Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość z serii

zrób to sama, czyli czy.. masturbacja jest grzechem

Polecane posty

Gość pospolitysmeracz
u mnie odpada przerabiałam, piersi mam nie czułe....ciężki kaliber ze mnie ...

Nie ma recept na udany seks. Wg mnie wszystko zależy od tej właśnie dwójki ludzi. Przydaje sie doświadczenie bo można lepiej wyczuć partnerkę. Reszta to pewna improwizaje właśnie taka i teraz wtedy seks nie jest nudny.

To może polubisz gdy ktoś bedzie piescił Twoje pośladki lub całował uda gdy ty paluszkiem smyrasz po łechtaczce. A może lekkie dotykanie pupki, odbytu ??

Gość pospolitysmeracz
Keepsky ile masz lat stawiam jako psychlogt albo młody tj 20 ale bardziej koło45:-)

Gość pospolitysmeracz
i tu problem nie mam gg ani skype generalnie nie siedzę na forach:-))))))0 ale pogadać mogę a dodac tez możesz tak myslałam albo przypuszczałam

wiszisz każdy meżczyzna chwali sie samochodami i "zaliczonymi" kobietami. Miałem trochę erotycznych związków. Zauważyłem że panie po 40 gdy dzieci już odchowane, gdy życie poukładane a chłop z pilotem w eku i brzuchem piwnym robi czasami łaske zę jak szybko przeleci. Takie kobiety mówią basta czas na coś dla siebie. To skarbnica wiedzy o seksie. Ale trzeba je bardzoo umiejętnie prowadzić i zadowalać.

Gość pospolitysmeracz
ok ale ja mam 33 a mój mąż sportowiec az za bardzo własnie jest na treningu koszykasz:-) ja sobie pije browarka dzieciaczki spią i ..... i sama nie wem co chcę generalnie znudzona zyciem achhhh

To szkoda ze nie możemy pogadać. Usiądż wygodnie w ulubionym fotelu, puść miła muzyczkę i zapal nastrojową lampkę. Marzenia marzenia, ciepełko rozchodzi się po całym ciele. Delikatnie przeciągnij paluszkiem po cipeczce. Poczujesz dreszcz, wtedy idź dalej.

Gość pospolitysmeracz
Keepsky przyznaj sie ile juz wypiłeś albo kiedy miałes ostatnio kobietę nie mówie tego złosliwie:-)

Gość pospolitysmeracz
nie chce iść dalej sama...

tak szcerze to wypiłem lampkę brendziaka a kobietę miałem dzisiaj. Oj brzydko powiedziałem MIAŁEM. kOCHAŁEM SIĘ Z KOBIETĄ. a tY KIEDY OSTATNI SEKSIK??

Gość pospolitysmeracz
ja dzisiaj rano i koło 16 ale ot tak a forum kto Cię tu zna wbijaj w to...

No to koło 16 tej oboje kochaliśmy sie . Pewnie chcielibyśmy teraz znowu pójść drogą do raju. Ciekawe jak by to nam poszło. Ukląkł bym i głaskał Twoje uda aż bezwiednie je rozchylisz.

Gość pospolitysmeracz
ale najpierw moje stopki liżesz i delikatnie zmierzasz do raju, potem przerwa wracamy do rzeczywistości i dalej do muszelki i tu przystanek na dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugo ,potem przerwa i...............................

Gość pospolitysmeracz
teraz idę "zapalić " włączę st germain albo poczekaj jaka muzykę preferujesz to ważne dla mnie

zachwycam się widokiem Twojej muszelki. Kisielek namiętności dodaje barwy i smaku. lekie pociągnięcie jeżyczkiem i.... no jak zareagujesz???

Gość pospolitysmeracz
nie no please nie słuchasz muzyki dlaczego!!!!!!!!!!!!!!!ja sie pytam dlaczego!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie masz o tym pojęcia!!!!!!!!!!!!!!!! może to głupie ale kto słucha muzyki jest wielki nie waznie jakiej ale jezeli zgłebia ja do końca jest wielki .... a ja słucham tego to mój stan duszy http://www.youtube.com/watch?v=2LgrGHWSy6k

Gość pospolitysmeracz
dorastałam zx tym zespołem od podstawówki od unfinished sympathy dla wszystkich którzy niedoceniaja muzyki .....

Gość pospolitysmeracz
a dlaczego nie oglądnąłes linka?

Gość pospolitysmeracz
jaką?

Gość pospolitysmeracz
niekoniecznie feerdek fajnie sie gaworzy ale co dalej potrzebuje zmiany boćca :-)

No cóz nie mamy nawet bezpośredniego pisania nie mowiąc o głosie czy wizji. Myślę ze oboje potzrebujemy teraz bodźca ay jeszcze mocniej diabełki skakały w dole brzucha

Gość pospolitysmeracz
wiem siedzisz tera mprzed monitorem i mimo wszystko że nikt cie nie widzi czujesz sie obnażony i o to w tym chodzi czy nie?