Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 21letnie zlamane serce

brzydki-gorszy?

Polecane posty

dlaczego brzydki ale wartosciowy czuly wierny opiekunczy wrazliwy odpowiedzialny madry chlopak jest asekualny dla kobiet i nikt nawet nie chce go poznac..a piekni pusci niewierni kolesie sa obiektem westchnien kazdej kobiety i nawet jesli to skonczone dranie zawsze beda kochani?!

to oczywiste czemu : ) kobiety lubia sie chwalic przed koleżaneczkami i musza byc lepsze....

widze ze nikt nie podwazy tej przykrej tezy szkoda

Gość męski zarost
Możesz mieć za to dużo siły i na tym bym się skupił :D

te atrakcyjne maja nasrane w bani i nie pokaza sie z brzydkim : ) to co ze bedzie miał zryty beret przed koleżaneczkami tego nie bedzie widac, za to beda zazdrościły jej tego ze jest przystojny i pociągający :)

dokładnie sosssssss, 100% racji. Choć w sumie większość facetów jest taka sama... Wygląd ma znaczenie. W wielu przypadkach liczy się pierwsze wrażenie, a wtedy brzydki = gorszy.

Gość psofapojsfajpsspa
Co tu dużo gadać jak jesteś brzydki to nie maż o ładnej i bardzo ładnej bo możesz mieć co najwyżej normalną

no to chyba o plastikach mowicie, normalna ładna dziewczyna zwiąże sie z takim jaki jej odpowiada a nie kolezankom... odpowiedzcie sobie sami jacy jesteście że w takich gustujecie

Gość brzydka gorsza?
jesli jests brzydki musisz sie ponadprzecietnie wybijac wysokim poczuciem wartosci i twardoscia charakteru zeby miec szanse u ladnej, jesli tego nie masz pozostaje Ci samotnosc lub przebieranie w tej brzydszej czesci kobiet sory kolo ale taka jest prawda

oczywiscie ze normalna ładna dziewczyna zwiaze sie z takim jaki jej odpowiada a odpowiada jej taki facet ktory wzbudza zazdrość u innych kolezanek :D

Gość brzydka gorsza?
sossss cw.elu wy robicie dokładnie to samo :D

a na jakiej podstawie tak twierdzisz tępaku? zeby sie odgryzc? przykro mi bardzo ale w porownaniu do Ciebie moje zycie jest zajebiscie udane:)

Gość opdspodspsd
Ale z tak z drugiej strony nikt nie rodzi się ładnym,wiadomo jeden ma lepsze warunki drugi gorsze ale skoro wy ciągle jesteście tacy jak was bozia stwoażyła to do kogo macie pretensje Pewnie wogólę nie ćwiczycie, od zawsze unikaliście nawet WF to co się dziwicie że wyglądacie jak wyglądacie Nie jesteście brzydcy tylko śmieszni Cisną wam i olewają dziewczyny które tak naprwdę nie są ładne tylko łatwe.Gdybyście się spytali każdego ładnego kolesia czy atrakcyjnego kolesia to powie wam na ich temat to samo co te laski mówią o was

Gość * BzYLI *
tak liczy się charakter, ale.... tylko w połączeniu z wyglądem :) wielu hipokrytom/hipokrytkom się to nie spodoba ale tak właśnie jest. Jak jesteś brzydki tona ładną dziewczynę nie masz w zasadzie szans i żaden charakter tu nie pomoże. Choć jeśli masz twardy charakter, to jakąś przeciętniarę może znajdziesz mimo iż jesteś brzydki. Natomiast interesujące jest to że ci wszyscy brzydcy którzy tak narzekają, za brzydkie, a nawet przeciętny dziewczyny się nie wezmą, oni sami chcą tylko ładne :D Skoro macie takie wymagania to czymu dziwicie się ładnym dziewczynom że was nie chcą?

w tapeciarach gustujesz wiec Cie odrzucaja i wcale sie nie dziwie a ja oprocz rzes nie mam nic zrobionego z twarzą paszczaku jeden

chyba cie pojebało dziewczynko : ) idz lepiej pokokietuj "prawdziwych facetów" i nie pisz juz do mnie ;)

a zebys wiedzial, bo tobie do bardzo daleko do faceta, uzalaj sie dalej nad swoim nedznym zyciem 🖐️ zegnam

Ja osobiście patrzę się na to jakie ma wykształcenie, pozycje wygląd znacznie mniej się liczy oczywiście musi się tez prezentować ale nie chodzi tu wyłącznie o wygląda a zachowanie, intelekt za nie musze mieć niewiadomo jakiego pięknisia

Gość seba89
bzyli ty pieprzony tepaku czy nie pisalem wyraznie cos o pieknych dziewczynach?!nie?to co mi wmawiasz!no jasne bo tacy jak my to najlepiej jak popelmimy zbiorowe samobojstwo liczylem na wypowiedz wrazliwych niepieknych dziewczyn i pisza same pustaki!

Gość better watch out
znam jednego brzydala ktory ma ogromne powodzenie wlasnie ze wzgledu na charakter!!! swoja droga mi tez sie kiedys podobał :) to sie glownie liczny moim zdaniem jak ktos wczesniej wspomniał: wykształcenie, charakter i zaradnosc zyciowa wyglad to drugorzedna sprawa, choc w wielu przypadkch istotna

Gość 00
Trafiłam na brzydkiego i w dodatku wrednego. Nie był ani czuły, ani kochany. Żadna reguła.

Gość gość
tak

Gość gość
a uważasz że problem dotyczy tylko mężczyzn? naprawdę? ludzie na ogól wolą osoby atrakcyjne. tak samo jest w relaCJACH DAMSKO-MĘSKICH - WYBIERAMY TYCH, KTÓRZY Nam sie podobaja i widzimy w nich kandydatkę na matkę swoich dzieci/dawce dobrego nasienia