Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zniesmaczona alfina

siostra męża

Polecane posty

Gość zniesmaczona alfina

witajcie mam kłopot ze szwagierką Od dnia ślubu mnie atakuje, że jej ukradłam brata Najpierw w niby żartach Teraz zas coraz częściej i na poważnie Ostatnio widziałam gg męża i ona mu w każdej wiaodmości pisze KOCHAM CIE wysyla serca, ze chcialaby mu dac buzi Dla mnie to jakies chore jest Ona jest nienormalna wg mnie Takie nadmierne objawy milosci sa niezdrowe i to kocham cie podkreslane z wykrzyknikami serca caluski Chryste

Gość krokodylica
Co na to Twój mąż? Tłumaczy ją jakoś? Może mieli (o zgrozo) romans?

Gość zniesmaczona alfina
nie reaguje na te jej ochy i achy a do mnie mowi, ze ona jebnieta ale to takie dziwne dla mnie az sama zaczelam miec brzydkie mysli, ze moze spali ze soba wiem wiem to chore ale to jej zachowanie ....

Gość krokodylica
Myślę, ze jedynym sposobem jest konfrontacja. Porozmawiajcie we trójke. Żądaj wyjaśnień.

Gość zniesmaczona alfina
wiesz co krokodylico mieszkamy w roznych krajach A ja ostatnio powiedzialam pare ostrych slow szwagierce, bo sie zaczynala wtracac do naszego malzenstwa i aktualnie nie gadamy I wiesz co nie mam ochoty jej widziec Czuje, ze jest o mnie zazdrosna z powodu brata, denerwuje ja tez ze mam studia Ogolnie czuje od niej zawisc i nieprzyjemnie mi sie przebywa w jej otoczeniu

Gość krokodylica
Skoro mieszkacie daleko od siebie to rzeczywiście rozmowa we trójkę jest mało możliwa. Jeżeli będziesz miała możliwość rozmowy z nią nie ukrywaj emocji tylko "wal prosto z mostu" co o niej myślisz. Wcale nie musiało nic między nimi być, może to zazdrość, że brat ma kogoś lepszego od niej. Ona czuje się od Ciebie gorsza i tak to może okazywać. Ludzie są różni.

Gość zniesmaczona alfina
ona czuje się ode mnie gorsza, bo zazdrości mi studiów, wyglądu, faceta (tak, zazdrosci mi, ze jej brat jest ze mna) Rozmowa z nia nie ma sensu, ona nie rozmawia tylko sie kloci, nie chce zaczac z nia rozmowy na zywo, bo to sie przerodzi w wulgarna klotnie A ja nie umiem sie klocic i nie chce A ona jest zawistna i te negatywne uczucia naprawde sa paskudne

Gość belerofront.
a mąż nie może z nią porozmawiać?

Gość zniesmaczona alfina
maz mowi, ze ona jest glupia i pusta A co mowi do niej to w sumie nie wiem Do mnie mowi, ze ma jej dosc Jakis czas temu staral sie jej pomoc poukladac w jej zyciu, ale teraz zajmuje sie naszym zyciem tylko Nie prosilam go o interwencje, powiedzialam, ze postaram sobie dac rady sama Moze to byl blad

Gość belerofront.
myślę, że to był błąd, może gdy on z nią porozmawia i wyjaśni, że jest z tobą szczęśliwy itp, to może wtedy odpuści

Gość zniesmaczona alfina
ale maz czesto przy niej albo do niej mowil, ze jest bardzo szczesliwy, ze ma takiego skarba jak ja i ze jest szczesciarzem itd itp zawsze mowi "my" "u nas" itd