Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KrasulakZewsi25

Minęło dużo czasu, a ja codziennie o niej myślę;)

Polecane posty

Gość KrasulakZewsi25

Chyba mój przypadek jest standardowy. Zauroczenie, motylki w brzuchu i nagle z dnia na dzień po wszystkim... jakoś tak bez klasy i sensownego wyjaśnienia. Czułem się jakby mi ktoś podłożył nogę podczas sprintu... upadłem na ryj i do tej pory wybieram spomiędzy zębów ziarenka piasku. Nie boli za bardzo, ale mam dość pytania samego siebie o przyczynę i o to dlaczego pamiętam o kimś kto nie jest tego wart. Brzydzę się moim poczuciem odrzucenia, nie za bardzo pasuję do roli ofiary... po prostu serce boli i już.

Gość niejestempieknaaniladna
zycie jest okrutne. im wczesniej sie nauczysz tym lepiej.

Gość Fo
rok czasu masz prawo zapominac :)

Gość KrasulakZewsi25
Życie wcale nie jest brutalne, ale to co kreujemy sami może nas bardzo rozczarować i trochę osłabić. Nikt mi nie powie, że składamy się z samych ambicji i mocnych stron... gdyby tak było łatwo byłoby zapomnieć i resztę płci pięknej traktować jak ścierwo. Nie twierdzę, że należy się nurzać w swoim cierpieniu i słuchać w ramach pokuty Starego Dobrego Małżeństwa, ale czasem mam wrażenie, że z ciernia w sercu wyrośnie całkiem ładna róża;) Wtedy ją zetnę i wyślę tej osobie która mnie zawiodła;) Bo wiem, że ja też pewnie dałem ciała i życzę jej jak najlepiej.

Gość Fo
masz poczucie, że dałeś ciała czy rzeczywiście dałeś?:)

Gość KrasulakZewsi25
Mam poczucie, że nie zauważyłem, że Ona się męczy i mówi to co chcę usłyszeć. Nie miałem tego komfortu, że sam odszedłem, ale wyszedłem na taką płaczliwą pipę, która naoglądała się telenowel i walczy o uczucie do końca. Bardzo szanowałem Jej wolę i przyjąłem z pokorą kosza, ale czułem że problem leży również we mnie. Że zawiodłem i jestem bezsilny;)

Gość KrasulakZewsi25
Ktoś rzucił na odlew, że rok trzeba przecierpieć:D można i tak, ale każdy kto raz chociaż szczerze się zakochał i był przekonany, że to najlepsze co go spotkało będzie mógł całe życie pamiętać:).

Gość wymigamsiedzis
Wydajesz się rozsądny :D Rozumiem, że 25 w nicku to wiek, więc jesteś jeszcze bardzo młody i wszystko przed tobą.Wiele miłych chwil Dużo szczęścia życzę

Rozgladnij sie za inna, przy ktorej podskoczy Ci znow adrenalina. Nie ma tak, ze tylko jedna osoba do nas pasuje ;)

Gość KrasulakZewsi25
Tak mam 25 lat i wiem, że jeszcze nie czas przejść na uczuciową emeryturę. Nie cierpię na manię prześladowczą, w ogóle cieszę się z tego, że całą sytuację rozpracowałem w głowie i nazwałem to co mi dolega. Nie doceniałem siły uczucia i przejechałem się na tym. Gdybym dziś mógł cofnąć czas to nie chciałbym spotkać tej osoby, chociaż dla mnie był to najlepszy czas w życiu;). Cena za beztroskę:) Rozglądanie się na siłę za kimś innym może doprowadzić do tego, że skrzywdzi się kogoś mimowolnie. Dlatego nie chcę zabijać kaca klinem.

Gość KrasulakZewsi25
Zrozumiałem... jeśli nie zauważyłaś znam język ojczysty... Sugerowałaś, żeby szukać sobie kogoś na zastępstwo i zapomnieć w ten sposób o Tamtej. To nie tak trudno zrozumieć nawet facetowi. Najgorsze jest to że czuję się źle dlatego, bo wciąż jest dla mnie ważna i czuję, że mógłbym oddać za nią wiele. Nie muszę z Nią gadać i jej oglądać, ale chcę żeby w życiu się jej wiodło. Boję się o Nią.

Gość Franka Maj
dlaczego się o nią boisz? wpadła w złe towarzystwo?

Gość Tadmj
Dostałeś lekcje z życia, teraz już wiesz czego nie robić jak pojawi się ta następna miłość.

Gość Tadmj
Dostałeś lekcje z życia, teraz już wiesz czego nie robić jak pojawi się ta następna miłość.

Gość tedlak
nierdzewna stal wszystko wyczyści

Gość 345345
niech no zgadnę ty za bardzo się wkręciłeś ,a laska Cie olała ?

Gość RTTDGTY6
HAA" NIE JEST TEGO WART" SZKODA ŻE AUTOR NIE POMYSLAŁ, BO PEWNIE ON NIE JEST JEJ WART!!