądają wasze spotkania ..jaki etap czy sie calujecie seksicie czy nic jeszcze ..bo to istotne jest .

Gość ale891
co to znaczy sporadycznie? ile się znacie był już seks?

wedłog mnie to chodzi w budowaniu relacji żeby od razu nie oddawać siebie całego/całej ..a nie żeby robić jakieś cyrki i udawanie: przyjde spóźnie się , itp ..i nie k**wa na pierwszych randkach ...no sorry no raczej ,ale na kafe panują inne zasady :P

Gość czika_czika
daleko od siebie mieszkacie? czy masz go "na miejscu"?

biedny naiwny 456546546 kto tu chce teraz budowac relacje i bliskość??? teraz do głosu doszli szpanerzy, pustaki i jedyna słuszna strategia to: demonstracja siły: jacy to my nie samodzielni i samowystarczarczalni i tacy przystojni, że mamy megapowodzenie" debilne to - prawda, ale ma wzięcie.

Gość tabasco2303
Znamy się od 2 miesięcy, spotykamy od 3 tygodni... róznie,raz na tydzień ,czasem codziennie. Nie spaliśmy jeszcze ze sobą.Całujemy się -owszem. Macie racje, być może jestem tylko zapychaczem, może ma inną, i dlatego to On dyktuje terminy spotkań.

Gość ja wychodze z zalozenia
nie dawac dvpy a facet bedzie szanowac, jak juz dalas to sprawa przegrana... chyba ze on cie kocha ale to raczej malo prawdopodobne, bo o milosc ciezko w tych czasach, gdy to mozna miec kazda kobiete bo takie latwe są

Gość czika_czika
więc nie lepiej olać to już na początku, póki jeszcze nie jest za późno? Chcesz się w nim zakochać? a później jak wyjdzie jaki jest naprawdę cierpieć? :)

Gość tabasco2303
Nie, nie przespałam sie z Nim jeszcze. To nie ten czas jeszcze i zażyłość. Mam temperament i fantazje, rzecz w tym, że to szanuje :)

Gość tabasco2303
Dzięki Wam za wypowiedzi. Doszłam do wniosku, że odpuszczam Go sobie. miłego dnia :)

Gość UratujęWaszZwiązek
Jest tylko jedna rada !!!!! Musisz mu obciągać, często, zachłannie i regularnie. Masz doprowadzić do tego, że gdy Cię widzi wręcz ucieka z kutasem od Ciebie. To pogłębi waszą miłość, podwoi obopólny szacunek oraz wzmocni Wasze przywiązanie do siebie. Tylko pamiętaj, ze nie możesz wypluwać jego spermy... wyplucie jest tym samym co danie jemu w twarz. Podsumowując, czego kobiety nauczyły się na dzisiejszej lekcji na przykładzie autorki topiku ? 1)Trzeba regularnie obciągac penisa partnerowi 2)Trzeba obciągać go zachłannie i często 3) BARDZO WAŻNE!!! (a często lekceważone przez słuchaczki mojego wykładu) Trzeba połykać spermę, kategorycznie zabrania się wypluwania !!! Prof. dr hab Jan Adamczyk Szkoła Wyższa Socjologii Stosowanej

"Co zrobić kiedy facet odzywa się sporadycznie i ustala reguły gry" Pogratulować sobie serdecznie, że masz męskiego faceta, który nie przejmuje się fochami swojej damy i robi dokładnie to, co powienien, żeby zołzę trzymać w ryzach. :P

Gość koljna nic nie myśląca dziewcz
ynka na kafe:D tak, autorko, dziewczynką jesteś.

Gość pirania_udomowiona
Po co przywoływać do porządku- to nie wojsko, odejdź i zacznij się spotykać z innym facetem. Tego kwiatu, pół światu.